Zpět na články

Denní horoskop pro všechna znamení - 28. 6. 2024

Karta dne - Soutěživost. Murphyho zákony. „Zákon zkoušení: To co žák neumí učitel zjistí během 1 minuty a to co umí ho nezajímá.“ —  Murphyho zákon - Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Denní horoskop  pro všechna znamení - 28. 6. 2024

Beran

V tento den si můžete užít trochu přepychu, štěstí a pohodlí domova. Pro každého štěstí představuje něco jiného, k někomu se dostane finanční dárek, peníze, hojnost a vše po čem toužíte, abyste se na okamžik mohli ocitnout v dokonalém životním stylu. Pro některé je zase pocit štěstí naplnění v práci, protože ten, kdo chodí do práce i z práce rád může říct, že se mu povedl mistrovský kousek. V zaměstnání se může náhle objevit úspěšný obchod, nebo výhra, které mohou vzbudit rozruch. Dělejte něco, čeho jste se zatím obávali, vyzkoušejte něco nového nebo si aspoň kupte los.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Býk

Máte starosti, jak skloubit pracovní a domácí povinnosti? Pak si připadáte, že jste pod tlakem a ztrácíte povědomí o tom, kam kráčíte. Je na místě si nastolit odstup, nejste zodpovědní za všechny a za všechno. Pokud žijete singl, připadá vám to jako věčnost a nevidíte východisko z toho, jak tuto situaci změnit? Stejně tak jako zadaní partneři mohou ve vztahu prožívat starosti a překážky. Je dobré vzít na vědomí, že je na čase se zbavit přebytečné zátěže a zachovat si jasnou mysl. Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních si

Blíženci

Risk je zisk a toto je podnět pro váš úspěšný den. Možná budete muset nasadit všechny síly, abyste obhájili svou práci nebo nějaké minulé téma. Stavět se překážkám čelem je také určitý druh odvahy a nastavení vysokého sebevědomí. Ne však za cenu prosadit vlastní potřeby za každou cenu. Možná, že jste v ohrožení nebo alespoň vaše pozice. Seberte odvahu a s odhodláním se pusťte do nových úkolů. I když to z počátku bude vypadat, že vám na to nebudou stačit síly, věřte, že své dílo dovedete ke spokojenosti.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Rak

Luxus, pohodlí, požitkářství, mít se skvěle, to vše a ještě i něco navíc můžete mít v tento den a cítit se jak se říká jako prase v žitě. Ale ne každý okolo vás bude mít stejně pozitivní den, proto je dobré si uvědomit, že ne každého bude vaše přílišná blaženost těšit a můžete ho tím dostat do opačného rozpoložení. Starosti hoďte za hlavu a užijte si to, co vám činí radost. Proto buďte v kontaktu s těmi, kteří vás umějí rozveselit a užívejte si koníčků, které vám přinesou pocit naplnění a blaženosti.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Lev

Víte, že negativní očekávání přitahuje negativní situace? Jen vy sami jste strůjcem svých myšlenek a očekávání. Přesto nebo právě proto bude dobré být ve střehu, protože tato energie bude výhodná pro zloděje a spekulanty. V kolektivu můžete zažít pocit, že vás druzí omezují nebo narazíte na nějakou lišku podšitou, proto zvyšte svou ostražitost k přiděleným úkolům. Chraňte si své nápady i myšlenky, někdo by vás mohl o váš nápad připravit a chlubit se cizím peřím. Nedejte na sladké řečičky a plané naděje. Buďte poctiví a nepodvádějte tam, kde si myslíte, že vás nikdo nevidí.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Panna

Dnes máte na to udělat i nemožné, abyste překonali překážky, které by vám vstoupily do cesty. K tomu je zapotřebí nastolit respekt a zůstat věrni svému nastavení a dodržení svých požadavků vůči druhým. Využijte svou odvahu a odhodlání, pak budete velmi činorodí. Budou přicházet originální řešení i myšlenky, příval energie a radost ze života. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Nebojte se vznést nárok na své povýšení. Propojte kontakty, pokud se naskytne příležitost a zúčastníte nějaké společenské události. 

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Váhy

Buďte obezřetní u podepisování smluv, věnujte pozornost u dodatků a odstavců s malými písmeny, protože tam mohou být použité nekalé praktiky pro získání peněz protihráče.  Při dnešním dni se můžete přistihnout, že jste ve víru okolností, které vás zavedou k zamyšlení, jestli to co máte tak rádi už není závislost, pokušení a omezení vaší svobody. Jen vy máte nad sebou moc a můžete kdykoliv změnit svou situaci. Čert nikdy nespí, proto byste neměli ani vy. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám.

Afirmace: Jsem si vědom/a své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Štír

Je potřeba se přizpůsobit měnícím se okolnostem. Získat odstup. Nevměšovat se do věcí za každou cenu. Tím možná překvapivě dojdete k osvícení. Dejte i své hlavě odpočinek, nejspíš se cítí jako přetížená hlava. Zatímco budete vyčkávat je možné, že se dostaví nový náhled na situaci. Můžete se cítit jako oběť, možná vám to nepřipadá jako nejlepší a jediná cesta. Doba není vhodná na investování a ani půjčování peněz.

Afirmace: Čekám z dobrého důvodu a čas, který získám využiji co nejlépe k novému pochopení.

Střelec

V tento den se můžete setkat se starším, moudrým mužem, který vám může připadat jako chladný. Jestliže vám ale nabídne radu, pak určitě neprohloupíte a ta bude pro vás přínosná. O jeho odměnu se postaráte tím, že ho uposlechnete i pro jeho vlastní uspokojení, že takto mohl učinit. Budete tím, kdo dokáže přijít problému na kloub, najít jádro pudla a bez servítků a nestranným pohledem sdělit druhým pravdu do očí. Pozor však na nepřiměřeně ostrý jazyk.

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Kozoroh

Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Ukažte svou velkorysost a upřímné zaujetí. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají. Ti z vás, kteří dnes budou prosazovat více činů, nežli řečí, mohou zdárně uzavřít několik obchodů, dostat se k hojnosti a být pro své okolí úspěšným obchodníkem a partnerem, s kterým za to stojí uzavírat i nadále smlouvy.

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Vodnář

Nepouštějte se do zbytečných slovních potyček. Tam, kde je to na místě může dojít o odloučení partnerů. Mezi obchodními partnery lze taktéž zaznamenat konec dosavadní spolupráce. I když se najdou i tací jedinci, kteří tímto nekalým způsobem dokáží z takové situace vytlouci kapitál, kdy usilují o vlastní užitek a prospěch podložený na škodě ostatních. Buďte ten, kdo zastává a hledá pravdu. Najděte smysl života, prosazujte si své ideály. 

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Ryby

Dovolte si malou přestávku od všech povinností a hlavně od neustálého analyzování. Zklidněte proud svých myšlenek. V tichu a odloučeni od povinností uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. Vaše pracovní nasazení vám nikdo nebere. Avšak vaše tělo vám vzkazuje, že i vy si zasloužíte odpočinek a potřebujete nabrat síly. Ten, kdo se přepíná může být pozastaven v podobě nemoci. Je tedy na zvážení, jak učiníte.

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Denní karta k poslechu - video - 5. holí - https://www.youtube.com/watch?v=GQW8TAZzO6Y&t=1s 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ - 8. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Láska, přátelství, dualita ve vztazích. 🎀 „Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří.“ —  Elbert Hubbard

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu