Zpět na články

Dnešní kolektivní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu - 26. červenec 2024

Karta dne -  Patová situace. Pomluvy. 🎀 „Mám rád pomluvy o jiných lidech, ale pomluvy o mně, ty mě nezajímají. Ty nemají půvab novinky.“ —  Oscar Wilde 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní  kolektivní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu  - 26. červenec   2024

Beran

Určitě nebudete proti, když k vám přijdou nové podněty a možná budete strhávat i druhé okolo sebe k dobrodružství. Nápady budou přicházet postupně a vy budete z rukávu tahat jeden za druhým. Nové podněty vám způsobí novou chuť do života. Mějte však svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou. V partnerských vztazích můžete čekat oheň vášně a temperamentní výměnu názorů. Pozor na dramatické situace.

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

Býk

V zaměstnání se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se vás zastihnou vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. Minulost vám dnes může náhle vstoupit do života a to v podobě dávného přítele nebo nějakého vzkazu, který se týká vzdálené minulosti a vy budete zasněni. To vám může zlepšit náladu a dát naději na do dalších dnů. Může vás navštívit někdo z vašeho dětství nebo příbuzný, kterého jste dlouho neviděli. Nešetřete dnes něhou a pohlaďte druhé byť jen vlídným slůvkem. 

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Blíženci

Přijměte výzvu k tomu, že se odhodláte riskovat, rozvíjet se vlastními silami a tím odstartujete něco nového nebo pomůžete uvést do pohybu věc, která se nechtěla pohnout z místa. Připravte se na dnešní příval energie a využijte ji pro něco velkého. Nejdříve si tedy ujasněte svůj záměr, protože síla z vašich rukou může mít podobu přetlakované energetické bomby, kterou můžete využít k čemukoliv, avšak nezapomeňte na zodpovědnost svých činů. Máte šanci vnést světlo do stínů duše a transformovat v sobě důležité oblasti a to zejména sexuality.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.


Rak

Potřebujete-li zařídit praktické záležitosti, jako je koupě domu, složení zkoušek a investování do hmotných statků, měli byste dosáhnout spokojených výsledků. Jednejte přirozeně, bez přetvářky, ty by vás svedly od vašeho cíle. Mezi partnery, kteří procházeli obdobím nejistoty a stagnace se blýská na lepší časy a dojde k vyjasnění problematických otázek. Potřebujete-li, aby se vaše finanční situace pohnula směrem vpřed a zlepšila se, bylo by dobré začít tím, že budete mít kontrolu nad svými finančními výdaji.  

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly

Lev

Pokud dnes navštívíte svého otce, můžete si všimnout některých z jeho vlastností, jako jsou autorita, dodržení slova a slibu a ty z nich, které u něho neshledáte je moudré naopak posílit u sebe. Nejspíš vás zajímá otázka finanční obratnosti, umění investování a zrovna dnes máte šanci porozumět těmto principům, proto vyhledejte studium nebo seminář na toto téma. V případě, že byste potřebovali poradit, je dobré vyhledat autoritativního muže, to může být otec, hlava rodiny nebo učitel. Neslevujte ze svých požadavků a myslete o krok dopředu. Nenechávejte za sebou rozdělanou práci.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Panna

Pokud potřebujete něco vyřídit, máte nejvyšší šanci k úspěšnému výsledku. Budete totiž pod vlivem rychlého, cílevědomého rozhodování a jednání. Buďte plni tolerance a porozumění, mějte své jednání pod kontrolou, abyste příliš nezdůrazňovali svou hlavu. Pozor na prořízlá ústa. Nepřiměřená komunikace by mohla vést k nedorozumění v partnerských vztazích. Na místě je logika i promyšlená analýza.

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Váhy

Dovolte novým možnostem, aby se mohla uskutečnit změna. Zvažte, jestli jednáte z čisté bázlivosti nebo jestli je skutečně třeba něco důležitého mít v bezpečí, co nyní křečovitě držíte u sebe a nejste ochotni připustit obrat. Uvědomte si, že moc a síla peněz jsou pomíjivé, ale křivda na duši přetrvává. V některých vztazích to vypadá tak, jako by jeden partner druhého miloval více, jeden možná působí jako silný a nezávislý druhý naopak jako slabý a potřebný. Z tohoto vztahu se staly hry mocenské. Nastal čas s nimi přestat. Přestaňte s komandováním a nehrajte bezmocného. Proměňte svůj energetický potenciál, překonejte strach a využijte propojenou sílu. 

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Štír

Napadlo vás myšlenka, co by se tak stalo, kdybyste byli tento den úplně sami a odešli do klidu a nečinnosti od všech povinností, abyste načerpali sílu? Můžete využít čas pro čtení motivačních knih a všeho, co vás zajímá a neměli jste na to čas.  Pokud má do vašeho života vstoupit něco nového, je potřeba zpracovat staré stíny. To může vyžadovat dočasné odloučení. Z osamělosti se může zrodit samota, což je zkušenost splynutí s vesmírem. 

Afirmace: Přijímám omezení a vyrovnávám se s nimi s dobrou vůlí.

Střelec

Trpělivost přináší růže a i na jejich okouzlující květ se musí počkat, proto na nic nespěchejte a využijte den k odpočinku. Ostatní doženete v ty dny, pro které na to bude vhodnější energie. Možná budete mít ten dojem, že věci okolo vás stojí a nic nehýbe a přitom vy máte tolik nápadů a hlavu plnou inspirace. Věřte ale, že ne vždy je dobré věci uspěchat, vše má svůj čas a dnes je rozhodně doba vhodná k zahálení, aby přinesla plody v ten správný čas. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Kozoroh

Sdílejte své nápady a sny s přáteli. Bude vás ovládat hravost, uvolněné přátelství, budete na okolí působit dojmem mladého člověka s duchem děvčátka, která je dokonalá společnice, která nezkazí žádnou zábavu.. Možná obdržíte více, jak v jiné dny větší množství zpráv od kamarádů. Ty se mohou týkat nabídek ke společnému výletu. Rozhodně se vyplatí se vydat na cestu, kde zažijete pocit, že vás někdo svádí. Nebraňte se projevit své pocity. Pokud máte někde na půdě svůj deníček, je tady čas se začíst do řádek, které jste v této době sepsali. 

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Vodnář

Pokud chcete prožívat radost, začněte u sebe, a to tak, že změníte pohled na starosti v okamžiky radosti. Zavzpomínejte, co vám kdy vykouzlilo úsměv ve tváři a toho si dnes dopřejte do sytosti. Tato energie má však jedno úskalí, snadno sklouzne do požitkářství a přehánění, a to není většinou k libosti okolí. Někdy životní radovánky mohou přerůst v přehnanou smyslnost a chtíč. Budete ovládání smysly. Něco si přejte, splňte si své sny.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Ryby

Pokud jste včera uzavřeli vše staré a vstupujete k novému dni s kladným přesvědčením,že se konečně přestěhujete, změníte povolání za to, které jste dlouho odkládali, tak věřte, že je tento den pro tato rozhodnutí velmi příhodný a je nakloněn veškerým změnám. Nebojte se však této změny, je vám dána potřebná síla k jejímu naplnění. Čeká vás nevyhnutelná přeměna, a to jak vnitřní, tak i vnější. Každý konec s sebou nese nový počátek. 

Afirmace: Přijímám změnu a nové začátky.

Denní karta k poslechu - video - 5. mečů - https://www.youtube.com/watch?v=nJRufWf1JDw&t=1s 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný letní den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ - 8. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Láska, přátelství, dualita ve vztazích. 🎀 „Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří.“ —  Elbert Hubbard

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu