Zpět na články

Dnešní kolektivní horoskop pro všechna znamení - 23. červenec 2024

Karta dne -  Oslava, radost až do rána. 🎀 „Optimista je ten, kdo přistoupí ráno k oknu a zajásá: "Dobré ráno, Pane Bože!" Pesimista je ten, kdo se ráno přišourá k oknu a zabručí: "Pane Bože, to už je zase ráno?!"“ —  Osho 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní kolektivní horoskop  pro všechna znamení - 23. červenec  2024

Beran

Jestliže jste měli pocit, že váš život stagnuje, nic se nehýbe a je nuda, tak zajásejte. tento den bude úplně o něčem jiném. Nabízí se nějaká příležitost, která vás vytrhne z rutiny. Příležitosti tohoto dne přivítejte s nadšením. Dnes to budete vy, kdo bude sršit nápady, inspirací, energií a svobodou ducha. To vás přiměje k cestování, pohybu. Investice, dlouhodobé plánování a vše, co se jeví jako dlouhodobá perspektiva, která bude mít v tento den základní stavební kámen, bude časem mnohonásobně zúročena. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Býk

Vezměte na vědomí, že vaše kritika, sebeodsuzování a destrukce vám může způsobit bezesnou noc. Vaše trýznivé myšlenky vám zraňují duši. Během dne se tedy nad nimi pozastavte a přeměňte je na pozitivní. Říká se sdílené starosti, poloviční starosti, máte-li možnost si s někým o nich promluvit, učiňte tak. Hledejte řešení, ale neupadněte do apatie a smutku. Situace se brzy zlepší, rozuzlení je na blízku, nedovolte proto negativním myšlenkám, aby se u vás usadily na věčné časy.

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Blíženci

Dnes budete pod taktovkou ženské stránky vzdušného elementu. A ta představuje chytrost, jasné a analytické myšlení, přístupnost k logickým argumentům. Budete blízko k inteligentním řešením. Bude vás ovládat silný charakter protkaný bystrým rozumem. Komunikace vám tudíž půjde jako po másle, pozor však na ostrý jazyk. Setkání se ženou středního věku by mohlo být pro vás cenné, pokud vám poradí, jak se posunout v práci. Můžete se jí i svěřit a obdržet rozumnou radu. 

Afirmace: Tím, že jsem věrná/ý sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Rak

Abyste se mohli posunout v práci, bylo by třeba dát do práce, ale i vztahů více vášně a odhodlání a ten čas je tady. Nebraňte se těmto pocitů a využijte je ku prospěchu věci, nejlépe v podobě seberealizace. Ta se dá nejlépe projevit v podobě vašich největších talentů. Důležité je si věřit a rozvíjet se. Nepřehlédněte dobrou radu ve finančních investicích nebo od léčitele, která povede k uzdravení. 

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Lev

Můžete sklízet nějakou úrodu z předešlých projektů, něčeho, do čeho jste dali píli. Tomu se říká zažít dožínky. Pokud se vás to netýká, může to jen znamenat radost ze života. Někteří z vás mohou být obdarováni příjemným darem a pocítit spokojenost a vděk. Potřebujete zábavu a odpočinek, den ideální navštívit divadlo, premiéru kina s přáteli, se kterými oslavu prodloužíte i do pozdních hodin večera a dopřejete si skleničku kvalitního pití nebo ročníkového červeného vína..

Vaše zdravotní stránka by se měla též posunout k lepšímu. 

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Panna

Možná prožijete náklonnost k sociálnímu cítění, milosrdenství, dobročinnosti, dávání nezištných darů. Čeká vás den štědrosti, je to dávání a přijímání, které by mělo být v rovnováze. Je to vykoupení karmického dluhu. Nezapomeňte tedy i na sebe a nebojte se vyjádřit své potřeby. Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Umíte druhým dobrovolně a nezištně dávat nebo je vaše štědrost motivovaná potřebou získat moc? 

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Váhy

Tento den vás vyzývá k novým začátkům. Naplánujte si do svého bytí nové podmínky, nový domov, nové koníčky a vše, co vám přináší radost. Spolehněte se na svůj instinkt a chovejte se spontánně. Někteří vás možná budou považovat tímto nastavením za pošetilce, vy však víte, že chcete žít dle svého a ne pravidel, které určil někdo cizí. Vymaňte se ze závazků, které vám berou svobodu. Myslete hlavně na své pohodlí.

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Štír

Pokud byste byli opakovaně v rozpacích, pak bude od věci zaujmout neutrální stanovisko, protože se může stát, že se budete muset rozhodnout mezi dvěma odlišnými názory. Aby se věci, které už hoří mohly dát do pohybu, odložte dlouhodobé plánování, rozhodněte se a začněte jednat. Dlouhodobé váhání vám dnes nebude ku prospěchu. Váš problém je v tom, že nevíte, jak přijít na řešení, abyste dosáhli toho, po čem toužíte. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Střelec

Projevujte si s partnerem náklonnost v maličkostech všedního dne. Pokud budete k sobě pozorní a ohleduplní, je to zdárný předpoklad pro společný růst. Buďte otevření s vizí, že lze najít vlivem nových zkušeností nové cesty, na jejichž konci se před vámi otevřou a rozvinou dlouhodobé a radostí protkané obzory. Tento den vás vyzývá k započetí nových projektů, úkolů, učení. Chodili jste rádi do školy? Co by vám udělalo radost z nových informací?

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

 

Kozoroh

Přichází čas plný výzev a porovnání sil mezi okolím. A to by se mohlo odehrávat na sportovišti i na pracovišti. Je to zdravé soutěžení. Někteří mohou zažít pocit, že neví, kde jim hlava stojí nebo, že jste uvízli v zajetí Murphyho zákonů. Cestou do práce můžete uvíznout v zácpě. Je to k zamyšlení, že vyjeli všichni ve stejnou dobu jako vy? Jaké poučení pro vás z toho plyne? Pro příště si stanovte priority a odstraňte okolnosti, které vás zdržují od důležité práce.

Afirmace: S důvěrou ve svou vlastní sílu jdu vlastní cestou.

Vodnář

Projevte své ambice a touhy a nechte je vystoupit na světlo světa a projevit se. Popusťte svou uzdu fantazie a díky své kreativitě vyrobte třeba krmítko z kokosového ořechu pro ptáčky z vašeho okolí nebo se vyjádřete skrze umění, hudbu, tanec, malování, psaní veršů a vše, co vám dělá radost. Buďte druhým vřelým přítelem, který umí naslouchat i dát dobrou radu, která pohladí na duši. Neidealizujte si váš vztah, buďte k sobě upřímní.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Ryby

Vymezte se tam, kde mají druzí nepřiměřené nároky. Buďte připraveni a přístupní podstoupit konflikt a střet zájmů. Stavět se překážkám čelem je také určitý druh odvahy a nastavení vysokého sebevědomí. Ne však za cenu prosadit vlastní potřeby za každou cenu. Učiňte v rámci vašeho vztahu odvážné gesto a řekněte partnerovi co opravdu chcete. Pokud stojíte pevně na vlastních nohou, nemůže vás nic položit. 

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný letní den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ - 8. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Láska, přátelství, dualita ve vztazích. 🎀 „Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří.“ —  Elbert Hubbard

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu