Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 4. 7. 2024

Karta dne -  Nečekaná zpráva. Šípy Lásky. Překvapení. „Když letí salva šípů, tak vyznej jim lásku, třeba tě žádný netrefí.“ J.Fonties Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - 4. 7. 2024

Beran

Počínaje dnešním dnem se před vámi otevírají nové příležitosti a to i takové, o kterých jste ani nesnili. Máte možnost si rozšířit své znalosti díky studiu, cestování a to hlavně do zahraničí. Tak, jako se na jaře probouzí příroda, tak i někde uvnitř se probouzejí silné duševní podněty, které váš vývoj kupředu kladně popohánějí vpřed. Po dlouhém a namáhavém výstupu jste dosáhli vrcholu a můžete z bezpečného bodu sledovat vzdálený horizont. Ti, co odvedli v minulých dnech dobrou práci, mohou očekávat uznání, čest.  

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Býk

Příležitosti jsou za dveřmi, nepropásněte je. Hlídejte si dobře to, co už se vám podařilo získat. Nabízí se nová příležitost k uzavření skvělého obchodu nebo nabídka k novému úkolu, získání práce, která bude velmi dobře ohodnocena. Den je vhodný pro praktické věci, koupě domu, složení zkoušek a investování do hmotných statků. Buďte autentičtí, přetvářky by vás svedly z vašeho cíle. Mezi partnery, kteří procházeli obdobím nejistoty se blýská na lepší časy a dojde k vyjasnění problematických otázek a sporů. 

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Blíženci

Vaše pozitivní vlastnosti budou serióznost, schopnost udržet pozornost a dbát na výsledek se zaměřením na výsledek. Takový člověk se zaměří jen na dosažitelné, nic neuspěchá a vytrvá v započatém díle. K výsledku dospějete díky velké píli. Nemusíte být až tak moc perfektní. Ve vztazích můžete pociťovat, že trvalá a dlouhodobá přátelství, spolehlivost a věrnost znamenají více, než-li přelétavost a změna v opojení nového kouzla. Avšak tam, kde byste pociťovali ohrožení vaší jistoty, můžete zaznamenat nebezpečnou žárlivost.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Rak

Můžete pociťovat touhu po svobodě, uplatnit se beze strachu opustit důvěrně známé prostředí. Tím proniknete do neznámého světa. Energie, která vás bude tento den provázet bude doslova volat po činech, nikoli zahálce. Pokud vám tedy hned po ránu nevkročí aktivity samy do cesty, pak uskutečněte to, co jste dosud odkládali. Ujasněte si před tím, zda budete více využívat hlas srdce nebo našeptávání rozumu. Mluvte jen tak, co je vám blízké, kde se cítíte silní a bez přetvářky. Buďte kočím svého vozu a řiďte si svou cestu tak, abyste nemuseli kličkovat.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Lev

Otevírá se před vámi velmi šťastný den. V zaměstnání je šance využít nevšední nabídky a dosáhnout svých cílů. Může se k vám dostat myšlenka, vnuknutí, které vám pomůže najít řešení tam, kde jste ztráceli naději a víru v uskutečnění svého záměru a v té chvíli byste mohli zvolat Sezame, otevři se a tím najít poklad své duše nebo někde jinde. Očekávejte nevšední nabídky.

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Panna

Pokud se přistihnete při zasněnosti, nostalgii až melancholii, příčinou mohou být vzpomínky na dětství, kterou se derou na povrch. Dejte si pozor, aby se vám tím nezkreslilo vnímání skutečnosti, protože v dětství jste mohli snít co budete dělat v dospělosti, jakého byste chtěli potkat partnera a současnost tomu nenasvědčuje. To by mohlo narušit váš současný způsob žití. Pokud však budete umět tuto energii dobře využít, nasměrujte ji třeba do umělecké tvorby. Mnohá mistrovská díla vznikla právě v zasněnosti, dětinské naivitě, autentičnosti, ve vztahu, zničeném uprostřed svého vývoje. Berte to tedy jako možnost k sebevyjádření. 

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Váhy

Zbavte se starých obav a závislostí. Kolik káv si dnes dáte? Dokážete abstinovat a být den bez této vášně? Při navazování nových vztahů buďte věrni především sobě. Bude vyžadováno jasné rozhodnutí a nemít hlavu v oblacích. Ověřte si informaci z více zdrojů, nesázejte vše na jednu kartu. Vaše zbožné přání nemusí být to, co je pro vás v tuto chvíli to nejlepší. Vyčkejte na lepší časy. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Štír

Je dobré druhým naslouchat i být dobrým rádcem, kdy vám někteří možná sdělí, že máte dobrý nos na to, abyste se vcítili do problémů druhých. Nebojte se projevit své city a inspirovat druhé silou svých vnitřních obrazů, povzbuďte je fantazií a snem o budoucnosti. Ti, kteří rádi malují, mohou umělecký obraz vytvořit i v realitě. V každém případě se jedná o využití své kreativity a představivosti, nápomocna může být uklidňující hudba a jóga. Buďte druhým vřelým přítelem, který umí naslouchat i dát dobrou radu, která pohladí na duši.  

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Střelec

Nastavte se do modulu jsem ve střehu- blíží se k vám řádná a spolehlivá nabídka. Tato nabídka by vám mohla pomoci z předešlých nesnází. Žijte v radosti, mějte radost ze svého těla, projevte mu vděk a i vašim smyslům. Začněte něco tvořit, aby se mohl uplatnit váš potenciál a nezůstal ladem. Myšlenky, které zatím zůstaly bez povšimnutí, čekají na přeměnu v činy a zhmotnit se v realitě, pokud přestanete říkat měl bych, já vím, někdy to udělám. Někdy není nový den v týdnu. Udělejte to právě teď. 

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Kozoroh

Pokud se dnes vyplují na povrch vzpomínky na špatné zkušenosti z minulosti, je dobré se mít na pozoru, abyste se neuzavřeli před světem a neprožívali den s obavami z dávných dnů. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány tím, že si ho uvědomíte, přijmete a prosvětlíte, vynesete ho z temnoty na světlo dne. Mělo by vám to přinést uvědomění si všech zranění. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo oznámí, že slíbený finanční obnos vám nevrátí.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Vodnář

Přichází jisté varování, nepřeceňujte své síly. V oblasti práce to ukazuje udělat rozhodný krok k samostatnosti, převzetí větší zodpovědnosti k přiděleným úkolům. Vytvořte si svůj názor bez převzatých myšlenek a překonejte vnitřní protiklady, tj. rozpor mezi rozumem a city, vůlí a pudy, přáním a skutečností. Ujasněte si před tím, zda budete více využívat hlas srdce nebo našeptávání rozumu. Mluvte jen tak, co je vám blízké, kde se cítíte silní a bez přetvářky. Buďte kočím svého vozu a řiďte si svou cestu tak, abyste nemuseli kličkovat.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Ryby

Ženy se dnes budou cítit jako opravdová Žena, která je vnímavá, oddaná, ovládaná vnitřní moudrostí. Buďte klidné a počkejte na příznivý okamžik, nenechte se rozhodit kolísáním nálady. Můžete druhým poskytnout dobrou radu, ale pouze tehdy, když vás o ní někdo sám požádá. Buďte si vědomi toho, že nevyžádaná rada - žádná rada. Sledujte vývoj událostí do doby, než vnitřně pocítíte, že nadešel ten správný okamžik k jednání. Nechte se vést a spolehněte se na svůj vnitřní hlas, rozum dnes nechte odpočívat.

Afirmace: Cením si své intuice a důvěřuji vzkazům, které dostávám.

Denní karta k poslechu - video - 8. holí - https://www.youtube.com/watch?v=fd6OXypbHd8 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ - 8. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Láska, přátelství, dualita ve vztazích. 🎀 „Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří.“ —  Elbert Hubbard

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu