Zpět na články

Jaký bude týden od 15. 7. 2024 do 21. 7. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Uvedená čísla a jejich kombinace by vám podle karet v tomto týdnu měla přinést trochu štěstí a harmonického souznění. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 15. 7. 2024 do 21. 7. 2024  podle kartářky

Berani:

Čísla pro tento týden: 9, 1, 8.

Dříve, než ve svém životě začnete něco měnit, uvědomte si, že vnitřně toužíte po nezávislosti a svobodě. Síla přichází ruku v ruce s věděním a se znalostmi. Jděte proto tam, kam vás srdce táhne. K nějakým velkým ústupkům se nesnižujte, neplýtvejte talentem a energií na lidi, kteří vás v životě zklamali nebo jsou nedůvěryhodní. Přestaňte hledat důvod, proč byste měli stále vyhovět přáním ostatních. Takže nejdříve vy – a potom ostatní. Projevíte neuvěřitelný obchodní čich. Volný čas strávíte ve znamení návštěv.

Býci:

Čísla pro tento týden: 6, 4, 2.

Čím dál více si uvědomujete cenu peněz. Málo trpělivosti budete mít s lidmi, kteří o sobě tvrdí, že jsou autoritou, ovšem chovají se a jednají jako amatéři. V zaměstnání máte dojem, že se zastavil svět a že vás už nic nového nečeká. Občas rádi mlčíte, někdy při houstnoucí atmosféře budete používat mlčení jako zbraň. Pak se ovšem nesmíte divit, že z vás okolí bude mít strach. Navštivte nějakou výstavu, koncert, letní kino, nechejte si i prostor pro cestování. Uvolněte se.

Blíženci:

Čísla pro tento týden: 5, 9, 3.

Jste energičtí, přitahujete opačné pohlaví. Když chcete, umíte být nesmírně okouzlující. Při hledání pracovního místa byste se mohli zaměřit na práci učitele, fotografa, sociálního pracovníka, reportéra. Při rozhovoru s někým si dávejte větší pozor na gestikulaci, hlavně se nikoho zbytečně nedotýkejte. Připravte se na to, že v nejbližší době budete terčem pomluv a závisti. Daří se vám totiž dobře, jste společenští, budíte v lidech  sympatie, takže se nedivte.

Raci:

Čísla pro tento týden: 2, 7, 3.

Umíte číst mezi řádky, polovičatost u vás nemá místo.  Umíte předvídat, opravdu není jednoduché vás podvést. V centru vaší pozornosti je rodina a rodinné svazky jsou častým námětem vašich hovorů. Rodina pro vás představuje bezpečí, a stabilitu. Dovíte se plno klepů, ale neberte je vážně. Spíše k nim přistupujte jako k vybočení z nudy. Více se věnujte práci na zahradě, zpracujte ovoce a zeleninu, připravujte se pomalu na zimu.

Lvi:

Čísla pro tento týden: 1, 9, 8.

Jste srdeční, zábavní, ve společnosti budete okouzlovat přítomné. Připravte se i na řadu lichotek, po nichž si budete připadat jako člověk, kterému někdo na vyprahlé poušti nabídl vodu. Do odborných témat se v diskuzích raději nepouštějte, vyšlo by najevo, že vaše znalosti zůstávají pouze na povrchu. Ušetřené peníze z pracovních odměn nebo zaplacených přesčasů věnujte na nákup luxusního oblečení, samozřejmě pro sebe. Jsou to přece vaše těžce vydělané peníze.

Panny:

Čísla pro tento týden: 5, 3, 9.

Začínáte si dávat velký pozor na to, co jíte, i když vaření a příprava jídla není váš šálek čaje. Budete mít tendenci postupovat kupředu a stále něco vylepšovat. Zápasit budete ale s penězi, ze svých požadavků budete muset někdy slevit nebo je přehodnotit.  Více přemýšlejte o všem, co právě děláte, občas budete totiž zbytečně zmatkovat a některé závažnější situace zveličovat. Přitom by stačilo neřešit vše hned, ale vyčkat. Přitahovat k sobě budete Ryby, Raky a Štíry.  

Váhy:

Čísla pro tento týden: 6, 4, 9.

Rovnováha a harmonie, to je vaše krédo pro tento týden. S tak báječným přístupem k životu budete v okolí nesmírně oblíbeni. Velmi důležitý bude pro vás zvuk. Nebudete snášet některý druh hudby, zvyšování hlasu, hádky, vyhýbat se budete křiklounům a hlasitým lidem. Potřebujete svůj klid, ticho, pohodu. Volný čas strávíte s knížkou na lehátku u vody nebo na lavičce v parku. Za horkého počasí nebudete mít chuť umazat si ruce hlínou, proto práci na zahradě se budete snažit odkládat.

Štíři:

Čísla pro tento týden: 2, 4, 6.

Někteří zrozenci jiných znamení z vás budou mít strach. Nevím proč, a tak jsem se otázala karet. Budíte totiž respekt pro svou rezervovanost, záhadnost i okouzlující vystupování. Snažte se být v tomto týdnu veselejší a usměvavější. K osobě, která vás zaujme, se budete chovat romanticky a s úctou. Ve společnosti připravíte pro kolektiv řadu zajímavých her, kterých se mohou zúčastnit dospělí i děti. Budete hrát úspěšně i roli usmiřovatele rozhádaných párů.

Střelci:

Čísla pro tento týden: 3, 5, 7.

Máte široký rozhled, velký okruh zájmů. Více umíte pomoci jiným než sobě. Občas zavíráte oči před skutečností, nepřejete si, aby realita jakkoliv narušovala vaši životní pohodu. Připravte se cestovatelské zážitky. Odpočinete si a společnost, v níž se budete pohybovat, pobavíte svým rázovitým humorem. Dejte si pozor, abyste byli méně ohleduplní k cizím lidem a více ohledů měli pro svoje nejbližší. Pokud by tomu bylo naopak, mohlo by u někoho dojít ke ztrátě kontroly emocí.

Kozorozi:

Čísla pro tento týden: 2, 8, 9.

Naučte se více vyjadřovat své pocity a názory, vystupte ze své ulity, otevřete se radosti. Inklinujete k přejídání a výsledkem pak mohou být kloubní a pohybové problémy. Zamyslete se nad tím, kolik zbytečného času trávíte u počítače nebo u telefonu. Náladovostí a sklonem k přecitlivělosti připravíte svým blízkým perné chvilky. Hledat pracovní uplatnění můžete v těchto oborech: farmář, odhadce nemovitostí, právník, personální ředitel, vedoucí stavební firmy.

Vodnáři:

Čísla pro tento týden: 1, 2, 7.

Chcete mít hodně přátel, ale většinou vám vztahy dlouho nevydrží. Mnohdy málo nasloucháte tomu, co ostatní povídají, protože chcete strhnout pozornost na sebe. Problémem je i to, že každou záležitost posuzujete ze svého subjektivního hlediska a málo vnímáte, co si o dané situaci myslí ostatní. Budete toužit po dobrodružství, proto uděláte nejlépe, když se přihlásíte na nějaký poznávací zájezd s adrenalinovými prožitky. Nepříjemnými zprávami se rozhodně nenechejte rozhodit.

Ryby:

Čísla pro tento týden: 2, 6, 7.

Raději budete snít, než jednat. Nejraději byste se povalovali a lelkovali na dece na zahradě, ve stínu nějakého košatého stromu. A proč ne? Jsou přece prázdniny, léto, doba odpočinku a dovolených. Práce na vás počká, nikam vám neuteče. Těšit se budete na večery při kytaře. Jenom pozor na komáry, nezapomínejte mít po ruce repelent. Někteří zrozenci zjistí, že je jim lépe samotným, než žít život podle něčích představ. Využijte svých schopností rychle něco nastudovat a přihlaste se na kurz.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 9. 9. 2024 do 15. 9. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Předvolební aforismus od Jeffersona (Telpres č.8): „špatné kandidáty volí ti dobří občané, kteří nejdou k volbám“. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu