Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 10 . 7. 2024

Karta dne - Cesta, stěhování, pohovor. „Drž se nové cesty a starého přítele.“ —  Slovenské přísloví 🎀 Denní karta k poslechu - video - Vůz - https://www.youtube.com/watch?v=c_KSkT2B55o 🎀 - Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - 10 . 7.  2024

Beran

Plánujte i zároveň mírně riskujte. Zadaní mohou plánovat a to tak, že mohou vzniknout sńatky z rozumu. Budete přitahováni opačným pohlavím, proto ti, co jsou zadaní, nedávejte partnerovi podnět k žárlivosti. Dost možná se vám bude nabízet románek. U někoho to tak zůstane, u výjimek z toho může vzniknout dlouhodobý vztah, pokud k sobě budete od počátku upřímní. Využijete příležitosti jít na rande na slepo, začít si vztah na dálku nebo jste ti, kdo touží po sňatku z rozumu, tak, jak to bylo za dob našich babiček?

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Býk

Vaše odklady a neustálé dávání druhým šanci tam, kde se neukazuje změna, má za následek, že jste sami sobě největším nepřítelem a doslova se trýzníte pocity, které toto sebezapírání způsobuje. Dopřejte si klid a dejte druhým najevo, jak se uvnitř cítíte, když popíráte sebe sama. Přijde změna, buď dobrovolná nebo vás opustí něco, co byste ani ve snu nečekali.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Blíženci

Nastavte si opět svobodu a nezávislost. Odstraňte ze svého dosahu ty, kteří vám nerozumí a ani doposud nechtěli rozumět. Zariskujte a oslovte někoho, po kom pokukujete již delší dobu. Naplánujte si do svého žití nové podmínky, nový domov, nové koníčky a vše, co vám dělá radost. Spoléhejte na svůj instinkt. Někteří vás možná budou považovat tímto nastavením za pošetilce, vy však víte, že chcete žít dle svého a ne pravidel, které určil někdo cizí. Vymaňte se ze závazků, které vám berou svobodné žití. Myslete hlavně na své pohodlí.

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Rak

Možná právě dnes usoudíte, že pravda je na druhé straně přesvědčení, kterému jste dosud věřili. Je to podobné jako v alchymii, kdy se směs sloučí a pak rozpustí. Využijte svého nadání a pokuste se propojit některé z vašich protikladů, a to buď ve svém osobním nebo profesním životě. Protipóly se navzájem propojují. Zdá se, že jste v sobě našli klid a mezi vašimi potřebami a touhami se nastolila harmonie a tím máte rovnováhu mezi duševní a citovou stránkou vaší osobnosti. Dejte na obojí, na svůj rozum i srdce a věřte, že vás dovedou k moudrému a správnému rozhodnutí.

Afirmace: Počkám na správnou chvíli a pak budu jednat.


 

Lev

Buďte připraveni na to, že vás to bude postrkovat k tomu, abyste se odhodlali opustit zastaralé struktury ve vašem vztahu. Měli byste začít nově, bez zábran, spontánně, jako když jste byli malé děti. Zkuste si na to vzpomenout. Dnes vyjde na povrch vše nepravé, nepravdivé. Využijte svých komunikačních schopností, uměleckého nadání, máte velkou šanci zazářit ve společnosti. V rodině zažijete stabilitu, radost z příjemného zázemí, pohodlí a klid. 

Afirmace: Jsem spokojená/ý a věřím si.

Panna

Vemte na vědomí, že i kolegové v práci jsou stejně nadaní jako vy a mohou vám pomoci se dostat o krok vpřed. Některá mistrovská díla by nemohla vzniknout za podpory a důvěry zkušených kolegů a přátel. Tak to bude i v tento den. Využijte proto veškerý svůj potenciál, který se vám může vrátit v podobě povýšení nebo k navázání vřelých spojení. Odměna je na dosah, třeba v podobě pochvaly nebo finanční odměny, prémie.  

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.


 

Váhy

Budete nejspíš zkoušeni, proto za každé situace zůstaňte vstřícní a jednejte podle morálních zásad. To, že nekalé praktiky používají druzí a stejně by to někdo udělal neberte za vlastní mínění. Ve středu pozornosti budou struktury závislosti, karmická spojení, materiální a sexuální poroba.Pak nebude od věci, že  se můžete přistihnout, že jste ve víru okolností, které vás zavedou k zamyšlení, jestli to co máte tak rádi už není závislost, pokušení a omezení vaší svobody. Jen vy máte nad sebou moc a můžete kdykoliv změnit svou situaci. 

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Štír

Dnes ve vztahu neočekávejte příjemné laškování, naopak je možné zaznamenat chlad, odstup, jízlivé odmlouvání. Také v zaměstnání mezi kolegy lze zažít odstup, posměch a ironické vyjadřování. To vám přinese vystřízlivění ze zaslepenosti a zaujmete kritické stanovisko tam, kde jste si dosud mysleli, že je to přátelské ovzduší. Má to však i jednu pozitivní stránku této skutečnosti. A tou je očistný vliv této situace, která vás nutí přezkoumat hodnotu a pravdu vašeho lehkomyslného přesvědčení, ať se jedná o jakékoliv prostředí.  

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Střelec

Spravedlnost je pro někoho nakloněna a druhému se může zdát, že osud stojí proti němu. Miska vah musí být v rovnováze, takže můžete být zbaveni trestu, avšak vina vám uvnitř sebe zůstane. Můžete pocítit, že vás život zkouší životní zkouškou v podobě učení se z vlastních chyb. Věřte, že ponesete odpovědnost za vlastní jednání a nic se nedostaví zadarmo. Jednejte čestně. Při jízdě hromadnou dopravou si nezapomeňte koupit lístek.

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Kozoroh

Na co se dnes připravit? Můžete být svědkem intrik, pomluv a snahy dostat se přes špinavost na druhém vpřed. Celá podstata ale spočívá v tom, zachovat rozvahu a klid. Podaří-li se vám to, získáte čas a časem získáte z této situace mnohem více, než kdybyste se teď snažili obhájit. Dobrá rada zní, nenechte se vtáhnout do této negativní energie a zkuste pozorovat situaci s nadhledem. Zde platí, čím méně se zapojíte, tím více časem získáte a dostanete se na stranu vítězů. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Vodnář

Dobře utajená nabídka čeká na svůj den a ten je tady. Dejte do popředí rozum, naslouchejte mu, nese v sobě sílu, ostrovtip podniknout a analyzovat problém a neztratit přitom celek ze zřetele, který by se mohl přílišným analyzováním zanedbat. Udělejte jasný krok. Někdy i krok do neznáma je mnohem lepší, než neustále zvažování. Alespoň nabudete dojmu, že jste pro to něco udělali. Dnes je potřeba udělat důležité rozhodnutí a rozetnout to, co už nesnese odklad. Věřte, že pokud dnes uděláte radikální krok a tím už nebudete sedět na dvou židlích, pocítíte úlevu. Vaše uvážlivé rozhodnutí pro změnu dosavadního místa se ukazuje jako přínosné.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Ryby

Věřte, že i přemíra péče může vést k tísnivým pocitům, obzvlášť v rodinném životě a v partnerských vztazích. Čím uvědoměleji se svými city budete zacházet, tím z nich můžete více přijímat a předávat dál. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně. Do vašeho vztahu zavane nový vítr díky společnosti s jinými lidmi. Někdy pro svou zaslepenost a nepřiměřené touhy ztratíme i další nabídky, které se tiše nabízejí. 

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

 Přeji všem úspěšný letní den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ - 8. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Láska, přátelství, dualita ve vztazích. 🎀 „Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří.“ —  Elbert Hubbard

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu