Zpět na články

Dnešní horoskop - 22. 8. 2024

Karta dne -  Cesta, odvaha. 🎀 „Ten, kdo zabloudí, objevuje nové cesty.“ —  Valeriu Butulescu 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní    horoskop -  22. 8.  2024

Beran

Dnes vás na vaší cestě bude provázet mužský element vzduchu. Vzduch podněcuje tvořivé síly a moudrost ve vás. To vás může dovést k propojení vnitřní moudrosti, dle které pak budete dělat rozhodnutí na základě porozumění, a tak spojovat protiklady. Nastavte si v sobě větší klid, porozumění a toleranci. Nebuďte ten, kdo je přespříliš konformní a kvůli strachu se vyhýbá konfliktům.  Ulevte své duši a zklidněte našeptávání svých myšlenek.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Býk

V zaměstnání můžete potkat budoucího obchodního partnera, který je nastaven v obchodování na stejné vlně, jako jste vy. Takto nějak může vypadat vaše setkání se spřízněnou duší. A to i přes přátelství, z kterého časem může vzniknout bezpodmínečná Láska. To vypadá, i když jste dva, jste vlastně jeden. Jedno tělo, jedna duše, spřízněnost duší. Ti, kdož žijí již v trvalém vztahu mohou napravit nedávné nedorozumění, spor a vnést do vztahu nový vítr. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

 

Blíženci

Naplánujte si svůj volný čas ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli nebo navštivte společenskou akci. Ve vztazích by se měly vyřešit dočasné krize a taktéž tu je šance pocítit vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba zrovna sousedských. Je nějaká situace, kde vás tíží svědomí, čeho litujete, že jste to nedotáhli do zdárného konce? Uvítejte možnost to napravit a nastavit věcem správný řád. Vše může směřovat k zabezpečení rodinného krbu. Také je šance napravit něco, co jste dlouho odkládali, jako například správné nastavení výživného.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Rak

Učíte se rádi novým věcem, získáváte podnětné informace, baví vás vzdělávání, přestože už nejste školního věku? Nevadí. Máte šanci se sebevzdělávat, třeba docházením do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na novém plánu, úkolu. To platí i ve vztazích, kdy lze najít pod taktovkou nových zkušeností nové cesty, na jejichž konci se před vámi otevřeou a rozvinou dlouhodobé a radostí protkané obzory. Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš.

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Lev

Ocitáte se před nečekaným, neobvyklým dobrodružstvím, které vám může zpestřit nejen tento den. To vyžaduje spontánnost, odhodlání, změna pohledu na zažité konvence.Tím můžete pro sebe získat více svobody a nezávislosti. To se může projevit třeba tak, že vás to bude navádět k tomu, abyste propustili ty, jež vám nerozumí a ani nechtěli rozumět. Pak můžete pro okolí působit jako blázen, nenechte se zmást jejich reakcí, pokud toto vše bude vycházet z vašeho vnitřního pobízení. Nejlépe to vyjadřuje rčení, sbal si svých pět švestek a jdi.

Afirmace: Je krásné moci znovu začít.

Panna

Víte, čeho chcete v životě dosáhnout? Kam chcete kráčet? Po tomto uvědomění je na čase začít pracovat na realizaci těchto změn. S novým odhodláním a beze strachu. Vy naopak jděte strachu naproti, možná vás překvapí, jak se náhle rozplyne. Intuice k vám bude promlouvat tichým našeptáváním. Pak možná budete chtít odstranit nějaké bloky, které se ukrývají v podvědomí. Ve vztahu je dobré procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti, obzvlášť v oblasti umění, pusťte se s chutí do toho.

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Váhy

Máte se na co těšit, a to už od samého rána, kdy mohou přicházet radostné zprávy, okamžiky pohody. Mohlo by se vám konečně splnit vaše přání, proto plánujte, meditujte a sněte o tom, po čem toužíte. Začít můžete tím, že se budete obklopovat radostí, blahobytem, dobrým jídlem, hudbou a přáteli. Radost znásobuje radost. Máte rádi les, pak jděte do lesa. Dělá vám radost pohyb? Cvičte doma nebo jděte do posilovny. Milujete hudbu? Pak si jí dnes dopřejte do sytosti.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.


 

Štír

Vaše setkávání s druhými nemusí být takové, na které jste zvyklí. U někoho se může projevit melancholická nálada a tu budou projevovat jízlivými poznámkami na váš účet a budou vás chtít do jejich rozpoložení vtáhnout. Nezaplétejte se do nešvarů, jen byste přilévali olej do ohně. Jde o to, že můžete být svědkem intrik, pomluv a snahy dostat se přes špinavost na druhém dál. Celá podstata ale spočívá v tom, zachovat klid. Podaří-li se vám to, získáte čas a pak získáte z této situace mnohem více, než kdybyste se teď snažili obhájit. Tady platí, čím méně se zapojíte, tím více časem získáte a přestoupíte na stranu vítězů. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Střelec

Možná se právě teď rozhodnete pro nějaký odvážný čin. K tomu vám může být nápomocna duševní síla. Projeví se vaše přirozená autorita a ženská smyslnost. Budou vás ovládat vaše pudy. Probuďte v sobě lva a buďte více smyslní. Vaše vnitřní síla chce být objevena a dere se na povrch. Využijte ji třeba k tomu, že odpustíte někomu, komu by tento počin byl na místě a je k němu potřeba usebrat hodně sil. Můžete se odprostit od pocitů viny, překonat staré představy o morálce, porušit uváženě stará tabu a udělat tak místo něčemu novému.

Afirmace: Jsem přitahována/ý velkými energiemi a cítím jejich sílu.

Kozoroh

Není teď ten správný čas se objednat na kosmetiku, masáž? Využít končících letních slev k obnovení šatníku? Vy jste ten, kdo budete na své okolí působit okouzlujícím a Láskyplným vyzařováním. Možná vám dnes nečekaně někdo vstoupí do života a vy se ocitnete, jako byste byli zasažení Amorovým šípem. Zažijete pocit vzplanutí Lásky na první pohled. Při obchodních cestách, při podnikání uvítáte změnu k lepšímu. Pro vás to znamená přitahování protikladů, vyhledávat společnost milých lidí.  

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

 

Vodnář

Ocitáte se na pevné půdě, vstupujete do prostředí stability. To pro vás znamená dát přednost jistotě, jít do práce s odhodláním, které vyžaduje vytrvalost a zaměření na úspěch a výnos. Prodejte své přednosti a talenty. Ať se šéf dozví, v čem jste nejlepší právě teď. Večer můžete zhodnotit tento den jako velmi úspěšný, pokud nebudete sedět v koutě a utrhnete si kousek svého místa v tomto světě. Jděte za svým cílem, který vede k nabytí majetku.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Ryby

Samostudium, vzdělávání se, hledání nových obzorů, poznávání sebe sama, to jsou atributy tohoto dne.  Může se k vám dostavit pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. Názory ostatních nechte jim a vy raději poslouchejte sami sebe, své vnitřní Já a buďte sami sebou. V samotě naslouchejte svému nitru, svým myšlenkách a zvažte, co je vaší osobě bližší a zamyslete se, k čemu využije volný čas. Kniha je nejlepší přítel člověka, jdete do toho? 

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný letní den. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Dnešní horoskop - čtvrtek 14. září 2023

Astrologie a horoskopy Budoucnost Okultní vědění

Předpověď z Tarotových karet pro tento den pro ty, jež se nechají inspirovat náhledem do svého osudu. Denní karta oznamuje duchovní zkoušky, morální prověřování, setkání s duchovním učitelem.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu