Zpět na články

Dnešní horoskop - 19. 8. 2024

Karta dne -  Zasněnost, nostalgie, návštěva z dětství. „Než jsme se naučili hrát si na život, učíme se hrát si na školu.“ —  Valeriu Butulescu 🎀 SRPEN JE KARMICKÝ MĚSÍC 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní   horoskop  -  19. 8.  2024

Beran

Výzva tohoto dne, pustit se do něčeho nového navzdory obavám, rozvinout badatelského ducha a vyzkoušet něco nového, neobvyklého. Tomu se říká opustit zaběhnutou rutinu a přestat přešlapovat na místě. Vymalujte si barevně byt, řekněte partnerovi o plánech a dovolené, které jste si doposud nechávali jen pro sebe a ve svých představách. Soukromníci by se měli poohlédnout po nových klientech v úplně nových vodách, než doposud. Každá změna se nemusí jevit od samého počátku jako ideální, ale věřte, že vaše rozhodnutí pro změnu je správné. 

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Býk

Nebuďte v zaměstnání znechucení, pokud zaznamenáte mezi kolegy odstup, posměch a ironické vyjadřování. To vám přinese vystřízlivění ze zaslepenosti a zaujmete kritické stanovisko tam, kde jste si dosud mysleli, že je to přátelské ovzduší. Nepouštějte se do přehnaných slovních potyček. Dejte průchod svým emocím, nechť vyjdou na povrch. Vypusťte páru, dovolte tím očistit nahromaděný tlak, avšak je na místě si svou očistu usměrnit, aby se neprojevila v agresivním počínání.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Blíženci

Je tady jisté varování k trpělivosti a přezkoumání reality. Je dosti pravděpodobné, že budete čelit výzvě ke změně zaměstnání nebo pracovní pozice. Vyžaduje se od vás odhodlání ke změně a nenechat se paralyzovat strachem ze změny. Je možné, že se setkáte se zákeřností a atmosférou protkanou bojovnou náladou, lstí a záludností. Jindy spolehlivé základy obchodních i jiných plánů mohou snadno ztroskotat. Bude nutné se postavit se sám za sebe.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Rak

Dnes vás to přivede k uspokojivé zprávě nebo k oblažujícímu prožitku, k úspěchu, uznání. To vše je sklízení úrody za vyvinuté úsilí v předešlých dnech. Tento úspěch a ocenění vám dá sílu pokračovat dál v započatém díle. Buďte si jisti svým vítězstvím, jako když se rozhodnete předjíždět v levé stopě. Máte šanci se osamostatnit a dostat se znovu do rovnováhy. Jednejte se sebedůvěrou a buďte si jisti svým úspěchem, ať vás dnes čeká cokoliv. Možná vás někdo nazve věčným optimistou. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Lev

Máte na to, abyste se osvobodili od minulého nastavení a dostali se do nebeských výšin, co se týče prožívání citů. Očekává se od vás, že budete ten, kdo podporuje mír a dává lidi dohromady, usmiřuje je. To proto, že na vás čeká dobrá nálada a budete klidní a uvolnění. Je dobré míti jasno, zda stojíte o vážný vztah nebo jen o dočasného milence. Váš vztah si zaslouží větší otevřenost a rozšíření, a to buď založení rodiny nebo abyste věnovali více energie rodinným záležitostem. Budete pociťovat větší zájem o umění a hudbu.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Panna

Jak se zdá, dívali jste se na věc ze všech možných úhlů pohledu a přesto jste se rozhodli pro jednu volbu. Takže jste si vlastně pohrávali se všemi možnostmi, že? Jde o to naučit se větší přizpůsobivosti. Pokud jste v současnosti bez partnera, buďte připraveni a otevřeni ho potkat. Vnější změnu hledáme proto, abychom podpořili změnu vnitřní. Obě změny by měly probíhat současně, protože pokud byste hledali změny jen vnější, cítili byste se prázdní uvnitř. 

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

Váhy

Vstupujete na jistou půdu, do prostředí stability. To pro vás znamená dát přednost jistotě, jít do práce s odhodláním, které vyžaduje vytrvalost a zaměření na úspěch a výnos. Prodejte své přednosti a talenty. Večer můžete zhodnotit tento den jako velmi úspěšný, pokud nebudete sedět v koutě a vydobyjete si kousek svého místa v tomto světě.Pokud je váš sen mít vlastní dům, začněte plánovat, spořit a dělat vše, abyste se posunuli ke svému cíli.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Štír

Myšlenky vás zavedou do období dětství, kdy jste jako děti mohly snít o tom, co budete dělat v dospělosti, jakého byste chtěli potkat partnera. Je to takový stav retrospekce, který zkoumá, zda tomu všemu nenasvědčuje vaše prožívaná současnost. To by nemělo narušit váš současný způsob žití. Pokud však budete umět tuto energii dobře využít, nasměrujte ji třeba do umělecké tvorby. Mnohá mistrovská díla vznikla právě v zasněnosti, dětinské naivitě, autentičnosti, ve vztahu, zničeném uprostřed svého vývoje. Berte to tedy jako možnost k sebevyjádření. 

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Střelec

Začněte se orientovat novým směrem. Změňte utkvělé představy, které vás brzdí od nového poznání. Pak je možné, že jste stali vlastní obětí díky umíněnosti a tvrdohlavosti. Lpěním na současnosti bráníte běhu života. je potřeba změnit utkvělé představy, které vás brzdí od nového poznání. Uvědomte si, že moc a síla peněz jsou pomíjivé, ale křivda na duši přetrvává. Někdy je méně více. 

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Kozoroh

Co byste na to řekli, kdyby vám někdo hned po ránu sdělil, že žijete pocit vzplanutí Lásky na první pohled? Ti, jež žijí již v trvalém vztahu mohou napravit bývalé nedorozumění, spor a vnést do vztahu nový vítr. V zaměstnání může tento den pro vás znamenat dobrou spolupráci s kolegy, srdečné uvítání na obchodních cestách, při podnikání nebo změnu profese k lepšímu. Objednejte se do kosmetického salonu, na masáž, využijte slev a obnovte si šatník. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Vodnář

Dnes to budete vy, kdo se bez okolků nadchne pro nově přicházející podněty a možná budete strhávat i druhé k dobrodružství. Nápady budou přicházet postupně a vy budete tahat z rukávu jeden za druhým. Nové podněty vám způsobí novou chuť do života. Vydejte se na výlet, do posilovny a všude tam, kde budete moci využít vaši dynamickou náladu. Pasivní chování nebude dnes na programu dne. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Očistná energie ohně vám pomůže pročistit všechny překážky ve vztahu.

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

Ryby

Čeká na vás uvědomění, že jste překonali starý postoj k určité záležitosti a tím jste postoupilu na vyšší úroveň vědomí. Tím jste učinili rozhodující spirituální posun. Takže jste vlastně dokázali, co umíte. To pro vás znamená uzavřít dosavadní životní fázi a pokračovat už na vyšší úrovni. V oblasti zdraví nepřehlížejte varovné signály těla a věnujte péči páteři, ta dává na vědomí, že je potřeba zjistit, jak to máte s úctou sami k sobě. Vše musí být v rovnováze, pakliže není rozum a cit, páteř se vychýlí do strany. V práci se neostýchejte říct o radu zkušenějšímu kolegovi.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Karta dne k poslechu - 6. pohárů - https://www.youtube.com/watch?v=s_nsJPfnA7A 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný srpnový den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu