Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 15. 7. 2024

Karta dne - Cesta. Mládí má dnes zelenou. „Mládí může být stav mysli.“ —  Petr Kocfelda 🎀 https://www.youtube.com/watch?v=0klrnPXNNGw  🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - 15. 7. 2024

Beran

Bylo by potřeba odstoupit od stresující situace. Snažit se za každou cenu postupovat dál by znamenalo vystavovat se lehkovážně riziku, protože vnější odpor a vaše oslabení by mohly způsobit pohromu. Co v takové situaci potřebujete je klid a dovolenou. Tam k vám může přijít dlouho očekávaná inspirace a po návratu domů hlava plná nápadů, která v této době potřebuje odpočinek. Ve vztahu je dost možné, že zažijete pocit, že jste vyřazeni z velké milostné hry.  

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Býk

Dnes volá o pozornost a jistě se projeví vaše přirozená autorita a ženská smyslnost. Budou vás popohánět vaše pudy. To má své přednosti i úskalí. Pak je tedy na vás, jak s touto energií naložíte. Potřebujete-li se odhodlat pro nějakou správnou věc, bude vám tato síla nápomocna. Je to vnitřní síla, nikoliv ta vnější, fyzická. Pokud máte nějaký cíl, ideál, bojujte za prosazení vaší věci. 

Afirmace: Jsem přitahována/ý velkými energiemi a cítím jejich sílu.

Blíženci

Vaše duše posílá vzkaz, že se cítíte přetíženi. To se stává, když v nějaké situace zapíráte sebe sama, nasadili jste si masku a snažíte se zalíbit okolí. Je to jako byste padli na samé dno. Tu můžete dojít k uvědomění, že horší to být už nemůže a odtud se už jenom stoupá vzhůru. Pak může pomalu odeznít stres a ztráta energie. Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii. Pokud se stanete přirození a autentičtí, můžete pochopit, z čeho pramení překážky.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Rak

Den přináší vysvobození od starostí a od nepříjemných situací. Nechte se vést svým vnitřním hlasem. S ním může přijít úleva nebo uspokojivé řešení. Pokud jste v minulých dnech ztratili nějakou věc nebo se vám zatoulal mazlíček, jsou velké šance k uspokojivému výsledku. Ve zdraví je příležitost dočkat se pozitivního obratu. Bolesti zad mohou odejít a záda se vrátí do normálu.

Afirmace odpouštím poučen/a z minulých chyb.

Lev

Vy jste ten, kdo bude pod nejvyšší ochranou kartou. To bude mít své výhody i zdánlivé nevýhody v tom, že je potřeba dodržovat etický kodex a neodchylovat se od prověřených tradic a vzorců. V životě se nejvíce naučíme přes prožití bolesti a zkušeností, které zažijeme na vlastní kůži. Ve finanční oblasti by bylo moudré se zamyslet nad tím, zda opravdu umíte šetřit na horší časy. Možná, že ten stůl, co se vám zdá už nemoderní si zaslouží ještě pár let ve vaší společnosti a můžete odložit pořízení toho nového.

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Panna

Nehrňte se hlavou proti zdi. Pozor na ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění v partnerských vztazích. Pro vás se setkání se starším, moudrým mužem může z počátku zdát jako bezpředmětné. To proto, že bude působit chladně. Přesto se vám vyplatí uposlechnout jeho radu. Je to totiž skvělý obchodník.

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Váhy

Váš vztah si zaslouží větší otevřenost a rozšíření, a to buď založení rodiny nebo abyste věnovali více energie rodinným záležitostem. Budete pociťovat větší zájem o umění a hudbu. Je velká pravděpodobnost urovnat spory. Potřebujete někomu odpustit? U dělejte to právě dnes. Naslouchejte hlasu svého srdce, to vás nezklame a možná zavede k novému přátelství. Cesta či výlet vám určitě rozšíří obzory, avšak je moudré příliš neutrácet. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Štír

Ve vztahu byste měli začít pracovat na společných projektech nebo každý sám. To se může týkat zaměstnání nebo může jít o rodinu nebo domov. Pokud vás partner nějakým způsobem stahuje zpět od vyšších cílů a ideálů vykročte bez něho. Pokud míří stejným směrem, je čas na změny a to nejen vnější, ty se mohou týkat materiálních změn, ale i těch vnitřních, jako například společné meditace, semináře. Čekají vás změny spojené s cestováním. Pokud máte na výběr ze dvou dní na pohovor, pak vyberte ten dnešní. 

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Střelec

Mějte na paměti, že ne všichni budou dynamičtí jako vy. Dnes více jak jindy pocítíte touhu po nových zážitcích a dobrodružstvích. Tuto energii je dobré využít při sportu nebo adrenalinových činnostech. Naplánovali jste si prohlídku bytu a majitel se neozývá? Čekáte na dopravce a on má nedostupný telefon? To chce klid. 

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.


 

Kozoroh

Zdá se, že vaše dočasná bezmoc nad kontrolou okolností vás vede k přesvědčení, že by bylo dobré mít moc i k ovládání druhých. A to hlavně přes majetek, kdy rádi druhým dáváte jasně najevo, co je vaše a co je jejich. Vše nasvědčuje tomu, že jste se zasekli ve své komfortní zóně a nechcete se pohnout dál.Pokud se na nějakou věc upínáte a držíte ji křečovitě, můžete dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Vodnář

Jestliže vyvstal pocit, že jste unaveni a omezuje vás sklíčenost, stanovte si priority a seznam věcí, které mohou mít pár dnů odklad a hoďte se do klidu. Dovolte si malý výpadek od povinností, tím uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. Vaše tělo vám vzkazuje, že i vy si zasloužíte odpočinek a potřebujete taktéž nabrat síly. Ten, kdo se přepíná je chtě nechtě zastaven v podobě nemoci. Je tedy na zvážení, jak se k sobě zachováte.

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Ryby

Dokážete přijímat výzvy, učit se z nich a růst? To vyžaduje ochotu riskovat a podstupovat konflikty. Jít za svým cílem a přitom se vypořádat s konkurencí a s překážkami, které vám vstupují do cesty. Dnes to budete vy, kdo se nadchne pro nově přicházející podněty a možná budete strhávat i druhé k dobrodružství. Nové podněty vám způsobí novou chuť do života. Mezi partnery lze očekávat chvilky vzrušení a flirtování. Negativita a úzkost musí dnes z cesty. 

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.


 

Denní karta k poslechu - Páže holí - https://www.youtube.com/watch?v=0klrnPXNNGw 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* 

Přeji všem úspěšný prázdninový den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 18. říjen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Obranný postoj, nedůvěra 🎀 „Kdo ztratil důvěru, nemůže již nic víc ztratit.“ FIDEM QUI PERDIT, NIL POTEST ULTRA PERDERE. —  Latinské přísloví

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu