Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 13. 7. 2024

Karta dne -   Má dáti - dal, rovnováha mezi dáváním a přijímáním. „Život je jako jízda na kole. Musíš se hýbat vpřed, abys neztratil rovnováhu.“ —  Albert Einstein 🎀  Karta k poslechu -  6. pentaklů  -  https://www.youtube.com/watch?v=ddq8sWXcxw0 🎀  Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení -  13. 7. 2024

 

Beran

Buďte skuteční, jednejte bez přetvářky, ta by vás mohla svést od vašeho cíle. Myšlenky, které zatím zůstaly bez povšimnutí, čekají na přeměnu v činy a zhmotnit se v realitě, pokud přestanete říkat měl bych, já vím, někdy to udělám. Někdy není další den v týdnu. Udělejte to právě nyní.

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Klíčové slovo dne - kniha. 

Býk

není čas na dlouhé komentáře o tom, co by se jak a proč mělo dělat. Ukažte v praxi, v čem jste dobří, využijte své dosavadní znalosti, lidé vám uvěří. Komplexy dnes nemají šanci zabránit těm, co mají odhodlání se ukázat ve své největší síle. Vytrvejte v tom, čeho jste započali a vystoupejte až na vrchol své kariéry. Rozdávejte i Lásku a nenechte se lacině ošálit. Je vhodné obdarovat partnerku květinou.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Klíčové slovo dne - bohatství.


 

Blíženci

Sobotní den může pro vás znamenat příchod nového vztahu, Lásky a všeho, co se okolo ní točí. Věnujte dárky a jídlo chystané s Láskou. Když budete vnímat partnera v jeho odlišnosti, ucítíte, že jste vrženy zpět k sobě samému, což vám pomůže pochopit vlastní úplnost a překonat vnitřní rozpolcení. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů.  

Afirmace: Nechť proudí do mě Láska, prozařující a léčivá síla.

Klíčové slovo dne - hory - les.


 

Rak

Dívejte se na situaci tohoto dne tak, jaká ve skutečnosti je a neočekávejte příliš mnoho. Věnujte pozornost jen tomu, co je na dosah. Mějte oči otevřené a nestavte si vzdušné zámky. Ve vztahu si nenasazujte růžové brýle, okamžik procitnutí by byl o to bolestivější. Kapka zdravé skepse přijde dnes vhod a to nejen v partnerských vztazích. Den, kdy budete zvažovat. Být či nebýt? Pro a proti.

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Klíčové slovo dne - moře.


 

Lev

Využijte energie, která k vám přichází. Ta je nakloněna plánování a rozhodnutí pro velkou změnu. To je pro každého něco jiného. Stěhování, zasnoubení, pořídit si domácího mazlíčka, změna pracovního místa. Ve vztahu se nechte inspirovat partnerem a všímejte si rozdílu vaší komunikace. 

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Klíčové slovo dne - kniha - přítel.  


 

Panna

Možná, dnes dojdete k uvědomění, že nastal čas k započetí nových projektů, úkolů, učení. Chodili jste rádi do školy? Můžete dnes cítit, že je potřeba se naučit nové věci a znovu si zopakovat pár informací, třeba nastoupením do vzdělávacího kurzu. Nespěchejte však na výsledky a postupujte krůček po krůčku jako žák, který se učí něco pro něj nového. 

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Klíčové slovo dne - motivace. 

Váhy

Dnes můžou přicházet životní lekce, neopakovatelné šance, příznivý zvrat situací, které nás učí rozeznávat koloběh života a že všechny naše proměny jsou pro naše dobro a obohacují nás. Pokud tedy pocítíte, že se vám nabízí ta správná příležitost, třeba změna zaměstnání, chytněte štěstěnu za pačesy. Pokud je pro vás Štěstí setkání s rodinou, tak za nimi jděte. Takový den se už nemusí brzy opakovat. 

Afirmace: Důvěřuji vesmíru, že mě pošle tam, kde potřebuji být.

Klíčové slovo dne - dieta. 


 

Štír

Radostných zpráv není nikdy dost a kdo by neměl rád překvapení, které může přijít jako blesk z čistého nebe. Pokud nějaká situace stagnovala, celá záležitost je předurčena pohybem z místa. Věřte, že se ocitnete před cílem. Ve vztahu se nabízí velká pravděpodobnost, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem. Naplánujte si společný výlet nebo adrenalinový sport.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Klíčové slovo dne - hudba. 


 

Střelec

Možná vám v tento den vstoupí do cesty rádce, osoba kladných vlastností, která vám může ukázat nové směry, obzory, duchovní a morální zákony. I vy buďte druhým příkladem a zároveň dobrým učitelem. Pro ty, kteří zvažují o manželství je dnešní den nakloněn tomuto rozhodnutí. Uctívejte tradice a vše, co je spojené s vírou, jako třeba křtiny, zásnuby, svatba, rituál vděčnosti. 

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Klíčové slovo dne - příroda.


 

Kozoroh

K úkolům a plánům tohoto dne přistupujte sebevědomě a s nadšením. Bude výhodné a přínosné zaměřit pozornost na vytyčený cíl. Váš temperament a šarm nezůstane bez povšimnutí vašeho okolí a to nejen v mezilidských vztazích, tam by se mohl přičinit o vzrušující okamžiky. Připravte se na dnešní příval energie a využijte ji pro něco velkého. Nabídky, které můžete obdržet jsou zcela nečekaného a neobvyklého rázu.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Klíčové slovo dne - dovolená.


 

Vodnář

Nežijte z předešlých úspěchů a z předešlých zkušeností a hledejte ty nové a změnu. Ten, kdo dokáže věřit ve výhru v podobě sázení, zkuste štěstí ve Fortuně nebo na burze. Můžete dostat dary a výhry, které se k vám dostanou bez vašeho přičinění. Využijte svých skvělých komunikačních schopností, které vás mohou zavést k opravdovému bohatství. Objevte bohatství, které se skrývá uvnitř vás a proměňte vaše sny v realitu.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Klíčové slovo dne - hudba.

Ryby

Ti z vás, kteří jste po rozchodu, byste se měli začít cítit lépe. Je tady čas a nabídka se opět zamilovat nebo šance potkat kamaráda, kterého jste dlouho neviděli. Dost možná se seznámíte s někým, s kým nové přátelství vytvoříte. Zajděte si na kosmetiku, masáž, protřiďte si šatník, pečujte o svůj zevnějšek. Večer je vhodný k meditování a relaxování ve vaně s pěnou.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Klíčové slovo dne - příroda.  

Karta k poslechu - 6. pentaklů - https://www.youtube.com/watch?v=ddq8sWXcxw0 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ - 8. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Láska, přátelství, dualita ve vztazích. 🎀 „Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří.“ —  Elbert Hubbard

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu