Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 17. 7. 2024

Karta dne -   Spravedlnost. Karma není zdarma. Co zasel, to sklidil.🎀  „Jedna spravedlnost je mocnější než tisíc zbraní.“ —  Sun Tzu 🎀 https://www.youtube.com/watch?v=ueSfrdJer1Y&t=3s Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení -  17. 7. 2024

 

Beran

Dost možná vás budou ovládat vaše vnitřní obrazy, fantazie, pak je na místě si uvědomit vaše přání i obavy. Zaujměte kladný postoj k neviditelným silám, přírodě a ženskosti. Budete více senzitivní, jak v jiné dny. Pak nebude divu, že dokážete nechat vyjít z hlubin vaší duše, co se chce dostat na povrch. Propusťte staré obavy jednou pro vždy. Sbohem a šáteček. Intuice k mnohým bude dnes promlouvat, ne každý ji však uposlechne. Sen k vám může promlouvat řečí iracionálna.

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Klíčové slovo dne - přátelství. 

Býk

Využijte odvahy a výzvy tohoto dne k jejich uskutečnění a proměnu v realitu. Překročte ten pomyslný most mezi realitou a sny. Proto ani dnes nezahálejte a využijte příznivé vyhlídky na obchody a zisky a budování budoucnosti založených na dobrém základě.Budete přitahováni opačným pohlavím. Nechť ti, co jsou zadaní se obrní před partnerovou žárlivostí. 

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Klíčové slovo dne - sport.


 

Blíženci

Přichází k vám ženská, zemská energie, která vás bude vybízet a směřovat ke změně, konfliktu. To vás naučí přijímat krizi jako zkoušku, výzvu k nové orientaci a tím se přiblížit sám k sobě. To znamená nebát se dočasné krize proto, abyste si pak nastavili vyšší cíle a ideály. Pomoc je nablízku, je však potřeba nebýt ponořeni do vlastní sebelítosti a hmotné nouze. 

Afirmace: Jsem otevřen/a a připraven/a být upřímný/á k sobě a k svým potřebám.

Klíčové slovo dne - dovolená.


 

Rak

Pokud potkáte někoho nového a budete na rozpacích, zda navázat trvalý vztah, nejdříve buďte pozorovatelem, protože dotyčná osoba může seznámení brát pouze jako dočasný flirt, takže ve vztazích se očekává změna a menší riskování. Nabízí se nové začátky, nový směr, otevřenost, nebát se nových cest, být ochoten riskovat. Ti, kdo budou spontánní, vytěží z okolností nejvíce.

Afirmace: Je krásné moci znovu začít.

Klíčové slovo dne - cestování.


 

Lev

Ať jste to vy, kdo bude ostatním příkladem a to i třeba jen tím, že se budete umět zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, schůdnější řešení. Zajímá-li vás magie a okultismus a máte zájem o výklad karet, tento den je tomu velmi nakloněn. Dejte si však pozor, komu věnujete svou důvěru, i v tomto oboru se najdou šarlatáni.

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Klíčové slovo dne - les- hory.  


Panna

Bude žádoucí dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání. Přestaňte se těchto pocitů obávat a využijte je ku prospěchu věci. Seberealizace se dá nejlépe vyjádřit v podobě našich největších talentů, zapátrejte v paměti, co vám nejvíce šlo a bavilo jako dítěti.Ten, kdo je spokojený se svým materiálním životem, ho může propojit se svým životem duchovním.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Klíčové slovo dne - radost. 

Váhy

Je tu doba k přehodnocení situace, zda zůstat nebo se vydat na sólo cestu. Rozhodně nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. Část vašeho já se nechce rozloučit, přestože situace ukazuje na vaše vnitřní zraňování. Ještě není vhodný den spálit za sebou mosty. V období dvou měsíců poté uvidíte věci z jiného pohledu a vaše ukvapené rozhodnutí by vás mohlo mrzet. Vaše zdravotní stránka si zaslouží rekonvalescenci a péči.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Klíčové slovo dne - Láska. 

Štír

Prožijte tento den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli nebo navštivte společenskou akci. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Zpytujte svědomí a otevřete ty resty, kdy můžete odpustit druhým a dát jim druhou šanci. To se týká třeba správného nastavení výživného nebo spravedlivého dědictví. Pro někoho to znamená, že vám přinese skvělé vztahy, třeba zrovna v povolání, kde mohou vzniknout nová obchodní spojení a přínosné kontakty.  

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Klíčové slovo dne - sport. 


 

Střelec

Cesty, které vás čekají mohou být i na delší vzdálenost mimo domov a bude žádoucí si nastavit priority mezi schůzkami, projekty a přáteli. Může se vám zablesknout a náhle přijdete na řešení. S partnerem mluvte na rovinu a ne tajemně a záhadně.

Afirmace na vztahy: Svou přímostí a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Klíčové slovo dne - sport.  


 

Kozoroh

Mohou vás provázet obavy, zda to, co děláte a říkáte, je správné. Tyto kořeny mohou vycházet z podvědomí, protože strach je nedovolil prožít a nyní je příhodný čas projít tím temným lesem, abyste zjistili, že se v něm žádní strašáci nevyskytují. Ve vztahu je dobré procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Pokud stojíte na rozcestí nebo máte před sebou překážky, zkuste uvěřit vaší intuici, ona je ta, co vás může nasměrovat tím správným směrem. 

Afirmace: Projdu temnotou a dostanu se ke světlu.

Klíčové slovo dne - tanec.


 

Vodnář

Den k zamyšlení a zastavení. Jste si vědomi toho, zda si nesete starosti celého světa na svých bedrech? Znáte sochu Atlase, který si naložil starosti všech a ty ho stahují k zemi? Takto se dnes můžete cítit i vy. K večeru si dopřejte relax a vše, co vám pomůže znovu nabrat síly. Následující dny si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Klíčové slovo dne - sport .

Ryby

Již od časného rána se můžete přistihnout, že jste ve víru okolností, které vás zavedou k zamyšlení, jestli to co máte tak rádi už není závislost, pokušení a omezení vaší svobody. Jen vy máte nad sebou moc a můžete kdykoliv změnit svou situaci. Ve středu pozornosti budou karmická spojení, materiální a sexuální područí. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám.

Afirmace: Jsem si vědom/a své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Klíčové slovo dne - přátelství.  

Karta k poslechu - Spravedlnost - https://www.youtube.com/watch?v=ueSfrdJer1Y&t=3s 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ - 8. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Láska, přátelství, dualita ve vztazích. 🎀 „Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří.“ —  Elbert Hubbard

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu