Zpět na články

Dnešní horoskop - 9. 8. 2024

Denní karta -  Vlastní omezení. Zábrany. 🎀 „Naše jediná omezení jsou ta, která jsme si stanovili ve vlastní mysli“ —  Napoleon Hill

Dnešní   horoskop - 9. 8.  2024

🎀

Beran

Hledejte stabilitu a štěstí. Ta může být v radosti v rodině. Některé ženy by mohly dojít k uvědomění, zda se necítí jako pták, který zpívá ve zlaté kleci. Je pro vás domácí zabezpečení přednější nežli porozumění s partnerem? Obchodníci na burze nechť využijí této pozitivní finanční energie pro své transakce ve finančních záležitostech.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni. 

 

Býk

Učit se. Učit se. Učit se. Je tu pro vás výzva se sebevzdělávat, třeba docházením do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na novém zadání. Jedná se o vše, co vás může posunout o pracovní stupínek výše. Sledujte svůj cíl a důvěřujte svým schopnostem. Otevřou se vám tím nové oblasti poznání, bude to však odvislé od vaší ochoty se přiučit něčemu novému. To platí i ve vztazích, kdy lze najít vlivem nových zkušeností nové cesty, na jejichž konci se před vámi rozvinou dlouhodobé a radostí protkané obzory.

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Blíženci

Nebude to rozum a mysl, kdo vás budou ovládat, dost možná to budou vaše vnitřní obrazy, fantazie. Pak je tedy na místě si uvědomit vaše přání i obavy. Zaujměte kladný postoj k neviditelným silám, přírodě a ženskosti. Budete více senzitivní, jak v jiné dny. Možná tak poznáte i temné hlubiny své duše, které není dobré dlouho potlačovat, ale ani jim dávat větší význam. Je tu někdo, komu jste neodpustili? Udělejte to právě teď. 

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Rak

Je možné, že budete silně motivováni se zapojit do nějaké charitativní činnosti, věnovat někomu bezpodmínečně dar nebo naopak k vašemu překvapení budete obdarováni vy samotní. Čeká vás den štědrosti, je to dávání a přijímání, které by mělo být v rovnováze. Je to vykoupení karmického dluhu.Pokud vaše snaha bude upřímná a motivující obzvláště pro sociálně slabší, věřte, že v tento den budete odměněni dvojnásobně. 

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Lev

Vaše myšlenky by měly ovlivnit druhé a inspirovat je za účelem dosažení efektivní komunikace. Pokud vám někdo nabídne pomoc, je dobré ji přijmout a nebát se vyjádřit své touhy a potřeby s tím, že poskytnete druhým pomoc a prostor pro porozumění a toleranci. Měli byste dojít k uvědomění, zda raději dáváte a nebo přijímáte pomoc. Nejvíce se to dá využít v pracovní oblasti a nebo tam, kde jsou viditelné materiální rozdíly. Projevte pochopení, buďte velkorysí.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Panna

Pokud jste ještě doposud váhali mezi dvěma cestami, tak věřte, že dnešní den už vám nedovolí odklad. Pak je moudré udělat jasné stanovisko, abyste se posunuli o krok vpřed a nezůstávali dlouho stát na místě, kvůli přílišnému a zdlouhavému plánování. Je na čase dát do svého chování více odhodlání, vypořádat se s minulostí a odstranit povrchní city. V  popředí bude rozum, naslouchejte mu, nese v sobě sílu, ostrovtip analyzovat nějaký problém a neztratit přitom ze zřetele celek, který by se mohl přílišným polemizováním rozplynout.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Váhy

Očekávejte potěšující zprávu. Ta může odstartovat váš přechod na stranu vítězů. Vaše dosavadní snaha se vyplatila. V osobních vztazích je možné se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru, který vám přinese spokojenost a pocit zadostiučinění. Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy. Máte šanci se osamostatnit a dostat se znovu do rovnováhy. Jednejte se sebedůvěrou a buďte si jisti svým úspěchem, ať vás dnes čeká cokoliv. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.


 

Štír

Ženy nechť jsou starostlivou matkou, která tráví hodně času se svou rodinou, dětmi i prarodiči. Věnujte jim Lásku a projevte svou ženskou energii. Muži, ti ať se obklopují člověkem, který představuje mateřskost a ženskost. Máte-li strach z přílišné blízkosti k partnerce, je potřeba přemoci a zvládnout obavy a strachy ve vztahu k matce. U umělců, spisovatelů se dnes může uvolnit velké množství tvůrčí energie, u návrhářů nové překvapivé nápady, v ostatních odvětvích se může projevit ochota přijímat změny, obnovit růst. Tanec, zpěv, vaření jsou možné způsoby, jak se spojit se sebou samým.  

Afirmace: Jsem v souladu se životem, jsem přitažlivá/ý a mé myšlenky mají úspěch.

Střelec

Dejte si pozor na svou zbrklost, netrpělivost. Nebuďte ten, kdo svou energií rozhoupá loďku na klidném moři. Ten, kdo nastaví správnou míru, bude mít dobrou vyřídilku. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Tato energie se taktéž dá využít při sportu nebo adrenalinových činnostech. Vaše odvaha a ochota bude zúročena, pokud budete mít pod kontrolou výbušné jednání a budete podporovat sebe sama, abyste došli za svým cílem. 

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Kozoroh

Buďte lídrem pro své okolí, povede vás touha a individualita něco dokázat, zanechat za sebou viditelné stopy. Nebudete nikoho žádat o radu, vy sami si budete jisti svým přesvědčením, protože se zdá, že to máte v hlavě srovnané. Držte se svých záměrů a neustupujte. Láká vás napsat paměti, založit nějakou skupinu pro více lidí? Neváhejte a pusťte se do toho, budete na to mít více síly, než byste si kdy dokázali představit.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Vodnář

Můžete konečně přijít okolnostem na kloub a pochopit souvislosti. Vypadá to tak, že  budete zkouškou vyzváni podstoupit riziko nebo přinést nějakou oběť, vzdát se světských hodnot a tím se ponořit do vlastního nitra. Možná potřebujete počkat s nějakým rozhodnutím, s pracovní nabídkou. Zatímco budete vyčkávat je možné, že se dostaví nový náhled na situaci. 

Afirmace: Čekám z dobrého důvodu a čas, který získám využiji co nejlépe k novému pochopení.


Ryby

Očekávejte radostný den. To může znamenat výhru v soudní při, skvělé výsledky testů, umělci mohou zažít vzestup své slávy. Nebo vás čeká získání nějakého zajímavého pracovního místa? Svým úspěchem můžete vzbudit rozruch. Ve vztahu můžete zažít pocit, že to, po čem jste tak dlouho prahli a bylo vaše skryté přání je už za dveřmi. Svobodní naopak mohou stát na počátku nového vztahu. Chovejte se tak, jako byste už měli to, po čem toužíte. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Denní karta k poslechu - video - 8. mečů - https://www.youtube.com/watch?v=h_lscN1CVgo 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný letní den. 🎀

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu