Zpět na články

Dnešní horoskop - 20 . 8. 2024

Karta dne - Samota, meditování, sebevzdělávání.  🎀 „Na podzim čápi odlétají, a děti se přesto rodí dál.“ —  Valeriu Butulescu 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní    horoskop - 20 . 8.  2024

Beran

Přichází pro vás výzva. Umíte ty, jež máte rádi lidi přijímat i s jejich slabými stránkami? Přijímáte bez okolků pravdu? Nejspíš budete sobě i druhým soudcem, buďte tudíž spravedlivost sama. Život si vás vyzkouší životní zkouškou v podobě učení z vlastních chyb. Ten, kdo je pochopí, tomu se dostane mu osvícení, pochopení, co se po vás žádá. Dostane se k vám pochopení, jak funguje karma. Ti, kteří se pohybují v oblasti právní nebo finanční a nedařilo se jim úspěšně dotáhnout do konce složité smlouvy, mají misku vah nakloněnu k uzavření těchto dohod.

Afirmace: Věřím ve vyšší spravedlnost, která vše vyrovnává.

Býk

Dnes vás na vaší cestě bude provázet mužský element vzduchu. Ten podněcuje tvořivé síly a moudrost ve vás. Zamyslete se před jakou situací zavíráte oči. Nejspíš pro okolí hrajete hru, že je všechno v naprostém pořádku, vyprávíte vtipy, aniž by z vás byl cítit smutek a přitom uvnitř sebe vás svírá tíživý pocit. Tato přetvářka už nesnese další odklad, pokud vám někdo chce pomoci, vyzpovídejte se místo toho, abyste řekli, vlez mi na záda, vždyť se nic neděje. Ulevte své duši a zklidněte tok svých myšlenek.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Blíženci

Připravte se na to, že můžete projít prověrkou, zda byste byli ochotni přijmout proměnlivost osudu s karmickým podtextem. Pak nastane okamžik uvědomění, že nastal čas vyřešit to, co je již nevyhnutelné. To by se mělo uskutečnit po prožití Aha momentu. Buďte tedy přístupni tomu, že kolo osudu je jednou nahoře a jednou dole. Pokud uznáte, že se vám nabízí ta správná příležitost, třeba změna zaměstnání, chytněte štěstěnu za pačesy a nesetrvávejte na jednom místě. 

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Rak

Dovolte svým emocím, aby vyšly na povrch, projevte svůj hněv. Vypusťte páru, nahromaděný tlak. Jestliže budou druzí okolo vás chybovat, neměli byste být tolik přísní k jejich životním zkouškám. Žádný učený z nebe nespadl. Buďte na ostražití a připraveni na možnost neshod, pak je tu větší šance tím projít bez úhony. Je dobré si svou očistu ohlídat, aby se neproměnila v agresivitu. Jindy spolehlivé základy obchodních i jiných plánů mohou dnes snadno ztroskotat. Je jasné, že byste si tento den uměli představit jinak.

  Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Lev

Každý král měl svého šaška, který uměl nejen bavit, ale i najít řešení tam, kde jiní selhali. Vzpomínáte na Tajtrlíka? Takže se chovejte odlehčeně s tím, že pokud byste selhali, buďte ten, kdo se umí zasmát svým nedostatkům. V magii bylo nejsilnější kouzlo Láska, máte šanci ho využít, stejně tak jako magickou přitažlivost. Kdo umí ovládat magii má šanci ji využít pro správnou věc a dojít k poznání, že je tady něco mezi nebem a zemí. 

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Panna

Věřte, nevěřte, vaše kritika, sebeodsuzování a destrukce vám může způsobit bezesnou noc. Taktéž trýznivé myšlenky zraňují duši. Během dne se tedy nad nimi pozastavte a přeměňte je na pozitivní. Chybovat je lidské, odpusťte si tam, kde jste si vědomi toho, že jste pochybili a odpusťte i svému okolí. Říká se sdílené starosti, poloviční starosti, máte-li možnost si s někým o nich promluvit, učiňte tak jednou, hledejte řešení, ale neupadněte do smutku. Mnohé se brzy zlepší, řešení je na blízku.

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Váhy

Propusťte prožitou minulost, obraťte se k ní zády. Kdo chce být úspěšný, nesmí se bát vstoupit na nový, neznámý břeh a nevzdávat se při prvním nezdaru. Hledejte nové možnosti, vaše energie k vám přiláká nové zákazníky, kontakty, příležitosti. Třeba se vám bude nabízet románek. U někoho to tak zůstane, u výjimek z toho může vzniknout dlouhodobý vztah, pokud k sobě budete od počátku otevřeni.  Určitě je místo, kam jste se vždy chtěli podívat a zatím to zůstalo u snů, stejně tak jako plány v podnikání nebo v partnerství. Jednejte. 

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřen/á.


Štír

Možná zažijete pocit, že kolegové jsou oproti vám v přesile a i se tak k vám chovají. Na místě je pohotovost a bdělost, protože by se mohlo stát, že někdo z nich využije okamžiku a bude se chtít dostat na vaši pozici. Důležité je mít správné sebevědomí, které by z vás mělo vyzařovat. Tím ostatní snáze přesvědčíte o vaší výhodě. Stůjte si za svým přesvědčením, prosazujte více své názory bez kompromisu. 

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Střelec

Využijte čas pro spojení s matkou přírodou, a to buď pobytem v přírodě, kde se pohybují zvířata. Nebo máte raději zahradničení? Buďte trpěliví, zaměřte se na kreativitu, pozor si však dejte na tvrdohlavé jednání. Zkontrolujte si a ověřte vaše uložené finance. Využijte své dosavadní zkušenosti a poučení z vlastních chyb a předkládejte věcné argumenty. 

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.

Kozoroh

Pokud se ocitnete v zasněnosti, nostalgii až melancholii, příčinou mohou být vzpomínky na dětství, kterou se derou na povrch. Dejte si pozor, aby se vám tím nezkreslilo vnímání skutečnosti. Pokud však budete umět tuto energii dobře využít, nasměrujte ji třeba do umělecké tvorby. Může se ozvat návštěva z dávného dětství nebo první Láska. Stará Láska nerezaví. A víte, proč je první Láska nej? Třeba proto, že byla první a neměla žádného předchůdce k porovnání.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Vodnář

Víte o tom, že na co myslíme a čeho se bojíme, to přitahujeme? Pak si dejte pozor na sílu svých myšlenek a kam je budete směřovat, protože je dosti pravděpodobné, že těch negativních přijde na mysl více, a tím byste si zbytečně do života přitáhnuli negace a nedorozumění. Přesto nebo právě proto bude dobré být ve střehu, protože tato energie bude výhodná pro zloděje a spekulanty. Nedejte na sladké řečičky a plané naděje.Je dobré se omezit v přejídání a začít s lehkým půstem nebo dietou. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Ryby

Ve vztazích byste dnes měli dojít k uvědomění, že vztah si nelze pojistit uzavřením manželstvím nebo smlouvou. Láska je dítětem svobody. Hloubka partnerského spojení nemá nic společného se zabezpečováním. Hledejte pevný bod mezi póly, mezi blízkostí a odloučením, mezi dáváním a přijímáním. Vztahy zde nejsou proto, aby fungovaly, mají podporovat každého jedince v rozvoji svého potenciálu. Díky nějaké události poznáte hodnotu přátelství. V tento den ponesete zodpovědnost za vlastní jednání a nic se nezískáte zadarmo. V zaměstnání můžete počítat se slušným zacházením i hodnocením, znamená to, že se nevyplatí klamat a jednat nečestně.

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Denní karta k poslechu - video - Poustevník - https://www.youtube.com/watch?v=b7cQmp7bsDQ 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný letní den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu