Zpět na články

Jaký bude týden od 1. 7. 2024 do 7. 7. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. Karty  vám poskytnou lepší porozumění situacím ve vašem osobním životě. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 1. 7. 2024 do 7. 7. 2024  podle kartářky

Berani

Příznivé dny: 3, 4, 5, 6, 30, 31.

Počátkem měsíce přijde ve vašem životě zvrat k lepšímu. Je důležité, abyste při konfrontaci s někým jasně řekli, s čím souhlasíte a s čím ne. Vaše osobní kouzlo je nesmírně silné, dotyčná osoba mu podlehne a především vám pomůže uskutečnit originální nápady. Klíčovým dnem pro nový start je 11. červenec. Přitahovat vás bude Lev, navštíví vás i doma. Nesnažte se být lepší a silnější, přesilová hra není na pořadu dne. Na společenských setkáních budete centrem pozornosti. Kolem 26. července vás bude někdo kritizovat, hlavně se nenechejte vyprovokovat.

Býci

Příznivé dny: 5, 6, 7, 8, 9.

Zvolněte pracovní tempo a odpočiňte si. Významnou roli budou hrát rodiče a starší členové širší rodiny. Zavzpomínáte společně na dávno zapomenuté příbuzné a přichýlíte se k někomu, kdo si cení hodnot rodinného krbu. Klíčovým dne, je pro vás 11. červenec. Možná podniknete krátký výlet, možná vám někdo zavolá a pozve vás na zajímavou akci. Zatoužíte po změně svého životního stylu, budete ale muset přistoupit na kompromisy. Seznámení s Beranem vnese do vašeho života novou jiskru.

Blíženci

Příznivé dny: 8, 9, 10, 11.

Připravte se na nezávislost a zvýšenou aktivitu. Cestování, poznávání nových lidí, vzdálených zemí, adrenalinové zážitky. Očekávejte telefonická nebo písemná pozvání od osob opačného pohlaví, které by se s vámi rády seznámily. V zaměstnání vás posedne touha být všude a u všeho. Vyhýbejte se zbytečným a nekonečným debatám o ničem. Okouzlí vás bystrý intelektuální typ s vyhraněnými životními, filozofickými nebo náboženskými názory / učitel, učitelka, spisovatel, spisovatelka, žurnalista, novinářka/.

Raci

Příznivé dny: 10, 11, 12, 13.

Člověk narozený ve znamení Vodnáře vám pomůže najít odpovídající zaměstnání. Mezi 4. – 27. červencem budete čerpat nové poznatky formou četby, studia, kurzů. Držte se solidních a nápaditých lidí, pomohou vám v odborném růstu. 26. července se nikde zbytečně nezdržujte, raději pobývejte doma. Zajímejte se o svůj zevnějšek, o to, jak vypadáte, jak se vyjadřujete. V zaměstnání se zaměřte na detaily a na profesionální kontakty. Vyhýbejte se lidem, kteří by se chtěli pouze bavit. Vy totiž máte před sebou spoustu důležitějších věcí.

Lvi

Příznivé dny: 12, 13, 14, 15.

Po 4. červenci uslyšíte slova, na která tak dlouho čekáte. Budete mít čas na poznávání nových přátel a na návštěvy. Koncem měsíce bude láska sílit, denně si budete posílat vzkazy, telefonovat si. Pro klid ve vztahu ale budete muset přehodnotit některé svoje názory. Rozhodně se s nikým nepouštějte do sporu, setkali byste se se zatvrzelým odporem, zejména pokud by šlo o starší, autoritativní osobu. Příchod vyšších teplot se nepříznivě může podepsat na vašem zdraví – dušnost, nevolnost, žaludeční potíže.

Panny

Příznivé dny: 14, 15, 16, 17.

Obtížně se budete dorozumívat s některými těžkopádnějšími lidmi. Ten, kdo se vám zdál přátelský, si stále bude na něco stěžovat. Lepší bude se dotyčné osobě zdaleka vyhnout a nad celou věc se povznést. Rádi budete trávit čas s rodinou. Po 26. červenci budete zavaleni pracovními povinnostmi, atmosféra v zaměstnání bude houstnout. Hodně času i energie budete muset vkládat do budování mezilidských vztahů. Vypadáte skvěle, partner se promění v žárlivce a bude vám neustále v patách.

Váhy:

Příznivé dny: 16, 17, 18, 19.

Pozor si dávejte 11. července. Do vašeho života se začnou vměšovat autoritativní osobnosti. Zabraňte případnému nedorozumění a nedopusťte, aby někdo řídil vaše soukromí. Přece nepotřebujete něčí pomoc, jste naprosto soběstační. Pokud máte v úmyslu navázat nějaký tajný vztah, dobře si to rozmyslete. Chcete-li se někomu svěřit, pak pozorně naslouchat vám budou lidé ze znamení Ryb a Panny. Při rekonstrukci bydlení pamatujte na zadní vrátka, oprava bude dražší, než jste čekali.

Štíři

Příznivé dny: 18, 19, 20, 21.

Celý měsíc bude příznivý pro obchodování, postup v kariéře i pro vážnější vztah. Při jednání s nadřízenými i podřízenými se projeví vaše skvělé organizační schopnosti. Po 11. červenci můžete bez obav vystoupit na veřejnosti, prokážete, že jste autorita a máte lidem co říci. V podnikatelských aktivitách se opírejte o osoby narozené v Kozorohu nebo v Raku. Koncem měsíce na vás ve zvýšené míře dopadnou rodinné povinnosti. Budete muset skloubit péči o někoho blízkého s plněním pracovních povinností.

Střelci

Příznivé dny: 20, 21, 22, 23, 24.

Pohybovat se budete dále od svého bydliště. Budete se muset zdokonalovat v cizím jazyku. Zrozence, kteří tíhnou k dobrodružství, zaujme člověk v čele mezinárodního projektu a narozený ve znamení Berana. S kritickou situací se setkáte kolem 26. července. Někdo, kdo byl na vás závislý, se bude chtít osamostatnit. Pokud pracujete v týmu, s některými spolupracovníky se budete muset rozloučit. Zdánlivě komplikovaný problém by mohl být vyřešen snadno, intuitivně a selským rozumem. Hlavně nic neuspěchejte.

Kozorozi

Příznivé dny: 23, 24, 25, 26.

Budete ve výborné formě, okolí překvapíte romantickým vztahem. Zaujme vás člověk narozený ve Lvu, který podpoří vaše plány, bude k vám pozorný. Mnozí vám vaši dobrou náladu budou závidět. Volný čas budete věnovat pohybu a sportovním aktivitám. Občas ale budete toužit po klidu a samotě, protože si potřebujete srovnat myšlenky a stanovit si další osobní plány. Ačkoliv je vaše finanční situace vcelku dobrá, nedělejte neuvážená rozhodnutí. Rovněž nekupujte, ani jako dárky, luxusní předměty.

Vodnáři

Příznivé dny: 1, 2, 25, 26, 27, 28, 29.

Rušné životní tempo je třeba zvolnit, odpočinout si a více se věnovat rodině. Přitahovat budete osoby narozené ve znamení Raka a Kozoroha. V roli ochránce bude vystupovat nějaká starší osoba, které se velmi líbíte. Někdo, kdo rád vaří, vás pozve na večeři, kterou chce pro vás připravit. Návštěva bude pro vás poučná, v oblasti historie a starožitnictví získáte nové poznatky. Od poloviny července začněte navštěvovat kulturní akce, na nichž se setkáte s řadou svých dávných známých.

Ryby

Příznivé dny: 1, 2, 3, 4, 5.

Měsíc je nakloněn cestování a zábavě. Snadno se spřátelíte, zejména si porozumíte s někým, kdo učí nebo píše. Při jednání s neznámými lidmi využívejte svůj smysl pro humor. Jestliže se dokážete od srdce a upřímně zasmát, všude najdete rychle přátele. Zaujme vás především člověk narozený ve Střelci. K možnému milostnému dobrodružství přistupujte nenásilně, nevtíravě a se smyslem pro humor. Hlavně se vyvarujte silných citů, doba k vážným závazkům ještě nenastala. Raději tajte své city a tvařte se záhadně.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 9. 9. 2024 do 15. 9. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Předvolební aforismus od Jeffersona (Telpres č.8): „špatné kandidáty volí ti dobří občané, kteří nejdou k volbám“. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu