Zpět na články

Dnešní horoskop - 21 . 8. 2024

Karta dne -  Odpočinek, dovolená 🎀 SRPEN JE KARMICKÝ MĚSÍC 🎀 „Samoty se člověk dobere buď tím, že žije v poušti, anebo že se obklopuje bezvýznamnými lidmi.“ —  Valeriu Butulescu 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní   horoskop  - 21 . 8.  2024

Beran

Zmeňte svůj pohled na váš partnerský vztah, je dobré procitnout a nestavět vzdušné zámky. Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Přestaňte klamat sebe nejen v práci, kde vás strach paralyzuje a vy pak nejste schopni rozhodnutí. Zvažujete zůstat nebo odejít? Pokud stojíte na rozcestí nebo máte před sebou překážky, zkuste uvěřit vaší intuici, ona je ta, co vás může navést na správný směr. Bylo by dobré si pročistit vztah se svojí matkou, rozpuštění strachu a vaše početí, formou meditace, rodinnými konstelacemi.

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Býk

Dnešní shledání s mladou osobou může být pod vedením skrytých pohnutek. Na první dojem může působit jako přátelská osoba, ale ve skrytu duše čeká na vaše jakékoliv vaše zaškobrtnutí. Proto si chraňte svoje úmysly a plány a zvažte co pustíte do éteru ať už ústně či v písemné formě. Obhajujte pravdu a podstatu života tam, kde jsou druzí ještě nevědomí. To vás může naučit předvídat, myslet logicky a nebát se jasně a konstruktivně mluvit o svých potřebách a plánech, nenechat se vtáhnout do strachu, který může vyvolat obavy z vlastních citů.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Blíženci

Choďte tam, kde se nachází přírodní vodní zdroje, jako jsou fontány, jezy. Zvyšte v pitném režimu pramenitou vodu. Naplánujte si výlet do lesa ke studánce nebo navštivte léčitele. Počínaje dnešním dnem a ještě nějakou dobu po té by k vám měly přicházet nadějné vyhlídky, slibná budoucnost. Vy jste ten, kdo stojí pod šťastnou hvězdou.

Afirmace: Má hvězda svítí pro mě.

 

Rak

Je tu příležitost uplatnit se v oblasti umění, kultuře, kreativitě. Úspěch je nakloněn pro složení zkoušek, ve výběrovém řízení. Dnes byste měli naslouchat svému nitru a možná zjistíte, že někde uvnitř máte ukrytou žárlivost. Uklidňující hudba bude dnes váš věrný přítel. Je dobré naslouchat druhým a být jim dobrým rádcem. Někteří možná u sebe objeví a projeví básnické nebo malířské střevo, nechte se inspirovat a vést vnitřním vedením, možná vytvoříte mistrovské dílo.

Barva dne - oranžová.

Potraviny oranžové barvy, citrusy, mrkev.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.


 

Lev

Ruku na srdce, přiznejte si. Co vás zraňuje, kde se cítíte oslabení a nevěříte si? Máte v sobě chaos? Je dobré se zastavit a zjistit, které myšlenky ve vás vyvolaly tyto negativní pocity. Ze zkušeností víte, že negativní očekávání přitahuje negativní situace. Jen vy sami jste strůjci svých myšlenek a očekávání. Odstraňte obavy, nedávejte šanci zlodějům, kteří by vás chtěli o něco cenného oloupit. Ve vztazích možná pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To může být snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Panna

Buďte plni tolerance a porozumění, mějte své jednání pod kontrolou. Pak nebude přetížena vaše hlava. Máte velký předpoklad pochopit všechny souvislosti, o kterých jste v minulých dnech přemýšleli. Pozitivní stránky vašeho charakteru pro tento den jsou čestnost, vysoké uvědomění a přehled. Pozor na ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění a slovním potyčkám. 

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Váhy

Dnes bude v popředí rozum, naslouchejte mu, nese v sobě sílu, ostrovtip podniknout a analyzovat nějaký problém a neztratit přitom ze zřetele celek, který by se mohl přílišným polemizováním opomenout. Pokud jste ještě doposud váhali mezi dvěma cestami, tak věřte, že dnešní den už nesnese odklad a je moudré udělat jasné stanovisko, abyste se posunuli o krok vpřed a nezůstávali dlouho stát na místě, kvůli přílišnému a zdlouhavému plánování. Je na čase dát do svého chování více odhodlání, vypořádat se s minulostí a odstranit povrchní city. 

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

 

Štír

Setkání s příjemnou ženskou společnicí obohatí někomu chvíle klidu a rozjímání, nejlépe někde v přírodě. Bylo by dobré si najít nového koníčka, něco čím dnes začnete a budete se tomu věnovat delší čas. Tím v sobě podpoříte kreativitu a péči o sebe sama. Tanec, zpěv, vaření, rozdávání úsměvu jsou způsoby, jak se spojit se sebou samotným.  Vše má svůj čas, začátek i konec, možná zažijete soulad s přirozenými rytmy života. Vaše silná vůle čeká, až ji vložíte do něčeho nového. Propojte se v tento den se svou ženskou stránkou, buďte tvořiví, smyslní a projevujte eleganci. 

Afirmace: Jsem bohatá a smířená sama se sebou.

Střelec

Někteří uvítají, že jim někdo z okolí vyjde vstříc a bude k vám přistupovat otevřeně. Celkově to znamená přitahování protikladů, vyhledávat společnost milých lidí. Kdy jindy, než v tento den, který je nakloněn přátelství, z kterého časem může vzniknout bezpodmínečná Láska. Na kamaráda nemáme takové požadavky, jako na partnera, odpustíte mu více, protože na tomto vztahu tolik nevisíte.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

 

Kozoroh

Pocity štěstí vás budou povznášet, a to vás povede se dívat na věc vesele až zasněně. Máte se na co těšit. Budete pociťovat větší zájem o umění a hudbu. Je velká šance urovnat spory, pokud někdo potřebuje odpustit, udělejte to právě dnes. Naslouchejte hlasu svého srdce, to vás nezklame. Dělat, co vás baví a činí šťastným se dnes rozhodně vyplatí a zúročí. Práce vám též půjde od ruky, budete cítit, že jste na správném místě. Některým z vás se dnes může stát, že se ocitnete v sedmém nebi nebo budete oslněni a potkáte prince na bílém koni. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.


 

Vodnář

Bude přínosné zaměřit pozornost na vytyčený cíl. Váš temperament a šarm nezůstane bez povšimnutí vašeho okolí a to nejen v mezilidských vztazích, tam by se mohl přičinit o vzrušující okamžiky. Tam, kde mnohé stagnovalo, může pomoci dnešní přísun nové energie a vy můžete získat něco nového. Proto mějte oči a majáky nastražené a využijte šanci, která se už nemusí opakovat. Ve vztahu očekávejte větší dynamičnost.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Ryby

Neostýchejte se využít vlastní síly k dosažení vašich cílů. Ukažte všem, co je váš vrozený talent a dejte najevo svou nevyužitou sílu a odvahu. Projevte svůj názor a za ním se nebojte stát. Nejde však o sílu fyzickou, nýbrž duševní a emocionální. K fyzické síle se pojí vášeň a moc a zneužívání druhých. Můžete se naopak oprostit od pocitů viny a také překonat staré tabu o morálce a udělat tak místo něčemu novému. Buďte více smyslní. 

Afirmace: Jsem přitahována/ý velkými energiemi a cítím jejich sílu.

Karta dne k poslechu - 4. mečů - https://www.youtube.com/watch?v=JAkDv70lVlQ    

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný srpnový den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu