Zpět na články

Dnešní kolektivní horoskop - 24 . červenec 2024

🎀 Karta dne -  Odpočinek. Nečinnost. 🎀 „Základem ctnosti může být i chorobná nečinnost.“  —  Valeriu Butulescu Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní kolektivní horoskop -  24 . červenec  2024

Beran

Možná vás čeká den, kdy se budete cítit jako na houpačce, jednou nahoře a jednou dole. Je to pro vás taková výzva, jak se dokážete přizpůsobit životu. Život je nestálý, vrtkavý a nepředvídatelný. Na vás bude, jak se postavíte k této proměnlivosti. Bude-li na zvážení, která možnost mezi vícero je ta správná, podívejte se na věc z pohledu praktičnosti. 

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

Býk

Buďte druhým příkladem a směřujte je správným směrem, aby se neodchýlili ze správné cesty. Také vy osobně budete pod drobnohledem vyšší síly, proto se vyvarujte a následně nenechte vmanipulovat do nekalých praktik a svodů z vaší cesty. Bylo by dobré uctívat i duchovní zákony a rituály. Buďte si vědomi toho, že můžete být prověřování jak ve vztazích, tak třeba i na pracovišti, zda odoláte a nezapletete se se zadaným kolegou, nepodlehnete pokušení si zaflirtovat s bývalou Láskou. Budete vnímat vytříbení morální schopnosti rozlišovat dobro od zla.  

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Blíženci

Čeká vás prožití dne v radosti, kterou snadno přenesete na druhé z vašeho okolí. Vždyť vy sami nejlépe víte, co vám činí v životě radost, proto se jí vydejte naproti. Radujte se z maličkostí, pak se snadno bude nabalovat a znásobovat. Važte si všeho okolo sebe, prožívejte vděk, užijte si luxusu, udělejte pro sebe to nejlepší. Dopřejte radost tělu i duši. V práci se pusťte do úkolů s radostí a spolupracujte s ostatními.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.


Rak

Neohlížejte se do minulosti, vydejte se novým směrem, neboť vás povede touha po svobodě, změně zaměstnání nebo nastavení nových preferencí. Nepouštějte se do komunikace s takovou energií, která vám není vlastní, vyplatí se mluvit pravdu a mít své myšlenky a slova pod kontrolou. Přijímejte život v dokonalé rovnováze a věnujte pozornost svému dechu, pak nebudou oslabené vaše plíce. Vše okolo vás může být v pohybu, najednou si uvědomíte, že to, co dlouhý čas stálo je najednou v akci. 

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Lev

Lpěním na současnosti bráníte běhu života. Je potřeba změnit utkvělé představy, které vás brzdí od nového poznání. Odstraňte zkostnatělé postoje a zvyky. Hledejte rovnováhu mezi hmotným světem a duchem. Vaše obavy o bezpečí vám nikdo nebere, ale někdy méně je více. Uvolněte se novým možnostem.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Panna

Připravte se na nějaké příjemné překvapení. Možná dorazí poštou a zazvoní u dveří nebo jako nečeká návštěva. Někoho osloví třeba na pracovišti. Využijte tento příznivý okamžik a jděte v ústrety hledat poklad. Dělejte něco, čeho jste se zatím neodvažovali, vyzkoušejte něco nového, nebo si vsaďte. V osobních vztazích může být tento šťastný den předzvěstí udělat dobrou partii, najít životního partnera, setkání, které ve vás zanechá hluboký pocit štěstí. 

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě. Čím více dávám, tím více dostávám.

Váhy

Buďte na stupínku nejvyšší pozornosti. Možná máte v okolí soka nebo vás příbuzenstvo bude chtít vmanipulovat do nepříjemností. Popichování od druhých vám určitě k dobré náladě nepřidá. Obchodní i jiné plány mohou rozbít na malé kousky. Nenechte se obrat o energii a řekněte si, nic netrvá věčně. Zítra už na vás bude čekat jiná výzva.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii s partnerem.

Štír

Někdo se pro získání většího obnosu peněz musí dosti zapotit, zato vy můžete zažít pocit, jaké to je, když si peníze k vám najdou neobvyklou cestu přes starší generaci. A to třeba tak, že se dozvíte o dědictví nebo se k vám dostane dar, taktéž dar svatební. Celkově se jedná o štěstí rodinného zázemí, koupě pozemku, domu a ti, co jsou už v penzi najdou nějaké nové uplatnění. Bohatství může být i duchovního rázu v podobě uvědomění, že jste na místě, které vám dělá dobře. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou mu otevřeni.

Střelec

Dost možná budete dnešní cíle prosazovat až příliš přísně a budete sobě nebo i druhým přičítat vinu. Vaše pochybnosti vás mohou uvést do stavu, kdy byste nejraději vzali do zaječích. Negativní předpoklad se může snadno stát skutečností, kdy v jiný den by zůstal bez povšimnutí, proto si dejte pozor na to jak a o kom přemýšlíte. Pokud se přistihnete v tomto okamžiku, zkuste si vzpomenout na něco hezkého Čím méně se zapojíte do svárů, tím více získáte a přestoupíte na stranu vítězů. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Kozoroh

Být občas v ústraní a následně ve svém středu a klidu se vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství přicházejících myšlenek. Tento čas je vhodné využít pro poslech motivačních videí, čtení knih a všeho, co vás zajímá a neměli jste na to pro samé povinnosti čas. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. Světlonoš představuje moudrost získanou hledáním nejvyšší pravdy. 

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Vodnář

Přicházející neobvyklé podněty vám způsobí novou chuť do života. Pak je na místě zaujmout optimistický postoj k těmto výzvám. Vydejte se na výlet, do posilovny a všude tam, kde budete moci využít vaši dynamickou náladu. Pasivní chování nebude dnes na programu dne, proto se připravte, že to bude docela jízda. V partnerských vztazích můžete čekat oheň vášně a temperamentní výměnu názorů. 

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

Ryby

Stanovte si jasný cíl a kráčejte k němu byť i malými činy. Zkoušky budou dnes určitě dobře složeny. Ten den je tady, měli byste se zamyslet, kde máte dveře otevřené k nabytí majetku a postarat se o svoji hojnost. Taktéž je žádoucí se zamyslet nad tím, jak zhodnotit vaše finance, aby se rozmnožily a neležely ladem. Pokud je váš sen mít vlastní dům, začněte plánovat, spořit a dělat vše, abyste se posunuli ke svému cíli. V oblasti stravování zvolte lehčí stravu, abyste se zbytečně nepřipravili o energii. Tučné jídlo vede k útlumu.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Denní karta k poslechu - video - 4.meče - https://www.youtube.com/watch?v=9LRcij2IMsI  

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný letní den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ - 8. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Láska, přátelství, dualita ve vztazích. 🎀 „Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří.“ —  Elbert Hubbard

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu