Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 19. 6. 2024

Karta dne -  Odstup od okolí. „Kdo z dálky se dívá, jasně vidí. Ke každé věci je nutné mít odstup.  Konfucius 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop   pro všechna znamení - 19. 6. 2024

 

Beran

Pokud jste včera uzavřeli vše staré a vstupujete k novému dni s kladným přesvědčením, že se konečně přestěhujete, změníte povolání za to, které jste dlouho odkládali, tak věřte, že je tento den pro tato rozhodnutí velmi příhodný a je nakloněn veškerým změnám. Nebojte se však této změny, je vám dána potřebná síla k jejímu naplnění. Tak odplynou některé iluze a tím se uvolní energie pro vznik nového života i vědomí. Proto zkuste dnes udělat něco jinak. Třeba nějakým dobrým skutkem nebo přestaňte s nějakým zlozvykem. 

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Býk

Možná uvítáte úlevu a náhlý konec tam, kde vás tížila stresující situace. Výsledek ovšem může být do slova šokující, takový, o kterém jste ani nesnili. Uvítejte, že tím zmizí veškeré napětí, které předcházelo a vedlo k tomuto rozhodnutí nebo událost. Neohlížejte se zpět a propusťte pocit, že musíte zachránit svou hrdost. Konec je žádoucí a brzy se otevřou nové příležitosti. Ty mohou přijít v okamžiku, kdy máte jasnou mysl a můžete začít dál fungovat bez zbytečných dramat a zraňování.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

 

Blíženci

Žijte v radosti, mějte radost ze svého těla, projevte mu vděk a i vašim smyslům. Začněte něco tvořit, aby se mohl uplatnit váš potenciál a nezůstal ladem. Pokud víte, že byste rádi studovali a získávali informace, jděte do toho. Příležitosti jsou za dveřmi, nepropásněte je. Hlídejte si dobře to, co už se vám podařilo získat. Nabízí se nová příležitost k uzavření skvělého obchodu nebo nabídka k novému úkolu, získání práce, která bude velmi dobře ohodnocena.

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

 

Rak

Vaše okolí ocení vaši otevřenou náruč, dobrou radu. Buďte trpěliví, zaměřte se na kreativitu, pozor si však dejte na tvrdohlavé jednání. Zkontrolujte si a ověřte vaše uložené úspory. Využijte své dosavadní zkušenosti a poučení z vlastních chyb. Především vaše logické uvažování s věcnými argumenty, které nejsou sobecké. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl.

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.

Lev

Motivace bude z vašich úst prospěšná celému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly. Když se to tak vezme, je to podstata vaší lví povahy. Doby, kdy kvalitu vašeho vztahu určovala závislost, jsou ty tam. Vaše zkušenosti vás posílily a vy se budete cítit skvěle. Možná uvažuje o podnikání, větší samostatnosti.

Afirmace : Předávám druhým to, co mě naučil život.

Panna

Čeká vás den plný inspirace, tvořivosti a nepřeberné množství nápadů. Budou přicházet impulsy a pocit, že musíte mít vše pod kontrolou. Ve společnosti se budou propojovat kontakty a vytvářet společenské vazby. Podnikatelé a vedoucí pracovníci budou na vzestupu. Vytyčte si cíl, neměňte své stanovisko a věřte, že i když cesta k úspěchu je klikatá a protkaná zkouškami, čeká vás na konci cesty poklad. Proto se pusťte do finančních operací, které mají dlouhodobý investiční předpoklad.

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Váhy

Dnes zažijete jaké to je, když je v souladu duch a hmota. Tato symbióza má předpoklad pro velmi úspěšné prožití dne. To s sebou nese vnitřní a vnější bohatství. Čeká vás blahobyt,  finanční nabídky, které na sebe mohou vzít podobu nové dráhy v zaměstnání, nové práce či klienta nebo jiné příležitosti, které vám přinesou budoucí zabezpečení jako například promyšlené investice. To může být i úspěšný pohovor a nebo schválení hypotéky na nové bydlení. Příhodný čas začít podnikání. Držte se svého přesvědčení, pak se k vám dostane to nejlepší. 

Afirmace: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Štír

Tam, kde to ve vztahu skřípalo tímto dnem získáte více nezávislosti. Dá se očekávat vyznání Lásky nebo nabídka k zásnubám. Sdílejte své nápady a sny s přáteli. V zaměstnání vás možná mile zaskočí přidělení zcela neobvyklého úkolu. Pak není divu,že vás tato práce vás bude bavit a přinese uspokojivé výsledky. Máte-li nějaké umělecké vlohy, vyneste je na světlo světa. Večer je vhodný zakončit meditací.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Střelec

Vymezte se tam, kde mají druzí nepřiměřené nároky, buďte přístupní podstoupit konflikt a střet zájmů. Stavět se překážkám čelem je také určitý druh odvahy a nastavení vysokého sebevědomí. Ne však za cenu prosadit vlastní potřeby za každou cenu. V případě, že byste museli přistoupit na kompromis, pak je rozumější říci ne. Pokud ale víte, že si plně stojíte za svým přesvědčením a bude to z vás vyzařovat, budete mít ten největší kapitál.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Kozoroh

Potřebujete-li poradit v právní oblasti, v obchodu nebo tam, kde je zapotřebí vyrovnanost a čestné jednání, vyhledejte takového muže z vašeho okolí, který má předpoklad těchto vlastností. To může být policista, voják z povolání, soudce. V zaměstnání můžete taktéž narazit na muže, který se umí postavit za sebe i své okolí, jen to možná nebude dle vašeho nastavení. Berte na zřetel názory ostatních. Vyhněte se vychytralosti a lsti.

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Vodnář

Možná se derou na povrch nějaké špatné vzpomínky, které je dobré pochopit a propustit. Vezměte v potaz, že vaše kritika a sebeodsuzování a destrukce vám může způsobit bezesnou noc. Chybovat je lidské, odpusťte si tam, kde jste si vědomi toho, že jste pochybili a odpusťte i svému okolí. Promluvte si o tom, co vás tíží. Jestliže vás něco omezovalo a vy jste si vytvořili domněnky, využijte tohoto okamžiku a díky jasnému rozhodnutí se osvoboďte od tohoto pro vás ubíjejícího stavu.

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Ryby

Vaše váhání bude na programu dne a pak se může snadno stát, že se budete muset rozhodnout mezi dvěma odlišnými názory. Udělejte si ještě před nástupem na pracoviště jasno, čeho chcete dosáhnout, zda raději vyhovíte povrchním důvodům, které chce vaše okolí nebo bez okolků zvolíte váš odlišný, menšinový postoj. Váš problém je v tom, že nevíte, jak přijít na řešení, abyste dosáhli toho, po čem toužíte. Co na plat, na jednu stranu se přiklonit nakonec budete muset.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Denní karta k poslechu - video - 8. mečů - https://www.youtube.com/watch?v=0zmXlmYfNNw 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ - 8. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Láska, přátelství, dualita ve vztazích. 🎀 „Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří.“ —  Elbert Hubbard

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu