Zpět na články

Horoskop pro všechna znamení - 5. 7., 6.7., 7.7. 2024

Karta dne na pátek - Láska na nejvyšší úrovni. „Láska miluje milovat lásku.“ —  James Joyce - - Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Horoskop  pro všechna znamení - 5. 7., 6.7., 7.7.  2024

Beran

V oblasti partnerských vztahů je vhodná společná meditace a upřímný rozhovor o oblastech, které vás uvnitř tíží. Nenechte denní rutinní záležitosti, aby vás přemohly a nasaďte plně své duchovní, tělesné i duševní síly k překonání těchto výzev. Spojte tedy svého ducha s fyzickým světem a hleďte vpřed, cíl už se rýsuje. 

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Býk

Přichází bezstarostný den, který vybízí k prožití krásných chvil plných humoru, radosti. Prožijte ho bez zatížení starostmi, vnímejte krásy života okolo vás. Můžete se cítit opojeni jako ti, kteří k tomu potřebují chemické povzbuzující látky. Vám může být příjemno při setkání s přáteli a těmi, které máte rádi, ti vám vaši radost ještě znásobí. Nezapomeňte, že i zde platí, střídmost nade vše. Ne všichni najdou tu správnou míru a můžou mít sklon k přehánění. Neobracejte se zády k ostatním, myslete i na horší časy. 

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Blíženci

Využijte dostatek energie, který tento den nabízí a vyřiďte si všechny záležitosti, resty, složitější úkoly, které byste v jiné dny řešily delší čas.. Nenechávejte za sebou rozdělanou práci. Buďte druhým příkladem, ochraňujte svoji rodinu, buďte svým dětem autoritou Pobývejte hodně času na čerstvém vzduchu se svojí rodinou a večer odpočívejte, relaxujte, meditujte na solar.

Barva dne žlutá, v oblasti břicha, solar plexu.

Orgán dne- žíly

Doplňujte přírodní cestou rutin.

Ideální je po ránu pohankový čaj, který prokrví lymfatický systém.

Zařaďte do stravy černý rybíz. Obsahuje vitamin C.

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Rak

Ve vztahu lze najít vlivem nových zkušeností nové cesty, na jejichž konci se před vámi otevřeou a rozvinou dlouhodobé a radostí protkané obzory. Co se v mládí naučíš, v stáří jako když najdeš. Máte vše, co potřebujete pro naplněný milostný vztah. Čím více se uvolníte a budete důvěřovat tomu, co vás s partnerem spojuje, tím nerušeněji se může rozvinout to, co je základem pro krásu vašeho vztahu. Zacházejte proto s Láskou a s partnerem Láskyplně. Čas na učení se nových věcí.

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Lev

Volný den bude lákat k radovánkám, přesto se neoddávejte závislostem a neřešte své oslabení a únavu návykovými látkami a potravinami, což může být i přemíra kávy a energetických nápojů. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné.  

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.


Panna

Kdo dlouhodobě dává víc druhým než sobě, trpí nedostatkem vápníku. Víte, že nejvíce ho je v čaji ze sedmikrásek? Neváhejte udělat první krok, když bude potřeba navázat upřímné styky s druhými. Uvidíte, že to přivítají.Můžete navázat výhodné vztahy a známosti, zúčastnit se společenských akcí se sklenkou dobrého vínka, kde můžete uzavřít plodné pracovní projekty.

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Váhy

Počítejte s tím, že k vám budou přicházet nové nápady a den celkově oproti jiným nabere větší tempo. Proto je dobré dbát na to, abyste měli pod kontrolou svou zbrklost či netrpělivost. Ten, kdo to dokáže, bude mít skvělou vyřídilku. Naopak ti, co se dlouho nemohli rozhoupat, zda se ucházet o ruku své vyvolené mohou této energie využít k rozpohybování situací, které stagnovaly. Důležité je si vše připravit a promyslet do detailů, abyste nebyli zaskočeni.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Štír

Možná budete dnešní cíle prosazovat až příliš přísně a budete sobě nebo i druhým přičítat vinu. Vaše pochybnosti vás mohou uvést do stavu, kdy byste nejraději vzali do zaječích. Negativní předpoklad se může snadno stát skutečností, kdy v jiný den by zůstal bez povšimnutí, proto si dejte pozor na to jak a o kom přemýšlíte. Nemusíte za každé situace stát na straně vítězů. Myslete na vaší osobu v tom nejlepším světle. To, že má druhý jiný názor než vy, neznamená, že ho musíte hned postavit na stranu nepřítele. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Střelec

Mějte svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou, pokud potřebujete vypustit páru. Nenechte se vtáhnout do neuváženého jednání a manipulace druhých. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři. Čeká vás jisté dobrodružství, velký přísun energie. Ti, kteří se v jisté záležitosti nemohli rozhodnout ji mohou využít pro svůj posun dál.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

 

Kozoroh

Líbánky jsou tytam a emoce, které vás kdysi vzájemně udržovaly nad vodou a představovaly pramen chtíče a rozkoše otupěly a změnily se v přežívání. Je nejvyšší čas si uvědomit, že stojíte na vlastních nohách. Stanovte si hranice a naučte se říkat ne. Neplýtvejte energií do lidí, od kterých se vám nevrací nic zpět. Nebojte se odhodit strach ze samoty. Odhoďte své beznadějné naděje a iluze v partnerských vztazích, jestliže stereotyp ukazuje něco jiného. Prožijte tento den na pohodu. 

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Vodnář

Dnes můžete odhalit nějakou přetvářku nebo faleš a zjistit, že jste byli vtaženi do partnerského trojúhelníku nebo že je tady třetí osoba, která narušuje váš vztah. Mějte proto oči otevřené a pokud odhalíte a prožijete křivdu, nedovolte jí, aby se vám usadila kdekoliv na těle. Láska má mnoho podob a při dnešku můžete zažít i její odvrácenou tvář a nepříjemné poznání, že jste důvěřovali někomu, kde nyní přijde prozření. 

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.


 

Ryby

Cítíte se smutní? Odešel od vás někdo, s čím jste vůbec nepočítali? Naděje na nalezení východiska z této nepříjemné situaci se může ukázat v období pěti dnů. Buďte obezřetní, abyste se dostali do stavu sklíčenosti a do stavu, kdy vás tyto energie drží o krok zpět. Můžete oplakat to, co jste ztratili a těšit se, že se uvolnilo místo pro něco nového. Je to proces sebezdokonalování.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Denní karta k poslechu - Eso pohárů - https://www.youtube.com/watch?v=a5oYlH_oa3U

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

 

Dnešní horoskop na sobotu 6. 7.2024

Milenci.

Zamilovaní. Láska. 

Volba mezi partnerem a prací.

Karta k poslechu - Zamilovaní - https://www.youtube.com/watch?v=ynK6-vqO6x8

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Dnešní horoskop na neděli 7. 7. 2024

Velké štěstí. 

Tučný úlovek.

Potkat prince ze svých snů.

Video k poslechu - 9. pentaklů -  https://www.youtube.com/watch?v=B6ys5ITWsHM 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný den.


 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ - 8. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Láska, přátelství, dualita ve vztazích. 🎀 „Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří.“ —  Elbert Hubbard

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu