Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 2. 7. 2024

Karta dne -  Blaženost. Požitkářství. „Není všechno láska, čemu se tak říkává. Láska předpokládá schopnost lásky, tj. věrnost. Jinak je to jen opojení smyslů, požitkářství, sentimentalita, erotika.“ - Josef Čapek - Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - 2. 7. 2024

Beran

Nemohli jste se v minulých dnech rozhodnout jak dál a přemýšlíte o tom, co bude? Tak s dnešní kartou hvězdy máte velké šance uskutečnit změny a zbavit se omezujících přesvědčení. Budete chápat druhé a porozumíte i sobě. Je však třeba se nestýkat s toxickými lidmi. Co je vhodné pro tento den je zahájit rekonvalescenci, nastavit lehčí stravování, navštívit lázně nebo saunu. Je tu příznivá doba k uzdravení těla i duše. Den je nakloněn projektům, kde spolupracuje větší počet lidí se sociálním zaměřením. 

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Býk

Pokud žijete v trvalém vztahu, pak možná uznáte, že je vám váš partner duševně spřízněný a že si ho vážíte pro jeho trvalé i morální hodnoty. Tyto hodnoty byste měli hledat i u sebe a nepodlehnout pokušení. To se může přihodit v práci při obchodních jednáních. Zůstaňte věrni morálním zásadám a nenechte se zatáhnout do nekalých machinací. Nebo se vám může ozvat vaše bývalá Láska a vy budete uvažovat, zda je to dobrá příležitost k flirtu. Při otázkách léčby může být nápomocen lidový léčitel.

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Blíženci

Pokud jste včera uzavřeli vše staré a vstupujete k novému dni s kladným přesvědčením, že se konečně přestěhujete, změníte povolání za to, které jste dlouho odkládali, tak věřte, že je tento den pro tato rozhodnutí velmi příhodný a je nakloněn veškerým změnám. Aby mohlo přijít něco nového, je potřeba udělat tomu prostor a nechat odejít nefunkční vzorce. Čím déle byste se této změně bránili, tím více vás mohou okolnosti uvádět do rozpaků a neklidu. Pak je tedy moudré situaci přehodnotit a přicházející změnu přivítat. Pak uvítáte, že se vám otevřou nové brány poznání a cesty, díky nim dojdete k růstu a obohacení. 

Afirmace: Přijímám změnu a nové začátky.

Rak

V hlavě se vám zrodí spoustu nápadů, zrod nové idey, průnik do něčeho nového. Využijte překvapivou a cennou zkušenost, kterou je dobré přijmout za svou. Otázky pochyb a nejistoty jsou na vzestupu, dost určitě se vyjasní. Mezi partnery, kteří procházeli obdobím nejistoty se blýská na lepší časy a dojde k vyjasnění problematických otázek a sporů. Potřebujete-li, aby se vaše finanční situace pohnula směrem vpřed a zlepšila se, bylo by dobré začít tím, že budete mít kontrolu nad svými finančními toky. V pracovním prostředí nastavte vysokou laťku činorodosti, buďte pilní, zároveň obezřetní. Bude-li vaše vynaložené úsilí opravdové, odměna na sebe nenechá dlouho čekat. 

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Lev

Tento den je pro vás výzvou, jak se postavíte k úkolu, který se před vámi objeví bez ohledu na to, zda ho zdoláte na první pokus či ne. Den plný výzev a porovnání sil, v duchu soutěživosti, zdravého porovnávání sil. V zaměstnání můžete zažít rivalitu mezi kolegami. Pak si možná povzdychnete, zda nestojí celý svět proti vám. Cestou do práce můžete uvíznout v zácpě, je to k zamyšlení, že vyjeli všichni ve stejnou dobu jako vy? Jaké poučení pro vás z toho plyne? Pro příště si stanovte priority a odstraňte okolnosti, které vás zdržují od důležité práce.

Afirmace: S důvěrou ve svou vlastní sílu jdu vlastní cestou.

Panna

Někde uvnitř máte tušení, že musí nastat změna, jenže na vědomé úrovni nevíte, jak. Možná jste se ocitli v opozici vůči ostatním a pak se izolujete od ostatních lidí. Neomezujte se. Vaše myšlenky způsobují, že jste se ocitly v začarovaném kruhu. Je na čase prozřít a uvědomit si, co jste si zakázali. Odstraňte rušivé faktory. Nadešel čas propustit nedůvěru v okolí a mnohé odevzdat vyšší moci. Nepotlačujte svou kreativitu, abyste nemuseli řešit zablokování krku. Vhodný je šátek modré barvy.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Váhy

Vedoucí pracovníci by měli využít svých manažerských schopností a spojit ty správné kolegy ke společnému úkolu na projektech se sociálním zaměřením. Zrovna tak jako můžete u sebe objevit neprojevené talenty. Dostane se vám uznání a podpory. Choďte tam, kde se nachází přírodní vodní zdroje, jako jsou fontány, jezy. Zařaďte do pitného režimu pramenitou vodu. Naplánujte si výlet do lesa ke studánce nebo navštivte léčitele. Podpořte své ledviny klidem, odpočinkem, dostatečným spánkem. Zařaďte do stravovacích návyků více zdravého tuku, méně sodíku.

Afirmace: Má hvězda svítí pro mě.

Štír

Připravte se na dnešní příval energie a využijte ji pro něco velkého. Nejdříve si tedy ujasněte svůj záměr, protože síla z vašich rukou může mít podobu přetlakované energetické bomby, kterou můžete využít k čemukoliv, avšak nezapomeňte na zodpovědnost svých činů. Nabídky, které můžete obdržet jsou zcela nečekaného a neobvyklého rázu, než na jaké jste zvyklí, proto je moudré mít oči na stopkách a zapojit se i do nevšedních projektů Máte šanci vnést světlo do stínů duše a transformovat v sobě důležité oblasti a to zejména sexuality. Na dnešní den budete dlouho vzpomínat, pokud přiložíte ruku k dílu.

Afirmace: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Střelec

Čekají vás změny spojené s cestováním, stěhováním, prohlídky nových bytů, cesta na pohovor. To může být plánované nebo nečekané. Přijímejte život v dokonalé rovnováze a věnujte pozornost svému dechu, pak nebudou oslabené vaše plíce. Vše okolo vás může být v pohybu, najednou zaznamenáte, že to, co dlouhý čas stálo je najednou v akci. Buďte odhodlaní a sebejistí. Dokážete překonat všechny překážky a uspět. Je možné setkání s někým, s kým nemáte vyjasněno spoustu nevyřčených otázek a odpovědí.

Afirmace : Dívám se dopředu a soustřeďuji se na svůj cíl.

Kozoroh

Někdy nás nejvíce může zklamat právě naše očekávání. Buďte obezřetní, abyste se dostali do stavu sklíčenosti a do stavu, kdy vás tyto energie stále drží o krok zpět. Můžete oplakat to, co jste ztratili a těšit se, že se uvolnilo místo pro něco nového. Je to proces sebezdokonalování. Pozitivní stránkou je fakt, že to můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. To platí nejen v práci, ale i ve vztazích.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Vodnář

Využijte dostatek energie, který tento den nabízí a vyřiďte si všechny záležitosti, resty, složitější úkoly, které byste v jiné dny řešily delší čas. Nastavte si v sobě harmonii, chaos nemá šanci vás ovládat. Vše, co se dnes zaměříte, bude mít příznivou naději na dlouhodobý úspěch, řád, prosperitu a stabilitu. Neslevujte ze svých požadavků a myslete o krok dopředu. Nenechávejte za sebou rozdělanou práci. Buďte druhým příkladem, ochraňujte svoji rodinu, buďte svým dětem autoritou.

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Ryby

Ať se pustíte dnes do čehokoliv, přinese vám to trvalou radost, zažijete pocit, jaké to je být pod vlivem finanční stability a to třeba tím, že budete vnímat rodinné štěstí. Peníze si k vám mohou najít cestu přes starší generaci, to může být dědictví nebo dar, taktéž dar svatební. Sklízejte plody bohatství veškerých možností. Avšak pro horečné podnikání neopomínejte i vnitřního naplnění a bohatství, které si prožijte uvnitř sebe. Takové bohatství můžete pocítit v okamžiku uvědomění, že ti, co vás obklopují jsou pro vás výhra, protože ten, kdo je bohatý na duši, může předávat svou radost dál. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Denní karta k poslechu - video - 9. pohárů - https://www.youtube.com/watch?v=XrxFidgWutU 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ - 8. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Láska, přátelství, dualita ve vztazích. 🎀 „Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří.“ —  Elbert Hubbard

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu