Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 24 . 6. 2024

Karta dne -  Druhá šance. Vzkříšení. „Šance zaklepe na dveře častěji, než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma.“ —  Will Rogers Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - 24 . 6. 2024

 

Beran

Pokud jste zažili špatné zkušenosti, není divu, že zanechaly šrámy na duši. Pak není divu, že se člověk stane nedůvěřivý k situacím, které tutu zkušenost připomínají. Dnešní den je o tom, umět odpustit sobě i druhým. nenechte se zraňovat sebeobviňováním. Někdy také pomůže přiznat si vinu a neházet předčasně flintu do žita. Život přináší radosti i starosti. Naděje umírá poslední, nápomocna může být vaše vnitřní síla.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Býk

Vyjadřujte svobodně své pocity a stůjte přitom nohama na zemi. Pro mnohé dnes budete svým vyzařováním působit jako přátelská osoba, od které si rádi nechají poradit, dalo by se říci, že budete duchovní učitel. Využijte svou moudrost, intuici a srdečnost. Je dobré druhým naslouchat i být dobrým rádcem, kdy vám někteří možná sdělí, že máte dobrý nos na to, abyste se vcítili do problémů ostatních. Projevte svou empatii a zkuste inspirovat druhé silou svých vnitřních obrazů. Povzbuďte je fantazií a snem o budoucnosti.


Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Blíženci

Vše okolo vás může být v pohybu, najednou zaznamenáte, že to, co dlouhý čas stálo je najednou v akci. Vydejte se na cestu, naplánujte si přestěhování. Pokud máte na výběr ze dvou termínů na pohovor, pak ten dnešní je ideální. Zapomeňte však na přetvářku a buďte sví, vyplatí se používat praktiky, které jsou vám vlastní. Zaměřte se na své silné stránky a držte pevně otěže svého života ve svých rukách, tam rozhodně nepatří přetvářka, pochlebování a jiné nečestné jednání.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Rak

Příležitosti tohoto dne přivítejte s nadšením. Čeká vás zvýšení napínavosti vašeho bytí, tím překonáte sebe sama, vrátíte se do energie svého mládí. Čeká vás převzetí nevšedních úkolů, neobvyklých angažmá, nesnadných úkolů. V osobních vztazích se nabízí výzva k prožití nějakého nevšedního dobrodružství, obohacení současného vztahu nebo hledání vzrušení místo obvyklé cesty. Ukažte se otevřeně a bez obav svému partnerovi. Zajděte si do divadla, na seminář nebo na přednášku.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Lev

Příležitosti klepou na dveře, nepropásněte je. Hlídejte si dobře to, co už se vám podařilo získat. Nabízí se nová příležitost k uzavření skvělého obchodu nebo nabídka k novému úkolu, získání práce, která bude velmi dobře finančně zaplacena. Den je vhodný pro praktické věci, koupě domu, složení zkoušek a investování do hmotných statků. Buďte autentičtí, přetvářky by vás svedly z vašeho cíle. Myšlenky, které zatím zůstaly bez povšimnutí, čekají na přeměnu v činy a zhmotnit se v realitě, pokud přestanete říkat měla bych, někdy to udělám. 

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

 

Panna

Patříte mezi ty, jež mají rádi překvapení, radostné zprávy nebo podnětný nápad? To vše k vám dnes letí rychlostí blesku. Využijte svou duševní čilost. Chopte se proto nových příležitostí, které se vám dnes budou nabízet, avšak jednejte promyšleně, bez unáhlení. Tam, kde situace stagnovala, je celá záležitost předurčena pohybem vpřed. Věřte, že se ocitnete před cílem. Ve vztahu je šance, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se vydejte na společný výlet nebo za adrenalinovým sportem..

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Váhy

Situace tohoto dne od vás vyžaduje opuštění všeho, co vás nenaplňuje a je nefunkční, kde se cítíte nepotřební a víte, že toto nic vás někde uvnitř užírá. Je dobré změnit nastavení a směr a těšit se na nové zítřky, opuštění starých známých cest, aby byla objevena cesta nová a nové uspořádání životních preferencí. Někdy je žádost srdce v rozporu s povinnostmi, ale je potřeba dobrovolně opustit, co vás již nečiní šťastným. Stanovte si hranice a více si dovolte říkat ne. Neplýtvejte energií do lidí, od kterých se vám nevrací nic zpět. Nebojte se samoty.

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Štír

Využijte energii tohoto dne, která je vaše přirozená a tou je transformace. Čekají vás neodkladné změny. Zbavte se všeho, co vás omezuje a je nepřítelem pro život. Ten, kdo umí přijmout ztrátu bez velkého odporu bude mít otevřenou cestu k novým ideálům. To můžou být hmotné statky, ale i myšlenky, měřítka na druhé, omezující situace nebo přílišná kontrola přes ego. Abyste prokázali, že to myslíte vážně, je dobré ukázat své odhodlání. Začít lze tak, že přestanete s nějakou závislostí nebo prostě uděláte něco jinak, než děláte stereotypně. Zvolte jít pěšky do schodů nebo jít do práce jinou cestou.

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Střelec

Nabízí se příležitost být dobrým obchodníkem, žádná slova, ale činy, muž činu, který instinktivně ví, kdy je vhodná příležitost udělat dobrý obchod.Buďte ten, kdo dnes pomůže svému okolí a to nejen ve finanční oblasti. I k vám budou proudit takové nabídky, které jsou předurčeny k finančnímu zisku, uzavírání lukrativních smluv a obchodů. Obchody budou fungovat skvěle. A jak vyjádříte svou Lásku k bližnímu? Darujete květinu? 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Kozoroh

Sdílejte své nápady a sny s přáteli. Bude vás ovládat hravost, uvolněné přátelství, budete na okolí působit dojmem mladého člověka s mladým duchem, který je dokonalý společník, který nezkazí žádnou zábavu. Projevte svou světlejší stránku. Vyjadřujte svoje pocity a emoce. Nabízí se příležitost k usmíření nebo gesto Lásky, možná i k nějaké zábavě, nabídce míru po období hádek, soucit, kterým jste obdařeni v době krize. V oblasti pracovních vztahů můžete dostat pochvalu, která vám zalichotí nebo nějakou přátelskou nabídku v kolektivu, zasloužený kompliment nebo příjemná změna na pracovním poli.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Vodnář

Mějte se na pozoru, abyste nebyli egocentričtí a nevychlouvali se před svým okolím, byť i jen k vlastní obraně. Život nám občas hází klacky pod nohy, na nás pak je, jak tyto výzvy přijmeme. Zda se necháme zahnat do kouta nebo to přijmeme jako výzvu. Je to takový malý test bobříka odvahy, zda vás malé překážky nezastaví od vašeho cíle. Mělo by vám to přinést uvědomění si všech zranění. Může se ozvat nepříjemná návštěva.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Ryby

Někteří z vás mohou být v práci povýšeni nebo jim bude přidělen vysněný úkol, projekt. Věnujte se především tomu, co je zrovna v této době aktuální a dejte do toho píli a váš zájem. Zaměřte se na cíl a kráčejte k němu byť i malými krůčky. Zkoušky budou dnes určitě dobře složeny. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a ten čas je tady. Přestaňte se těchto pocitů bát a využijte je ku prospěchu věci. V oblasti stravování zvolte lehčí stravu, abyste se zbytečně nepřipravili o energii. Tučné jídlo vede k útlumu.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.


Denní karta k poslechu - video - Poslední soud - https://www.youtube.com/watch?v=GN4a5GSFaMA 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ - 8. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Láska, přátelství, dualita ve vztazích. 🎀 „Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří.“ —  Elbert Hubbard

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu