Zpět na články

Dnešní horoskop - 15. 8. 2024

Denní karta - Přestup na nový  břeh. Začátky. 🎀 „Každý začátek je následkem něčeho. Každý začátek něco ukončuje.“ —  Paul Valéry 🎀 SRPEN JE KARMICKÝ MĚSÍC 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní    horoskop  -  15. 8.  2024

Beran

V práci se pusťte do úkolů s radostí, nezůstávejte na úkoly samy, spolupracujte s ostatními. Bude zde dobrá nálada, lehkost bytí, které vás odvede od dávných neshod. Starosti jsou brzdou v rozvoji člověka, nedovolí se rozvíjet a objevovat své talenty a tím následně i hojnost. Dopřejte si dnes kvalitní relax, třeba v kosmetickém salónu, kdy naposledy jste si dopřáli masáž obličeje nebo hlavy? Změňte syndrom nápomoci druhým v péči o sebe sama.Tím předejdete bolestem hlavy. Dejte si šťávu z čerstvých pomerančů nebo jahod. 

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Býk

Očekává se intenzivní pracovní nasazení se smyslem pro realitu. Vaše snaha brzy přinese plody práce. Nejvíce budou prosperovat odvětví obchodu, zemědělství, zdravotnictví. Budete toužit po hmotném zabezpečení. Zesílí cit, který vás povede k tomu, co je možné udělat teď a tady na daném místě. Tomu se říká moc přítomného okamžiku. Buďte si vědomi toho, že trvalé hodnoty zrají pomalu a jistě. Ten kdo dokáže trpělivě čekat na sklízení plodů své práce ví, že úspěšný obchod se nedá uspěchat. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Blíženci

Mezi partnery je na čase vystřízlivět a nedávat Lásku tam, kde se nevrací. Ba naopak, vaše důvěra byla zneužívána. Zkuste se zamyslet nad svou žárlivostí , to, co žárlí, není Láska. Slunce neví nic o temnotě, Láska o žárlivosti. Žárlivost je vlastnost, která za zaměřena na přivlastňování, nenávist, násilí. Tyto vlastnosti vám dávají možnost k zamyšlení, jak velký sklon máte vzdalovat se sami k sobě skrze druhého. Když sami sebe budete přijímat a milovat, přestanou platit vzorce, které vás k žárlivosti nutí. Někdo třetí vstoupil mezi vás. 

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Rak

Hned, jak otevřete očka budete na vlně smyslnosti a smysluplné sexualitě. Budete pociťovat Lásku k životu i druhým. Pak pro vás nebude problém přijímat i dávat dary, pracovat i si užívat. Tomu se říká nezištné jednání. Den vhodný na přestavbu a inovaci bytu nebo si pořízení vlastního pozemku. Na mentální úrovni by to mohlo pro vás znamenat prožití zážitku, který vás vnitřně obohatí, neboť zjistíte, jaké schopnosti se ve vás skrývaly a jaké máte možnosti růstu a rozvoje. V osobních vztazích může být tento den předzvěstí udělat dobrou partii, najít životního přítele, tučný úlovek, který by kdekdo záviděl.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Lev

Je na čase si vyjasnit okolnosti a neuzavírat se do sebe před okolím. Vaše myšlenky způsobují, že jste se točíte v začarovaném kruhu. Je na čase prozřít a uvědomit si, co jste si zakázali. Odstraňte rušivé faktory. Někdy hledáte viníka vně sebe a přitom může být chyba ve vás a to třeba tím, že jsme se utavřeli do sebe a tímto obranným postojem se vytvoří jakýsi obranný štít, který vás má chránit před zlem, ale ten také nevpustí k vaší blízkosti dobro. Není na místě říkat, já bych ráda, ale… Neomezujte se. 

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Panna

Máte na to, abyste se osvobodili od minulého nastavení a dostali se do nebeských výšin, co se týče prožívání citů .Budete mít dobrou náladu a budete klidní a uvolnění. Líbí se vám někdo z okolí a doposud jste váhali s vyjádřením Láskyplného gesta? Pak využijte energii dne, která je tomuto nakloněna. Naslouchejte hlasu svého srdce, to vás nezklame, a to v den, který je protkaný romantickým sněním s nasazenými růžovými brýlemi.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Váhy

Čeká na vás ocenění, pocta, na které jste dlouho čekali. Vy jste ten, kdo se ocitne na stranu vítězů, i když v minulých dnech situace mohla ukazovat něco úplně jiného. To může znamenat výhru v soudní při, skvělé výsledky testů, umělci mohou být na vzestupu své slávy. Sen má šanci se proměnit v realitu. Dospěli jste k uvědomění, že aby vztah vzkvétal, nesmí být v něm pocit svázanosti ani přehnaná snaživost a kontrola. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Štír

Ve vztazích možná pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To může být snaha vyhnout se konfliktní výměně názorů s partnerem. Je dobré se zastavit a zjistit, které myšlenky ve vás vyvolaly tyto negativní pocity.Víte, že negativní očekávání přitahuje negativní situace? Je dobré se omezit v přejídání a začít s lehkým půstem nebo dietou. Víte, že negativní očekávání přitahuje negativní situace? Jen vy sami jste strůjcem svých myšlenek a očekávání. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Střelec

Nostalgie bude téma vašeho dne. A to buď jako náhlé ohlášení někoho z dětství, ze školních let nebo je tu pro vás rada, pokud chcete prožít radost, spojte se s někým z dávné minulosti o kom víte, že vám umí vykouzlit úsměv na tváři a s kým vám bylo dobře. Možná si i vzpomenete na svou první Lásku. V práci se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se náhle objeví vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. 

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Kozoroh

Získejte pro sebe opět svobodu, nezávislost. Opusťte ty, kteří vám nerozumí a nechtěli ani nikdy rozumět. Ve vztahu je též na místě změna a menší riskování. Odhodlejte se oslovit někoho, kdo se vám delší dobu líbí. Naplánujte si do svého žití nové podmínky, nový domov, nové koníčky a vše, co vám dělá radost. Spoléhejte na svůj instinkt. Někteří vás možná budou považovat tímto nastavením za pošetilce, vy však víte, že chcete žít podle svého a ne pravidel, které nastavil někdo cizí. Vymaňte se ze závazků, které vám berou svobodu. Myslete hlavně na své pohodlí.

Afirmace: Je krásné moci znovu začít.

Vodnář

Možná cítíte sklíčenost, pesimismus a drobné starosti okolo vás. Není potřeba se trýznit a mít sklon k sebekritice. Možná by stačilo dojít k uvědomění, že to jsou převzaté vzorce z dětství, kdy jste byli trestáni učiteli a nebo vašimi rodiči. Máte-li možnost, promluvte si s nimi o tom. Zůstaňte objektivní, abyste se nenechali předčasně vyšachovat ze hry. Taktéž ti, co neustále a dokola rozebírají problémy by měli dojít k uvědomění, že už je to zlozvyk, kterého by se měli zbavit.

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Ryby

Motivujte druhé pro to nejlepší. Uveďte teorii do praxe.  Buďte činorodí, věcní a motivujte druhé. Vedoucí pracovníci by měli usilovat o zlepšení pracovních podmínek. Ať jste to vy, kdo bude ostatním příkladem a to i třeba jen tím, že se dokáže od srdce zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, schůdnější řešení. Pokud vás zajímá magie a máte zájem o výklad karet, tento den je tomu velmi nakloněn. Dejte si však pozor, komu věnujete svou důvěru, i v tomto oboru se najdou šarlatáni. Kdo umí ovládat magii a využije ji pro správnou věc, může dojít k pochopení, že existují věci mezi nebem a zemí.

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Karta dne k poslechu - 6. mečů - https://www.youtube.com/watch?v=VLMOM3bEKnM  

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný srpnový den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu