Zpět na články

Jaký bude týden od 8. 7. 2024 do 14. 7. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. Tento výklad vám poskytne lepší porozumění situacím ve vašem osobním životě. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 8. 7. 2024 do 14. 7. 2024  podle kartářky

Berani:

Ve středu pozornosti budou základní problémy vašeho domova, ale i neobyčejné svátky a prázdniny. Během letních měsíců máte možnost poznat více kvalitních lidí, a také potkat někoho, kdo bude hrát významnou roli ve vašem dalším životě. Dokončete rozdělanou práci. Uvědomte si, že jste na svahu a stoupáte k většímu uznání. Nastudujte si ceny realit, budete se muset potýkat s účetnictvím. Při spekulacích by vám mohla přinést štěstí čísla 3, 6, 9. Osoba narozená ve Štíru vám bude chtít vyložit budoucnost.

Býci:

Při spekulacích se držte čísel 3, 2, 5. Jste pořád v jednom kole. Ale budete muset si udělat čas na sebe i na svou lásku. Mnoho vzrušení zažijete se Lvem, ale buďte připraveni i na zklamání. Po žhavém vztahu mohou zůstat šrámy. Noste veselé barvy, vyhýbejte se šedé, hnědé, černé. V souvislosti s kariérou se setkáte s lidmi, kteří hýbou světem, později budou hrát důležitou roli ve vašem životě. Nic do budoucna si v tomto týdnu neplánujte s Kozorohem. Nebojte se vyjádřit hlasitě své názory.

Blíženci:

Zvláštní důraz je v tomto týdnu kladen na setkání s rodinnými příslušníky, případně opětovné spojení rodiny, utužení rodinných svazků. Vy sami vyrovnáte dluhy, dlužníci vám konečně vrátí půjčené peníze. Najdete něco, co jste v minulosti ztratili. Ve sporu o dědictví se utkáte s Kozorohem, možná budete potřebovat obratného obhájce. Štěstí vám mohou přinést čísla 2, 8, 6. Koncem měsíce nepodepisujte žádné smlouvy, vyhýbejte se sporům doma i v zaměstnání, dodržujte dopravní předpisy.

Raci:

Vaše popularita stoupá, nesnažte se být se všemi zadobře. Když se budete snažit každému vyhovět, v ničem neuspějete. Naučte se říkat NE. Blíženec vás naučí, jakým způsobem zjednodušit pracovní postupy. Občas, ve styku s nadřízenými, využívejte vyčkávací taktiku. Štěstí vám mohou přinést čísla 7, 3, 2. Nastal čas na letní romanci, ale pozor – nezapomínejte na opatrnost. Díky své intuici odhalíte, kam se poděly ztracené peníze. Vaše pozornost se soustředí na obstarávání věcí do domácnosti a pro rodinu.

 Lvi:

V ohnisku pozornosti bude kariéra – nové pracovní prostředí, změna místa, zvažování nabídek apod. Důležité je, abyste ostatní dokázali přesvědčit o svých schopnostech a svém talentu. Snažte se vidět lidi i vztahy takové, jaké ve skutečnosti jsou, nikoliv takové, jaké jste si vytvořili ve své fantazii. Zvážit bidete muset i bydliště. Mezi čísla, o která se v tomto týdnu můžete opřít, patří čísla 4, 13, 22, 31. Do konfliktu na pracovišti se nezapojujte, situace by se mohla obrátit proti vám. Odpočiňte si od počítače, raději relaxujte venku a bez mobilu.

Panny:

Budete excelovat na poli komunikace, čtení, psaní, propagace, reklamy. Pořádnou dávku štěstí budou mít ti, kdo obchodují s domácími výrobky. Štěstí vám přinesou čísla 5, 1, 6. Přitahovat vás budou Blíženci, Střelci, jiná Panna. U té si ale dejte pozor, nezvěte si jinou Pannu do bytu, ani se s ní nevzdalujte od kolektivu lidí. Naopak romantika se Střelcem nebo Blížencem by mohla uspokojit vaši potřebu lásky, citu a pozornosti. Příliš se neopalujte, vyhýbejte se prudkému slunci, raději pobývejte ve stínu.

Váhy:

Červenec bude pro vás pracovní. Práce na zahradě, opravy a úpravy v bytě. V červenci vám přinesou štěstí čísla 3, 7, 9. V zaměstnání trvejte na svých požadavcích, neustupujte. Nespoléhejte na sliby, pokud má nastat nějaká změna, chtějte ji vždy písemně. Konečně stihnete dokončit všechny resty, na které jste dlouho neměli čas. O návštěvy příliš stát nebudete, chcete mít klid a ne poslouchat stesky jiných. Odpočívat nechejte i své potomky, to ovšem neznamená, že by nepřiložili ruku k dílu. Mohou pracovat na zahradě, zajít nakoupit, uvařit.

Štíři:

Konečně se vaše zájmy začnou rozšiřovat, některé činnosti povedou zrozence k nápadu začít podnikat. Vztah s Pannou bude pouze společenský, vídáte se příležitostně, i když ona by vás chtěla poznat lépe. Vaše příznivé dny jsou 1., 10., 19., 28. Doma budete mít hosta, někdo známý bude u vás potřebovat pár dní přespat. Váš soukromý život bude poněkud omezen. Návštěva se ale nezdrží dlouho, takže změnu režimu ve zdraví přežijete. Rady na potkání ale nikomu nerozdávejte, zbytečně byste se mohli  pohádat.

Střelci:

Raci vám dobře poradí ve věci oprav, nabídnou vám pozitivnější přístup ke změnám, ke kterým by mělo brzy ve vaší kariéře dojít. Diskuze s Kozorohem se budou týkat financí a majetkových záležitostí. Vaše čísla pro tento týden jsou 8, 6, 4. Koncem července se připravte na změny, které se ale nebudou týkat pouze vás, ale i lidí, kteří jsou s vámi nějakým způsobem svázáni. U některých spolupracovníků může dojít k výbušným emocím, vy ale zachovejte klid, nedělejte potíže. Pokud máte výborné vyjadřovací schopnosti, využijte je, zabodujete.

Kozorozi:

V zaměstnání pozor na Berany, bez dlouhého uvažování mohou ukázat na oblasti, kde máte ještě rezervy a kde si neplníte úkoly na sto procent. Opírejte se o Váhy, podrží vás, dokonce vám pomohou získat v zaměstnání větší vážnost. Příznivá čísla jsou 9, 4, 5. Na dovolené se posílí vaše přátelské vztahy, společenské aktivity i vaše osobní kouzlo. Cestujete-li autem, využívejte raději dobu po půlnoci, kdy by měly být na silnicích menší dopravní zácpy a řízení auta by se tak pro vás nestalo očistcem. Nezapomínejte na zdravotní zastávky.

Vodnáři:

Projevíte zájem o bylinkářství a alternativní medicínu. V práci bude atmosféra napjatá, chybí vám tu volnost, svoboda rozhodování a nezávislost. Musíte však mlčet a věnovat pozornost názorům a nařízením svých spolupracovníků a nadřízených. Hodně radosti najdete v rodině, tady zapomenete na všechny chmury a přestanete brát vážně vše, co den přináší. Příznivá čísla jsou 1, 3, 5. Volný čas věnujte rozvíjení kreativních činností. A pokud to jde, zpívejte, hrajte na hudební nástroj, malujte, cvičte a tančete venku.

Ryby:

Ideálním společníkem na dovolenou bude Kozoroh nebo Střelec. Bavit se budete všude – v letadle, na lodi, ve vlaku. V cizině si dávejte pozor na jídlo a na potraviny, které neznáte. Nezvedejte nic těžkého. Budete-li unaveni, vyspěte se, nemusíte stihnout každou naplánovanou akci. Únava by mohla přispět k hádkám. Příznivé dny jsou 12., 13., 14. Vyhýbejte se cestování na kole v neupraveném terénu. Rovněž alkoholické nápoje konzumujte s mírou. Ozve se vám bývalá láska, bude se chtít s vámi sejít a navázat bližší kontakt.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 9. 9. 2024 do 15. 9. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Předvolební aforismus od Jeffersona (Telpres č.8): „špatné kandidáty volí ti dobří občané, kteří nejdou k volbám“. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu