Zpět na články

Dnešní horoskop horoskop - 6. 8. 2024

Denní karta - Úspěchy v podnikání.   Méně slov, více činů. 🎀 „Když klient s obchodníkem nevyjednává o ceně, je čas zdražit.“ —  Petr Pacher 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  horoskop -  6. 8.  2024

Beran

Je tady výzva, abyste byli ochotni přijmout proměnlivost osudu s karmickým podtextem. Měli byste dojít k uvědomění, že nastal čas vyřešit, co je již nevyhnutelné. To by se mělo uskutečnit po prožití Aha momentu. Buďte tedy přístupni tomu, že kolo osudu je jednou nahoře a jednou dole. Takových dnů, jako je ten dnešní, už se dlouho nemusí přijít. Využijte příznivý okamžik, který se nabízí. Důvěřujte vesmíru, že vás pošle tam, kde potřebujete být a buďte změnám otevřeni. 

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Býk

Budete vtaženi do nostalgie a ta by vás mohla zavést do doby, kdy jste o něčem snili, ale vaše sny nebyly dosud zrealizovány. Udělejte si analýzu, které sny jste si splnili a už je žijete a které stále zůstávají jen jako nesplněná touha. Nechte prostoupit vnitřní fantazii, obrazotvornost do celého nadcházejícího dne. To ve vás dokáže vytvořit emoce, které přitáhnou to, po čem toužíte. Může vás navštívit někdo z vašeho dětství nebo příbuzný, kterého jste dlouho neviděli. Nešetřte dnes něhou a vlídným slůvkem. 

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Blíženci

Bude vás to vést k tomu, abyste si přiznali své temné stránky. To můžete poznat při prožití nějaké situace, kdy dojde k uvědomění, že jednáte proti svému přesvědčení a propadáte se do extrémů. Poznejte své slabiny. Neustupujte od svého morálního nastavení ani po malých krůčkách, tím spíše byste si nebyli vědomi následného změkčování vašich zásad. Nesázejte vše na jednu kartu. 

Afirmace: Svou situaci jsem si způsobil/a sama, a proto ji také sám/sama změním.

 

Rak

Mějte oči otevřené, máte na to, abyste poznali, že bohatství se dost možná skrývá v maličkostech všedního dne. Hektický život vede k přehlížení krásných drobností. Toto poznání vede k zralosti, kdy v mládí máme jiný seznam přání, většinou těch hmotných a ve zralém čase dojde k přehodnocení. Výzva tohoto dne zní. Dokážete rozpoznat bohatství, které vás obklopuje? Znáte hodnotu, která se skrývá ve vašem záměru? Ta může být v radosti v rodině nebo uzavření skvělé smlouvy, investice do rodinného majetku, dědictví.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni. 

Lev

Váš dnešní krok by vás měl zavést k novému začátku na nové, vyšší úrovni, uzavřít stávající fázi a pokračovat dále s vyššími ideály. Prokažte své schopnosti. Hledejte hlubší duchovní poznání. Všechny vaše zkušenosti vás povedou na novou cestu vedoucí k pravdě. Mezi partnery lze očekávat po období krize čas růstu a pochopení. Sledjte motivační videa, přihlaste se na kurz, který vám zajistí povýšení.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Panna

Čeká vás nějaké rozhodnutí, nějaký zásadní krok. Pro někoho to může být rozhodnutí k samostatnosti a hledání si svého bydlení. Bude to možná náročné, ale povede vás to k jasnému vyjádření na základě citového rozhodnutí. Je to symbol nutnosti provést volbu mezi fyzickou stránkou a duševní kvalitou. Díváte se očima nebo srdcem při výběru partnera? Okolí bude vnímat vaši srdečnost. 

Afirmace: Nechť proudí do mě Láska, prozařující a léčivá síla.

Váhy

Zdá se, že jste neuposlechli varovné signály vašeho těla. Pak se dá očekávat pasivita vynucena okolnostmi. Ta by mohla vést k ke stále se vracejícím myšlenkám, které jsou jako flašinet. Využijte toto zastavení k odpočinku, nepřepínejte své síly, v takovém stavu nelze uslyšet inspiraci přicházející z vašeho nitra. Bylo by přínosné si zajít na preventivní prohlídku a to i u zubního lékaře. Doplňte minerály a vitamíny.

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

 

Štír

Znáte své hranice? Víte, jaké máte limity vlastních možností? Přichází k vám šance je rozpoznat. Patříte mezi ty, jež jsou stále v pohybu? To může mít za následek vysílení. Druhá stránka této prověrky je, jak jste pružní a jak se dokážete přizpůsobit proměnlivým situacím. Jestliže jsete nedávno něco získali, můžete být prověřeni, jak naložíte s náhlou ztrátou. Podívejte se na věc z pohledu praktičnosti. Tu dopodrobna proberte a pak si udělejte jasný úsudek. 

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

Střelec

Přichází pro vás výzva. Máte rádi lidi umíte je přijímat i s jejich slabými stránkami? Máte rádi pravdu? Nejspíš budete sobě i druhým soudcem, buďte tudíž spravedlivost sama. Nechť prochází skrze vás s přesvědčením, že spravedlnost je pro někoho nakloněna a druhému se může zdát, že osud stojí proti němu. Miska vah musí být v rovnováze.

Afirmace: Věřím ve vyšší spravedlnost, která vše vyrovnává.

Kozoroh

Je na čase se zbavit neustálé sebekontroly, pocitů viny, pochybností, které mohly vyvolat bolestné poznatky z minulosti. Ať už ve vztahu, kdy někdo třetí vstoupil mezi vás nebo i v zaměstnání v podobě přidělení nepříjemného úkolu. Zkusate akceptovat tyto potíže jako šanci na provedení změny. To vás má naučit odpouštět chyby a odbourat omezení, jež vás svazovaly. Postavte tedy rozum nad své city a osvoboďte se od závislostí a pochybných zvyků silou rozumu, což může být bolestný, ač nutný krok. 

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Vodnář

Prožívejte radost při společném bytí s ostatními. Dejte najevo životu, že jste zde rádi a užívejte si toho, co máte rádi. Budete k sobě přitahovat lidi podobně naladěné, pro které večírky a mejdany jsou příležitostí k poznávání nových lidí a užívání si radosti při sklence kvalitního červeného vína. Možná procítíte vděk, pokud byste byli obdarováni nečekaně darem. K tomuto uvědomění vám může být nápomocen i rozhovor s třetí osobou. 

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Ryby

Co by vás mohlo překvapit je to, že byste se mohli náhodou potkat s někým z vašeho dětství nebo příbuzný. To by mohla být i školní Láska. Stará Láska nerezaví, to se říká, že? Tím se můžete ve vzpomínkách dostat do svého raného věku, dovolte se ponořit do nostalgie. Nezůstávejte však v nostalgii příliš dlouho. Nezapomeňte se dívat do budoucnosti, tu si tvoříme teď a tady. V zaměstnání se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. 

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Denní karta k poslechu - video - Král pentaklů - https://www.youtube.com/watch?v=qeSFva4a0P4 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný letní den. 🎀

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu