Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 27 . 6. 2024

Karta dne - Rekonvalescence. Odpočinek. „Když si člověk lehne s knížkou, tak už má strach, že je to prokrastinace – ale je to odpočinek.“  Matěj Krejčí Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - 27  . 6. 2024

Beran

Žijte v radosti, mějte radost ze svého těla, projevte mu vděk a i vašim smyslům. Začněte něco tvořit, aby se mohl uplatnit váš potenciál a nezůstal ladem. Pokud víte, že byste rádi studovali a získávali informace, jděte do toho. Den je vhodný pro praktické věci, koupě domu, složení zkoušek a investování do hmotných statků. Bude-li vaše vynaložené úsilí opravdové, odměna na sebe nenechá dlouho čekat. To co už jste získali a máte dobře opečovávejte a investujte pouze tam, kde víte, že se to kdysi už vyplatilo.

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Býk

Budou k vám přicházet takové nabídky, které jsou předurčeny k finančnímu zisku, uzavírání lukrativních smluv a obchodů. To vyžaduje zásadovost, dodržování stanovených postupů, neodchylovat se od prověřených principů. Žádoucí je píle a skutky bez zbytečných řečí o dlouhodobém plánování. Držte se prověřené jistoty. Ve vztahu se nenechte pohltit žárlivostí. Rozdávejte i Lásku a nenechte se lacině ošálit kočičím zlatem.  

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Blíženci

Dovolte si mít hlavu v oblacích. Co na tom, že budete na druhé působit jako romantik, snílek, někdo, kdo se bez omezení oddává svým fantaziím? Pocity štěstí vás budou povznášet. Máte se na co těšit. Je tady den k vyjádření citů. Dělat, co vás baví a činí šťastným se určitě vyplatí a zúročí. Nové nápady by měly mít úspěch, dejte do toho energii a nadšení, převezměte zodpovědnost i povinnosti od svých kolegů, kde víte, že je to ku prospěchu. Pokud se vydáte na cestu, na výlet, zcela určitě vám to rozšíří obzory. Nerozhazujte své úspory na odiv okolí. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství.

Rak

Bude potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání. Přestaňte se těchto pocitů bát a využijte je ku prospěchu věci. Seberealizace se hlásí o slovo. A jak ji objevit ? Tak ta se dá nejlépe vyjádřit v podobě vašich největších talentů, zapátrejte v paměti, co vám nejvíce šlo a bavilo jako dítěti. Ten, kdo je spokojený se svým materiálním životem, ho může propojit se svým životem duchovním. Nastavte si cíl a hleďte vpřed a vnímejte, co k vám samo přichází.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Lev

Dnes byste měli být ve svém vztahu otevřeni něčemu novému. Každý vztah může vzkvétat a být živý jen když jsou partneři otevřeni stálé změně, novým podnětům a proměně. Můžete začít hledat nové bydlení nebo společně cestovat. Pokud jste momentálně bez partnera, buďte připraveni a otevřeni ho potkat. V zaměstnání je dobré prozkoumat, zda berete současnou situaci vážně nebo lehkomyslně. 

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

 

Panna

Jsou určitě chvíle, kdy si zastesknete a zvoláte, kdyby se tak dal vrátit čas a kdyby! No a právě dnes tato chvíle nastala a vy můžete získat druhou šanci tam, kde byste to právě rádi upřímně napravili a změnili něco, kde víte, že jste pochybili, vydali malé úsilí. Jestliže se vám zatoulal mazlíček nebo jste nemohli pohnout s nějakou věcí, dnešní den se tyto skutečnosti jako mávnutím proutku mohou vyřešit za vás. Všímejte si znamení. Řešení vašeho problému je blízko. Odpusťte všem, na koho si vzpomenete, že by si to zasloužil.

Afirmace: Uvolňuji se ze starých pout.

Váhy

Bude vás to směřovat k tomu, abyste došli k uvědomění, jaký máte vztah k přírodě a jaký ke hmotě. Věřte ve vlastní úspěch, napřed je dobré zvážit, než začnete jednat. Vnímejte své nitro a dle pocitů zvažte, zda budete ten, kdo bude ochotně pomáhat těm, co na tom jsou zrovna hůře jak vy, nebo usoudíte, že i vy sami si zasloužíte od někoho pomoc. Třeba vás čeká setkání s mecenášem nebo člověkem, který vás nasměruje tam, kam byste tak v krátkém čase sami nedošli.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

 

Štír

Čas pracuje pro vaši budoucnost, cokoliv dnes bude mít pevné základy, bude mít úspěch v následujících dnech. Má to však předpoklad a tím je využití vašich praktických dovedností a nabytých znalostí. Věřte, že se otevírají neobvyklé cesty k úspěchu. Projevte své praktické talenty a nastavte si nové cíle. Stůjte však pevně nohama na zemi a počínejte si tak, abyste dospěli k uspokojivým výsledkům. nemějte až příliš hlavu v oblacích.Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Střelec

Někdy jste tak ponořeni do práce, že pro pracovní nasazení ani nemáte šanci vnímat varovné signály vašeho těla. To může mít za následek sklíčenost, proto právě dnes si stanovte priority a seznam věcí, které mohou mít pár dnů odklad. Stojí vám za to tedy zvážit, jestli není lepší včasný odpočinek jen na pár dnů. Ten, kdo se přepíná je chtě nechtě zastaven v podobě nemoci. Je tedy na zvážení, jak se rozhodnete.

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Kozoroh

Některé z žen by mohly dojít k uvědomění, zda se necítí jako pták, který je uzavřen ve zlaté kleci. Je pro vás domácí zabezpečení přednější nežli porozumění s partnerem? V práci to znamená vytěžit maximum z rutinní každodenní práce a učinit z ní zdroj vnitřního obohacení. Ve vztahu hledejte oživení a pochopení toho druhého. Hledejte nový cíl a za ním se vydejte, neměli byste ustrnout na starých zvycích. Zkuste si vsadit.. Obchodníci na burze nechť využijí této pozitivní finanční energie pro své transakce ve finančních záležitostech.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni. 

Vodnář

Pokud jste měli na dnešní den sen, který vám způsobil neklidný spánek, je dobré se mít na pozoru, abyste svůj strach nepřenesli i do běžného dne. Mohlo by vám to způsobit destruktivní smýšlení o vás samotných. Vaše starosti vám zakrývají výhled vpřed. Mohou přicházet obavy, starosti a pocit viny a to vše vás může zbavit odvahy. I z této nepříjemné situace je cesta ven. Říká se sdílené starosti, poloviční starosti, máte-li možnost si s někým o nich promluvit, učiňte tak jednou, hledejte řešení, ale neupadněte do apatie a smutku. Situace se brzy zlepší, řešení je na blízku, nedovolte proto negativním myšlenkám, aby se u vás uvedly do obav.

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Ryby

Možná v tento den projevíte vaše sklony k sociálnímu cítění, milosrdenství, dobročinnosti. Vaše laskavost a velkorysost je příležitostí, jak pomoci potřebným a v tento den by měla být dvojnásobně zúročena. Nebojte se však vyjádřit i své potřeby a naslouchejte potřebám jiných. Požádá-li vás někdo o pomoc, tak si napřed představte, jak i pro vás je někdy těžké si o pomoc říci a usnadněte mu tento jeho počin byť jen prostým pochopením. Ve vztahu projevte porozumění a toleranci.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Denní karta k poslechu - video - 4. meče - https://www.youtube.com/watch?v=2c8szyfuWps&t=3s  

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ - 8. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Láska, přátelství, dualita ve vztazích. 🎀 „Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří.“ —  Elbert Hubbard

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu