Zpět na články

Jaký bude týden od 5. 8. 2024 do 11. 8. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Rčení – co srpen neuvaří, to září nedopeče znamená, že to, co neuzraje v srpnu, už neuzraje vůbec. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 5. 8.  2024 do 11.  8. 2024  podle kartářky

Berani:

Celý měsíc bude pro vás hodně romantický. Oblékejte se do zářivých barev, nezapomínejte ani na žlutou a zlatou. Na svých cestách se setkáte s citlivými a tvořivými lidmi. Vztahy, které navážete, budou pomalu doutnat, některé z nich se rozhoří naplno. Vše, do čeho se pustíte, bude mít klidný a uhlazený průběh. Odložte záležitosti, které jsou spjaty s právními úkony. Budete uvažovat o celkové proměně vzhledu svého obydlí. Nečtěte noviny, nesledujte televizi, prosazujte tradiční zvyklosti v rodině i ve společnosti. Právě tradičními hodnotami u každého zabodujete.

Býci:

Čím dál častěji se zamýšlíte nad sebou samým, nad svým domovem, kladete si otázky typu: proč jsem tady, kam směřuji, jaké je mé poslání. Potřebujete mít láskyplný vztah, někoho, kdo s vámi půjde na procházku nebo do kina. Pak už vás odpovědi na výše uvedené otázky nebudou zajímat. Fyzicky vás bude přitahovat osoba narozená ve znamení Kozoroha. Pokud byste chtěli vystupovat na veřejnosti, musíte se dobře připravit, nesnažte se vyjít s každým nebo každého potěšit.

Blíženci:

Převládá prázdninová nálada. Důraz bude kladen hlavně na výlety a návštěvy příbuzných. Dbejte více na svůj vzhled, i když budete grilovat se sousedy na zahradě. V diskuzích může dojít ke střetu názorů. Zachovejte klid a jednejte diplomaticky. Snažte se odvést pozornost k jinému tématu. Stále tu máte setkání s někým, koho jste dříve hodně milovali, ale k naplnění vztahu z nějakého důvodu nedošlo. V zaměstnání si dávejte velký pozor na omyl z nepozornosti, zejména pokud pracujete s penězi.

Raci:

Ve vašem scénáři pro tento týden figurují na předních místech osoby narozené v Býku, Lvu a Štíru. Vztah s Býkem bude hodně o společné práci, kdy nebudete hledět na čas, ovšem odměna vás stejně nemine. Vztah ke Lvu se bude týkat zábavy, dobré nálady, společných návštěv kulturních akcí. A Štír na vás zapůsobí svou fyzickou přitažlivostí. Trochu flirtování neuškodí. Dodržujte termíny placení složenek, různých poplatků. Velkou pozornost budou vyžadovat domácí mazlíčci. 

Lvi:

Konečně trochu více volna a osobní svobody! Tento týden je příznivý pro koupi nákladnějších předmětů, pro navazování kontaktů. Hlasitě vyjadřujte svoje názory, rozhodně nešeptejte, nemluvte monotónně. Popřemýšlejte o svých financích, hledejte cesty, jak zpeněžit svůj šarm i talent k tvořivým činnostem. Budete hodně pracovat se slovy, psát, telefonovat, ale i fotografovat Možná se váš snímek objeví na nějaké výstavě. Záležitost, po které toužíte, si k vám najde cestu v ten správný okamžik.  

Panny:

V popředí vašich zájmů je rodina. Pokud se vám ale někdo bude chtít hodně plést do života, dejte mu jasně najevo, že máte svůj rozum a že chcete žít podle svých vlastních představ a ne podle  toho, co si myslí někdo jiný. Vy také nikomu neradíte. Chovejte se ale diplomaticky, klidně a rozvážně. Rozhodně nezvyšujte hlas nebo netřískejte pěstí do stolu.  Důležitou roli může hrát pro některé zrozence zámořská cesta za někým blízkým. Peníze nejsou problémem, také vám ještě nějaké přijdou.

Váhy:

Štěstí ve finančních a srdečních záležitostech. Šíříte kolem sebe ten druh šarmu, který vám umožňuje získávat přátele i pozornost vlivných lidí. Tento týden moc necestujte, raději pobývejte doma. Jste-li zadaní, zaměřte se na posílení vztahu a udělejte si romantický večer. Může se stát, že při vyřizování nebo při nakupování narazíte na někoho hodně nepříjemného. Usmívejte se na tuto osobu a poděkujte jí, jak se vám ochotně věnovala a dobře vám poradila. Zůstane z vás úplně paf a najednou se k vám začne chovat vstřícně.

Štíři:

V zaměstnání se vám příliš nebude dařit. Hodně zaměstnanců bude na dovolené. Další, které budete hledat, nenajdete na určených místech, ale budou se spíše zdržovat někde, kde si mohou poklábosit. Občas budete muset zvýšit hlas a ukázat, kdo je tady pánem. Neprosazujte za každou cenu a bez širšího projednání a schválení své vlastní inovativní plány. V domácím prostředí se zaměřte na úklid okolí svého domu, projděte si půdu, sklep i zahradu. A jak to máte se zásobami paliva na zimní období?

Střelci:

Připravujete velké změny. Opravy v domě či bytě, změna pracovní náplně i pracovního programu, nové obchodní podmínky i pracovní smlouvy. Jestli ze zavedení nových pořádků chcete mít prospěch, držte se zdravého selského rozumu. Nedovolte, aby vlastní rozhodování ovlivnily pomluvy, závist, žárlivost. Naplánujte si co nejdříve delší výlet. Četné laskavosti, které jste v minulosti někomu prokázali, přinesou své plody. Pokud víte, že něco nedokážete splnit, raději neslibujte. Lidé by vám později mohli přestat věřit.

Kozorozi:

Dejte si pozor, abyste v garáži při úklidu nebo při opravě auta nepřišli k úrazu. V tomto týdnu raději necestujte, přetrvávají totiž problémy se zpožděním letadel. I když krátký výlet pěšky nebo autem by pro vás znamenal osvěžení na těle i na duchu. V zaměstnání se vyhýbejte skupině kolegů, kteří kolem sebe šíří negativní energii. Rovněž se mějte na pozoru před lidmi, kteří nabízejí něco zadarmo nebo levně. Sotva to dělají nezištně, zejména to platí o soutěžích, které slibují výhodné zájezdy.

Vodnáři:

Čím jednotnější bude vaše rodina, tím budete šťastnější a veselejší. Rozhodně neprosazujte vlastní rozhodnutí a úsporná opatření, pokud s nimi vaši blízcí nesouhlasí. Jejich poznámkami a připomínkami se nenechejte vyvést z míry. V zaměstnání mnohé zrozence čeká nejistota, realizovat se budou již dříve oznamované změny. Možná byste se měli poohlédnout po pracovním místě někde jinde, napětí vám totiž zhorší náladu. S kolegy vše, co vás čeká, příliš nerozebírejte, spíše volte pozici mrtvého brouka. Méně mluvte, více poslouchejte.

Ryby:

Napjaté vztahy můžete mít se staršími muži v rodině – s otcem, dědečkem, tchánem, švagrem. Důvodem bude zhoršení jejich zdravotního stavu. Z rovnováhy vás vyvede potomek, protože nečekaně změní názor na závažnou věc. Za pár dní se dítě ale opět zklidní, někdo mu promluví do duše. V e-mailové poště vás budou čekat samé příznivé zprávy. Připravte se návštěvu z ciziny – příbuzní, bývalí spolužáci, někdo, s kým si dopisujete. Nezapomeňte si co nejdříve odmrazit ledničku. A hlavně vyhoďte vše, co tam už hodně dlouho skladujete.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 16. 9. 2024 do 22. 9. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle druidských karet a druidské moudrosti. Keltové věřili, že pro každé znamení zvěrokruhu existuje zvláštní strom, který dodává sílu a moc. Větvičku svého stromu máte umístit třeba na vlastní fotografii a brzy byste měli pocítit, že jste odolnější proti stresu. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu