Zpět na články

Dnešní denní horoskop - 7 . srpen 2024

Denní karta - Výhoda v konkurenčním boji.  🎀 „Důležité je dát se do boje jen z úcty k soupeři.“ —  Paulo Coelho 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní denní horoskop  - 7 . srpen  2024

Beran

Každý zažil špatné zkušenosti, které nejspíš zanechaly šrámy na duši. Není na místě se trestat a mít sklon ke kritice. Možná by stačilo uvědomění, že to může být převzatými vzorci od rodičů, učitelů, autorit, kdy jste byli trestáni rodiči nebo učiteli za nedokonalost. Není to tak beznadějné, jak to vypadá. Je třeba si uvědomit, že život nepřináší jen radosti, ale i starosti. Zamyslete se nad sebou, než budete házet vinu na osud. V práci i ve vztahu budete pociťovat obavy nebo trému. Neztrácejte však naději, sílu k překonání této krize najdete ve svém nitru. 

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

 

Býk

Očekává se od vás důležitý krok a tím je návrat k jednoduchosti. To se týká způsobu života a komunikace bez vysvětlování. K tomu vám může být nápomocna vzpomínka na to, jak jste jednali spontánně jako děti, které mají radost ze života a to se po vás právě chce. Rajská zahrada je už na dohled. Je nutné ještě překročit zeď, nebude to snadné, ale stojí to za to. Vyjasněte si neshody a tím vneste světlo do vztazů jak na pracovním poli, tak i s partnerem.

Afirmace: Do mého života vchází radost a optimismus.

Blíženci

Slyšeli jste už o malé planetce Chiron, kterého máme každý v horoskopu? Ten vás bude ovládat a bude zesílen až do konce roku. Přečtěte si o něm něco, k čemu vás vyzývá. Dostaňte se od polopravd ke skutečnému smyslu života. Jste pod nejvyšší ochranou kartou. To bude mít své výhody i zdánlivé nevýhody v tom, že je potřeba dodržovat etický kodex a nevzdalovat se od prověřených tradic a vzorců. Buďte druhým příkladem a směřujte je správným směrem, aby nesešli z cesty.

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Rak

Potěšilo by vás, kdybyste našli to podstatné, zásadní pro vás, jež jste považovali za ztracené? Povede vás to k vyřešení problému. K vaší podstatě a k vašim pravým schopnostem. Možná vám zasáhne do tohoto dne vzdálená minulost, a to proto, abyste se mohli posunout dál. Někdy je potřeba odpustit, pochopit a dát valé minulosti, aby bylo možné začít nově. Ve vztahu možná dojdete k uvědomění a pochopení sil proč vás svedly dohromady. Máte šanci setkat se s lidmi, které vás posunou dál. Nějaká závislost končí. Vstupujete do nového životního období. 

Afirmace: Uvolňuji se ze starých pout.

Lev

Odhodlejte se k oproštění od něčeho starého, abyste byli volní pro něco nového. Přiznejte si, že vše má svůj konec. Zbavte se všeho, co vás omezuje a je nepřítelem pro život. Ten, kdo umí přijmout ztrátu bez velkého odporu bude mít otevřenou cestu k novým ideálům. To můžou být hmotné statky, ale i myšlenky, měřítka na druhé, omezující situace nebo přílišná kontrola přes ego. V zaměstnání jste ustrnuli v zajetých kolejích, pokud chcete znovu prožívat hojnost, je potřeba dát nový vítr do plachet. Myslíte vážně na změnu? Ukažte své odhodlání, třeba, že přestanete s nějakou závislostí nebo prostě udělejte cokoliv jinak, než obvykle. 

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodil/a.

Panna

Nejspíš budete sobě i druhým soudcem, buďte tudíž spravedlivost sama. Nechť prochází skrze vás. Umíte obhajovat pravdu? Ti, kteří se pohybují v oblasti právní nebo finanční a nedařilo se jim úspěšně dotáhnout do konce složité smlouvy, mají dnes osud nakloněn k uzavření těchto dohod. Můžete požádat o dotaci či příspěvek na bydlení. Zkuste se řídit rčením : Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá a nebo, Co zasel, to sklidil. Karma není zdarma.

Afirmace: Věřím ve vyšší spravedlnost, která vše vyrovnává.

Váhy

Propusťte lpění na současnosti. Tím bráníte běhu života. Změňte utkvělé představy, které vás brzdí od nového vědění. Přepadly vás obavy, jak se bude vyvíjet vaše finanční situace? To bylo do času, blýská se na lepší časy. Je potřeba mít utrácení pod kontrolou. Uvědomte si, že moc a síla peněz jsou pomíjivé, ale křivda na duši přetrvává. V některých vztazích to vypadá tak, jako by jeden partner druhého miloval více, jeden možná působí jako silný a nezávislý druhý naopak jako slabý a potřebný. Z tohoto vztahu se staly hry mocenské. Nastal čas s nimi přestat. 

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Štír

Někde uvnitř máte tušení, že musí nastat změna, jenže na vědomé úrovni nevíte, jak. Možná jste se ocitli v opozici vůči ostatním a pak se izolujete od ostatních lidí. Kde v sobě umrtvujete důležitou část své osobnosti? Je to vaše neochota riskovat nějaký vztah? Nadešel čas propustit nedůvěru v okolí a mnohé odevzdat vyšší moci. Nepotlačujte svou kreativitu, abyste nemuseli řešit zablokování krku. Vhodný je šátek modré barvy.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Střelec

Je nejvyšší čas opustit toxické prostředí. Na programu dne je obrat po období stagnace. Budete mít nejspíš pocit, že jste uvíznutí ve slepé uličce, odkud není cesty ven. Tato situace je zde proto, že je potřeba být chvilku nečinný a zpytovat svědomí. To vás má dovést u uvědomění, že je potřeba změnit pohled na konkrétní věc. Nevměšovat se do věcí za každou cenu. Tím možná překvapivě dojdete k osvícení. 

Afirmace: Čekám z dobrého důvodu a čas, který získám využiju co nejlépe k novému pochopení.

Kozoroh

Blíží se k vám příležitost, která vám umožní být dobrým obchodníkem, takovým, pro kterého jsou důležitější skutky, než prázdná slova. Stát se mužem činu, který instinktivně ví, kdy je vhodná příležitost udělat dobrý obchod. To platí i pro ženské pokolení, které je těmto vlastnostem nakloněno. Žádoucí je píle a skutky bez zbytečných řečí o dlouhodobém plánování. Avšak pro samou práci a Lásku k práci nezapomeňte rozdávat i Lásku srdeční, jinak i ta se promění rozdávání darů místo citů. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Vodnář

Jedná o den nabitý aktivitou, sedět doma vás to jistě nenechá. Ve vztahu se nabízí výzva k dobrodružství, obohacení vašeho současného vztahu. Možná budete hledat nové, neobvyklé cesty, nadšení a zhmotnění toho, co v sobě dlouho potlačujete. Vztah, který nikoho neuspokojuje bude bez obav ukončen. Oba zúčastnění jsou si vědomi, že nic neztratí, naopak se otevřou cesty k novým kontaktům, které odpovídají vašim skrytým představám. Pokud se těšíte na dovolenou, je nejvyšší čas vybírat z katalogu nebo se alespoň vydat na cestu, na výlet.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Ryby

Máte pocit, že vaši kolegové jsou oproti vám v přesile? Pak je žádoucí pohotovost a bdělost, protože by se mohlo stát, že někdo využije okamžiku a bude se chtít dostat na vaši pozici. Nemějte obavy a trému a nastavte si od časného rána vysokou míru sebehodnoty. Ta vás dovede k vítězství. Stůjte si za svým přesvědčením, prosazujte více své názory bez kompromisu.  

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Karta dne k poslechu - 7. holí - https://www.youtube.com/watch?v=FE5X4FSOA4c 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný srpnový den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu