Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 28. 8. 2024

Karta dne -- Pád ega, uvolnění se z pout. 🎀 „Pravda je krutá z toho důvodu, aby princezny nečekaly navždy ve věžích na svého prince.“ — Hotaru 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní  horoskop pro všechna znamení - 28. 8. 2024

Beran

Líbánky jsou tytam a vzájemné emoce, které vás kdysi přitahovaly a představovaly pramen chtíče a rozkoše otupěly se změnily v přežívání. A právě teď si máte uvědomit, že stojíte na vlastních nohách. Prožijte tento den na pohodu. i kdyby smutek kroužil okolo vás a náhle jste přišli o něco, co jste si mysleli, že je tu nadosmrti. Po čase ucítíte úlevu. Je potřeba nasbírat novou tvůrčí energii a vydat se novým směrem. Je matoucí, pokud je žádost srdce v rozporu s povinnostmi, ale je potřeba dobrovolně opustit, co vás již nenaplňuje.

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Býk

Využijte svou duševní čilost. Ta se bude hodit, až nastane chvilka, kdy budete nuceni sledem událostí k rychlému rozhodnutí. To přivítají právě ti, co váhají a nemohou se rozhodnout. Pokud nějaká situace stála na místě, celá záležitost je předurčena pohybem z místa. A náhle může přijít potěšující zpráva, událost, něco, co vám dokáže zvednout náladu. Budete v centru dění, očekávejte větší příliv zpráv, emailů. Mluvte s druhými na rovinu a na oplátku dostanete uspokojivé odpovědi. Ve vztahu je šance k oživení a návrh ke skvělému výletu. 

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.


Blíženci

Nechovejte se k nikomu povýšeně a nikomu neškoďte, byť i jen slovem, nepříjemným pohledem. Dnes můžete být silní a na vrcholu a pak přijdou dny, kdy se sčítají dobré skutky. Berte na vědomí,  že čas je mnohem mocnější. Věnujte volný čas pro zkrášlení svého obydlí. Pořiďte si do domu něco nového, nějakou výzdobu. Pak nezapomeňte na rovnováhu a něčeho zbytečného, co jste již více jak rok nepoužili, toho se zbavte. Můžete začít řešit dotaci či příspěvek na bydlení.

Afirmace: Věřím ve vyšší spravedlnost, která vše vyrovnává.

Rak

Přichází vnitřní moudrost, můžete prožít pocit nejhlubšího naplnění, jedná se o velmi pozitivní předpověď pro tento den. Tímto dnem vás povede vás vaše srdce a vášně. Budete v silné symbióze s vlastní představivostí a intuitivní stránkou. Mnozí z vás zažijí radost a uvědomění si štěstí v současném vztahu. Dejte péči své kůži, masáží, kokosovým olejem a při tom pomyslete na tuto mantru - Vždy budu mít vše, co potřebuji.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.

Lev

Je možné, že přichází rozchod nebo opuštění partnera. Jedna část vašeho já se nechce rozloučit, přestože situace ukazuje na vaše vnitřní zraňování. Mějte se rádi a udělejte to nejlepší pro sebe, bez ohledu na to, co si ten druhý myslí. Cítíte se unaveni a máte domluvenou schůzku? Bez výčitek svědomí ji zrušte. Vaše zdravotní stránka si zaslouží rekonvalescenci, klid a péči.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Panna

Dnes mohou vzniknout sňatky z rozumu jak za dob našich babiček nebo si řeknete, mám zkusit to rande naslepo? Potřebujete-li něco vyřídit, využijte své kouzlo osobnosti. A to mimo jiné nejen v kolektivních sportech. Víte o místě, kam jste se vždy chtěli podívat a zatím to zůstalo u snů, stejně tak jako plány v podnikání nebo v partnerství? Využijte odvahy a výzvy tohoto dne k jejich uskutečnění a proměnu v realitu. Překročte ten pomyslný most mezi realitou a snem a zaplňte svůj diář plány do blízké budoucnosti.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Váhy

Přestože nás čeká teplý den, pro vás je vhodný k rekonstrukci bytu, setkávání s bližními, k zábavě, oslavám, sdružování se s přáteli. Neváhejte udělat první krok, když bude potřeba navázat styky s druhými. Uvidíte, že to přivítají. Hledáte-li nové zaměstnání, je tu velká pravděpodobnost narazit na nové, skvělé zaměstnání, vyhrát v konkurzu. Tomu se říká několikanásobné štěstí. Věnujte péči i své matce, možná dojdete k uvědomění, kolik toho pro vás dělá, někdy na úkor svého volného času. Začněte doplňovat vápník. 

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Štír

Počítejte s tím, že k vám budou přicházet nové nápady a den celkově oproti jiným nabere vyšší stupeň rychlosti. To s sebou nese určité úskalí, proto věnujte pozornost při jednání a vyřizování přicházejících záležitostí, mějte pod kontrolou svou zbrklost i netrpělivost. Nebuďte ten, kdo svou energií rozhoupá loďku na klidném moři. Ten, kdo nastaví správnou míru, bude mít dobrou vyřídilku. Ti, kteří se v jisté záležitosti nemohli rozhodnout ji mohou využít pro svůj pokrok.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Střelec

Vzkaz od vašeho Já, neignorujte varovné signály těla a přepněte do modulu odpočinek. Pravděpodobně proto, že jste v posledních dnech pracovali až moc a nyní nadešel čas ujasnit si priority, posunout věci, které snesou pár dnů odklad. V opačném případě vás mohou okolnosti pozastavit, donutit do klidu nebo v podobě lehké nemoci. Ve vztahu se nenechte zaskočit, nastaneli pocit, že jste vyřazeni z velké milostné hry. Tomu se dá říci přechodný ústup. 

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Kozoroh

Stále jste na vážkách, zda se ucházet o ruku své vyvolené nebo vznést nárok na zvýšení platu? Zajásejte. Je tu den, který je tomuto nakloněn, využijte této energie k rozpohybování situací, které stagnovaly. Důležité je si vše připravit a promyslet do detailů, abyste nebyli zaskočeni.Buďte všímaví, přichází den plný výzev. Možná se vžijete do role dobrodruha s horkou hlavou, který šíří náladu plnou podnikavosti, budete mít větší ochotu riskovat. Je to čas, kdy budete oplývat vitalitou a temperamentem, nadšením a radostí ze života.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Vodnář

Při nesnázích zachovejte klid a směřujte ke své vnitřní pravdě. A to i v případě, kdybyste se stali předmětem kritiky. Máte na to poznat, kdy je boj s druhými nevyhnutelný a kdy s ním přestat. Nemusíte za každé situace a za každou cenu stát na straně vítězů. Odstraňte zbytečné domněnky. A ani vy nebuďte ten, který ublíží přehnanou kritikou. Někomu se zrovna ty mini šaty líbí, nu co s tím naděláte. Pokud vás přesto něco rozčílí, vypusťte páru. Máte v oblibě box? 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Ryby

Štěstí růstu v životě je dar, který se nedá udržet násilím, pokud se bude chtít rozloučit, je dobré ho nedržet. To můžete prožít v zaměstnání, kdy zažijete nespokojenost až bezmoc, což vás má přivést k uvědomění, že je to popud k uchopení osudu do svých rukou. Důvěřujte vesmíru, že vás pošle tam, kde potřebujete být a buďte připraveni na změny. Říká se, že štěstí přeje připraveným a v tento den by mělo stát po vašem boku. Využijte příznivý okamžik, který se nabízí právě vašemu znamení.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Video výklad k poslechu - Věž - https://www.youtube.com/watch?v=TAopD0aSzTs 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný letní den. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu