Zpět na články

Dnešní horoskop - 13. 8. 2024

Denní karta - Radostný den, blaženost. 🎀 „Kdo je blažený? Ten, kdo je tělesně zdráv, duševně bystrý a má dobrou povahu.“ —  Thalés Milétský 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* 🎀

Dnešní    horoskop  -  13. 8.  2024

SRPEN JE KARMICKÝ MĚSÍC

Beran

Ti, kdo budou žádat o práci v uměleckém směru, v kultuře, v terapiích a v osobní kreativitě se mohou dočkat úspěchu. Někdo vám řekne, že máte na věci dobrý nos a že jste soucitná osoba. Přichází k vám  příležitost uplatnit se v oblasti umění, kultuře, kreativitě. Úspěch je nakloněn pro složení zkoušek, ve výběrovém řízení. Je dobré být otevřený svým citům, jinak ty se promění v potlačenou agresi a pak se z vás může stát pěkně nepříjemný mrzout.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Býk

Den vhodný k rekonstrukci bytu, setkávání s bližními, k zábavě, oslavám, sdružování se s přáteli. Na druhou stranu je dobré si uvědomit, že není dobré svou péči a starost o druhé přehánět a tím zapomínat na sebe. přehnaná péče je někdy pro druhé naopak přítěží. Maminky, věnujte čas i svým koníčkům. Kdo dává víc druhým než sobě, trpí nedostatkem vápníku. Nejvíce ho obsahují sedmikrásky.  

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Blíženci

Buďte odhodlaní a sebejistí. Povede vás hnací síla a touha se dostat vpřed. Dokážete překonat všechny překážky a uspět. Zaměřte se na své silné stránky a držte pevně otěže svého života ve svých rukách. Vytvořte si svůj názor bez převzatých idejí a překonejte vnitřní protiklady. Rozpor mezi rozumem a city, vůlí a pudy, přáním a skutečností. Je možné setkání s někým, s kým nemáte vyjasněno pár nevyřčených otázek a odpovědí. Prohlídky nových bytů, cesta na pohovor dopadnou uspokojivě.

Afirmace : Dívám se dopředu a soustřeďuji se na svůj cíl.

Rak

Nechť jste to vy, kdo dá dohromady kolektiv, urovná spory mezi kolegy, najde řešení tam, kde si ostatní tápou. Využijte svých vlohů a nadání a pokuste se propojit některé z vašich protikladů, a to buď ve svém osobním nebo profesním životě. Zdá se, že jste v sobě našli klid a mezi vašimi potřebami a touhami se nastolila harmonie a tím máte rovnováhu mezi duševní a citovou stránkou vaší osobnosti. Dejte na svůj rozum i srdce a věřte, že vás dovedou k moudrému a správnému rozhodnutí.

Afirmace: Počkám na správnou chvíli a pak budu jednat.

Lev

Možná budete stát tváří tvář strachu a mít obavy z chybných rozhodnutí, nedůvěře a zatěžování hlavy. Přichází změna a uvědomění, že pokud člověk zažije zklamání, není divu, že se stáhne před okolím a vytvoří si svůj vlastní svět, nastaví si ochranný štít, který ho má ochránit před dalším zklamáním a bolesti. Nezůstávejte v této obranné pozici dlouho, zvyk je železná košile a mohlo by se vám stát, že v této energii zabřehnete o mnoho déle, než je původní plán. pak už to nemusí být žádoucí. 

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Panna

Můžete být v opojení, že jste potkali prince na bílém koni nebo, že jste se ocitli v sedmém nebi. Proto neskrývejte své pocity a emoce a nechte je vyjít z vašeho nitra. Je však dobré míti jasno, zda stojíte o vážný vztah nebo jen o dočasného milence. Převezměte zodpovědnost i povinnosti od svých kolegů, kde víte, že je to ku prospěchu věci všem. Pokud se vydáte na cestu, na výlet, zcela určitě vám to rozšíří obzory, avšak je potřeba zbytečně neutrácet. I za malý peníz se dá prožít velké dobrodružství. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Váhy

Mějte pod kontrolou své city a dostane se vám rady, božského vnuknutí, silné ochrany i rovnováhy na úseku vzdělanosti, zasvěcení. Možná vás čeká prověřování jak ve vztazích, tak třeba i mezi kolegy. Odoláte a zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací? To může znamenat i to, že někdo bude chtít obchodovat s obchodním tajemstvím. Důležitější, než sexuální vztah mezi mužem a ženou je vědomí duševní spřízněnosti, která je nezávislá na pomíjivých náhodných milostných dobrodružství. 

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Štír

Zůstaňte nezávislí, masku, kterou jste si nasadili k obraně už dnes sejměte a buďte svobodní, nečiňte žádné ukvapené kroky, které by vás mohly posunout o krok zpět. Komunikace vám dnes půjde jako po másle, ale pozor na břitký jazyk. Jednejte cílevědomě, uvážlivě a spravedlivě. Buďte bezúhonným pracovníkem, který se umí prosadit. Potřebujete-li něco vyřídit na úřadě, dnešní den je tomu příznivě nakloněn. V práci je možné se setkat s nepřiměřenou náladovostí šéfové, kdy bude působit jako nezávislá žena, která se drží ideálů a nenechá si jen tak něco líbit. 

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Střelec

Ponesete zodpovědnost za vlastní jednání a nic k vám nepřijde zadarmo. V zaměstnání můžete počítat se slušným zacházením i hodnocením. To bude podmíněno slušností, tudíž se nevyplatí klamat. Jednejte čestně. Při jízdě hromadnou dopravou si nezapomeňte koupit jízdenku. Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá a nebo. Co zasel, to sklidil. Karma není zdarma. V tento den ponesete zodpovědnost za vlastní jednání a nic se nedostaví zadarmo. Díky nějaké události poznáte hodnotu přátelství.  

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Kozoroh

Máte velkou podporu Vyšší moci se vymanit z pout, jež vás omezují. To může být vztah, který vám odebírá svobodu, jisté závislosti, třeba přemíra kávy a sladkého. Taktéž je tu určité varování před zneužívání moci a svého postavení. Odolejte pokušení v podobě touze po moci nebo, že byste činili něco proti vašemu přesvědčení. Neustupujte od svého morálního nastavení ani po malých krůčkách, tím spíše byste si nebyli vědomi následného změkčování vašich zásad. Dbejte opatrnosti ve finanční oblasti.

Afirmace: Svou situaci jsem si způsobil/a sama, a proto ji také sám/sama změním.

Vodnář

V zaměstnání můžete potkat budoucího obchodního partnera, který je nastaven v obchodování na stejné vlně, jako jste vy. Takto nějak může vypadat vaše setkání se spřízněnou duší.  Možná zažijete pocit, že i když jste dva, jste vlastně jeden. Jedno tělo, jedna duše, spřízněnost duší. Zažijete pocit vzplanutí Lásky na první pohled. Z tohoto setkání může vzniknout flirt, zamilovanost, přátelství, z kterého může časem nenásilně vzniknout i trvalý vztah. To pro vás znamená přitahování protikladů, vyhledávat společnost milých lidí.  

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Ryby

Dejte si trochu času na to, abyste věnovali pozornost protikladům, které jsou okolo vás. Máte na to sjednotit plus a mínus. Bez poznání druhé strany mince bychom si nevážili toho příjemného. Projevte vděk tam, kde vám to činí radost a nezaměřujte pozornost na to, co je vám proti srsti. Protiklady se vzájemně přitahují. Dokážete v sobě udržet harmonii a klid, i když jste vystaveni výzvám a zkouškám? Mistrem svého života a dne se stane ten, kdo zůstane v klidu i v okamžiku, kdy se dostane do úzkých. Je čas odstartovat dlouhodobou abstinenci.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.


Karta dne k poslechu - 9. pohárů - https://www.youtube.com/watch?v=J_I5vCkronM 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný srpnový den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu