Zpět na články

Jaký bude týden od 24. 6. 2024 do 30. 6. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. Víte, že hraní na hudební nástroj zlepšuje paměť, rozpětí pozornosti, duševní funkce a celkové zdraví? Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 24. 6. 2024 do 30. 6. 2024  podle kartářky

Berani:

Muži budou dobývat nová území a loviště, zariskují, rádi se budou předvádět. Ženy najdou někoho, s kým budou sdílet radosti i starosti. Přáním okolí nemusíte hned vyhovět. Budete toužit hlavně po klidu harmonii. Dostanete nabídku, abyste projevili své vůdcovské schopnosti. Obě pohlaví budou obletována Býky, Střelci, Začnete se moderněji oblékat, důraz budete klást na zdravý a precizní vzhled. Uspět můžete ve filmovém a televizním průmyslu. Jen musíte zůstat takoví, jací jste – unikátní.

Býci:

Střídání nálad bude na denním pořádku. Pokud by vám někdo zamával červeným hadrem před očima, byly by emoce na pochodu. Uklidníte se v tichém prostředí, potřebujete rovněž více spát. Lidé, kteří se živí hlasem, budou mít problém s hlasivkami. Při nákupu mimo kamenný obchod se pokusíte smlouvat, radost budete mít i z ušetřené pětikoruny. Pokud nemáte stálý vztah, hledejte lásku. Potřebujete ji ke svému spokojenému životu. Možná ani sami nevíte, co od partnera očekáváte, protože na něm zpočátku hledáte jen samé chyby.

Blíženci:

Pro druhé pohlaví jste nesmírně přitažliví. Ale máte pocit, že o svých skvělých schopnostech a vlastnostech nemusíte nikoho přesvědčovat, že každý ví, jak jste úžasní a skvělí. Své blízké více milujte a méně kritizujte. Máte zvláštní talent spojovat osoby s rozdílnými názory. Tuto schopnost využijete při stmelování pracovního kolektivu. Někdo vás požádá o pomoc při sestavování katalogu zboží. Organizace, která chce ovlivňovat veřejnost, vám nabídne členství. Na nedostatek financí si stěžovat nebudete.

Raci:

Hledáte zaměstnání? Zkuste obchodní sféru, účetnictví, reklamu, propagaci. Umíte číst mezi řádky, často se při rozhodování řídíte intuicí. Ovšem k tomu, abyste se posunuli dál, budete potřebovat nějakou výzvu. Ta samozřejmě nespadne z nebe, zkuste vsadit na přání a sny z mládí. Možná nastal čas k tomu, abyste si splnili něco, nač dříve nebyl čas, nebo chyběly peníze. Máte-li herecký talent – prodávejte své originální nápady. Doplňte si vzdělání. Sbírejte umělecká díla. Zapojte fantazii a nápady přijdou samy.

Lvi:

Vyhýbejte se zvědavým lidem, neplýtvejte zbytečně svým časem ani svou energií. Mohli byste si totiž zkomplikovat vztahy s příbuznými. V zaměstnání budete muset využít toho, že ovládáte umění zákulisního jednání. Někteří zrozenci připraví pro své kolegy pobytový nebo poznávací zájezd. V rodině je pár členů, kteří rádi vaří. Občas se ve vaření střídáte, ochutnáváte připravené dobroty, ale často si i překážíte. Zkuste ustoupit, nechejte je dělat to, co je baví, a vy zatím relaxujte na zahradě u bazénu. Ke spokojenosti jim bude stačit povzbuzení a pochvala. 

Panny:

Lidé z různých společenských vrstev se vám budou rádi svěřovat. Umíte dobře analyzovat, jste trpěliví, držíte pod kontrolou své nálady. Sami se sice vlastními radami neřídíte, ale víte, co je dobré pro ostatní. Pozor si dejte, abyste nevytvářeli z ničeho krizové situace. Nezdravá strava a špatně umytá zelenina vás mohou překvapit střevními potížemi. Dobře si budete rozumět s lidmi narozenými ve Štíru, v Býku a Kozorohu. Při hledání partnera se vyhýbejte těm, kteří jsou narozeni ve vašem znamení. Je hodně náročné, aby Panna žila s Pannou v harmonickém vztahu.

Váhy:

Tajně toužíte po zábavě v nočních klubech, v místech, kde se stále něco děje. Sníte o velkých penězích, které byste mohli utrácet v kasinech nebo při milostných dobrodružstvích. Co kdybyste ze svých nereálných představ vytvořili knižní trhák? Zatím ale pro sebe příliš času mít nebudete, povinnosti v zaměstnání volají. Ochotně se postavíte ke každé práci, kterou budete muset na přání nadřízeného vykonat. Nebude vám vadit, že si umažete ruce nebo zůstanete na pracovišti do večera. Peníze navíc utratíte za umělecká díla a luxusní předměty.

Štíři:

Dokážete improvizovat, máte vybroušený smysl pro komediálnost, dramatický talent využijete při společných oslavách. I když jste přitažliví pro druhé pohlaví, budete se cítit osamělí, možná si i popláčete. Někdy budete mít chuť vyvolat hádku pro nic za nic, jenom tak, pro vlastní potěšení. Ovšem lidé, kteří vás dobře znají, se už nenechají k hádce vyprovokovat a raději se vám vyhnou. Obětního beránka si pak budete muset hledat třeba na nádraží nebo na autobusové zastávce. Pokud máte pevný vztah, pozor na žárlivé scény.

Střelci:

Cítíte se unaveně, nejraději byste týden strávili na gauči s knížkou v ruce. Ale nedá se nic dělat, povinnosti volají. Pracujete naplno a na okolí působíte tak, že se aktivitou nemůžete zasytit. Okruh vašich zájmů se stále rozšiřuje. V současnosti vás láká studium astrologie, psychologie, okultních věd, alternativní medicíny. Asi na tom něco bude, protože dokážete uklidnit lidi, vnášet světlo do komplikovaných problémů, dokážete intuitivně vycítit, o čem ostatní přemýšlejí a co asi udělají. Nezadaní začnou tíhnout k tradicím a k rodinnému životu.

Kozorozi:

Přitahují vás Váhy, Býci, Panny, vztahy by byly, jsou, nebo budou harmonické. Ve vztahu se Štírem byste bojovali o moc. Při hledání zaměstnání se můžete zaměřit na tyto profese: dozorce ve věznici, finanční poradce, odborník na starožitnosti, realitní makléř, analytik burzy cenných papírů. Do popředí v těchto dnech příliš vystupovat nebudete, ale přesto kolem sebe šíříte auru autority a vaše přítomnost je přesto znát. Vaše ruka je rukou cílevědomého člověka. Obě ruce budete nyní často používat, starejte se o nehty a hebkost pokožky.

Vodnáři:

Nevíte, co chcete. Chcete mít moc, autoritu, ale zároveň chcete být milováni. V každé situaci se potřebujete cítit jako vítěz. Tajně toužíte být nejpopulárnějším člověkem široko daleko. Také přátele si vybíráte mezi známými osobnostmi. Samozřejmě se nemůžete stále vyhřívat ve stínu jejich slávy. Naučte se být sami sebou, poučte se z těchto řádků a žijte svůj život, ne stále život někoho jiného. Nemáte zrovna před sebou nejlepší období, tak si zkuste udělat radost nákupem něčeho, co už dávno chcete. A na dovolenou místo luxusního hotelu si vyberte poznávací zájezd.

Ryby:

Vyhýbejte se v milostném životě lidem, kteří by vás chtěli ovládat, řídit a později tyranizovat. Přemýšlejte o tom, co jíte, mohly by se objevit žaludeční potíže. Ovšem u některých zrozenců by mohlo být časté zvracení signálem těhotenství. Zjistěte si více informací o své rodině, začněte se ve volném čase věnovat sestavení stromu života. Ozvou se příbuzní z ciziny, budou chtít přijet na návštěvu. Zajistěte jim ubytování, mít je několik dnů v bytě a starat se o jejich pohodlí by pro vás bylo hodně náročné nejen po finanční, ale i po psychické stránce.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 9. 9. 2024 do 15. 9. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Předvolební aforismus od Jeffersona (Telpres č.8): „špatné kandidáty volí ti dobří občané, kteří nejdou k volbám“. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu