Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 30. 8. 2024

Karta dne – Výběrové řízení, a to i v běžném žití. Věřit si. 🎀 „Věřím v tebe, tak proč nevěříš v sebe?“ —  Jillian Michaels 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní  horoskop  pro všechna znamení - 30. 8. 2024

 

 

Beran

Jsou dny, kdy se člověk rozhodne pro dočasné odloučení od všech radovánek a stáhne se do ústraní, přestože má rád společnost lidí, která ho obohacuje na jeho cestě životem. V samotě lze poslouchat jen své myšlenky, věnovat se samostudiu, poslouchání motivačních videí, sbírat vědomosti, které po vystoupení z tohoto ústraní může předávat dál. 

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Býk

Přichází bezstarostný den, který přináší spoustu krásných chvil. Ty mohou být vyplněny humorem a radostí. Prožijte ho bez zatížení starostmi, ty alespoň jeden den hoďte za hlavu. Všímejte si krás života okolo vás. Vydejte se za přáteli, za zábavou, za vším, co víte, že už se osvědčilo a udělalo vám radost a vykouzlilo úsměv ve tváři. Můžete se cítit opojeni jako ti, kteří k tomu potřebují chemické povzbuzující látky. Dopřejte radost tělu i duši. Udělejte radost chuťovým buňkám a dejte péči i tělu. Své rozpoložení však v přítomností druhých mějte pod kontrolou, aby jste se nestali velkým pošetilcem.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.


Blíženci

Buďte otevřeni tomu, že vás to bude nutit opustit zastaralé struktury ve vztahu. Měli byste začít nově, bez zábran, spontánně, jako když jste byli malým děckem. Zkuste si na to vzpomenout. Dnes vyjde na povrch vše nepravé, nepravdivé. Ve vztahu to znamená, že budete nuceni postavit se tváří tvář. Bude pojmenováno vše, co se skrývalo, bylo utajováno. Obstojí jen ten, kdo má čisté a upřímné srdce, jako upřímná a zranitelná nevinnost dítěte. Vyjasněte si neshody a tím vneste světlo do vztazů jak na pracovním poli, tak i s partnerem. V práci můžete zažít finanční ohodnocení.

Afirmace: Jsem spokojená/ý a věřím si.

Rak

Je tu opět čas se pustit do všedních a praktických záležitostí. Ekonomické výkyvy by vám neměly způsobit vrásky na čele, vždyť to není poprvé, co jste zaznamenali propad na burze nebo při obchodování. Vy jste přece ten, který ví, že je dobré mít někde uložené rezervy. Přichází k vám velmi silná energie ohně s elementem Země a mužská složka osobnosti, která vás bude ovládat a v neposlední řadě vás může dovést k mnoha podnětům.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Lev

V minulých dnech jste se až přespříliš zabývali nějakým problémem, a to má nyní za následek, že uvnitř sebe cítíte soužení. Zanechte za sebou tyto negace a přestaňte vymýšlet katastrofické scénáře u toho, co se ještě nestalo. Víte, že většina z toho negativního, co si představujeme se nestane, ale můžete si přitáhnout zbytečné temné myšlenky. Už jste překonali i horší časy. Pomoc je nablízku, je však potřeba nebýt ponořeni do vlastní sebelítosti a hmotné nouze. Pak prožíváte krizi i ve skrytu duše. 

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám. 

Panna

Nastavte se do modulu jsem ve střehu. Blíží se k vám spolehlivá nabídka. Tato nabídka by vám mohla pomoci z předešlých nesnází.Žijte v radosti, mějte radost ze svého těla, projevte mu vděk a i vašim smyslům. Začněte něco tvořit, aby se mohl uplatnit váš potenciál a nezůstal ladem. Věnujte většinu času společným koníčkům se svým partnerem. Pokud víte, že byste rádi studovali a získávali informace, jděte do toho. Příležitosti jsou za dveřmi, nepropásněte je. Usmíváte se, Jednejte. 

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Váhy

Dnes je potřeba udělat důležité rozhodnutí a rozetnout to, co už nesnese odklad. Věřte, že je na místě udělat radikální krok. Tímto krokem už nebudete sedět na dvou židlích. Následně to navodí pocit úlevy. A která cesta a rozhodnutí je správná? Někdy je možné dospět ke správnému rozhodnutí i intuitivním úsudkem. To vás má přivést k uvědomění, že řešení nelze hledat pouze v inteligenci, ale i v intuici. To vede k poznání, že je třeba uvěřit v souznění duše a ducha. Dejte do popředí rozum, naslouchejte mu, nese v sobě sílu, ostrovtip. 

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Štír

Čeká se od vás nějaké rozhodnutí, nějaký zásadní krok. Pro někoho to může být rozhodnutí k samostatnosti a hledání si svého bydlení. Bude to možná náročné, ale povede vás to k jasnému vyjádření na základě citového rozhodnutí. Okolí bude vnímat vaši srdečnost. Budete-li mít v rovnováze příjem a výdej energie, je zde velký předpoklad k tělesnému i duševnímu zdraví a pohodě.Tento den může ohlašovat příchod nového vztahu, Lásky a všeho, co k ní patří. Přichází tedy čas k rozhodování.   

Afirmace: Nechť proudí do mě Láska, prozařující a léčivá síla.

Střelec

Možná pocítíte vděk, který se dostaví po obdarováni daru. Čeká vás slavnostní a radostný den, uspořádejte oslavu, navštivte kino nebo divadlo. Někoho z vás čeká v okolí loučení se svobodou, ženský dýchánek nebo narození dítěte, úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. V každém případě by na oslavě měly být tři osoby, jež jsou blízké vašemu srdci. Můžete sklízet nějakou úrodu z předešlých projektů. Tomu se říká zažít dožínky. Pokud se vás to netýká, může to jen znamenat radost ze života.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.


Kozoroh

Den, kdy mohou přicházet radostné zprávy, okamžiky. Pokud toužíte po splnění nějakého přání, je tu velký předpoklad, proto plánujte, meditujte a sněte o tom, po čem toužíte. Začít můžete tím, že se budete obklopovat radostí, blahobytem, dobrým jídlem, hudbou a přáteli. Radost znásobuje radost. Máte rádi les? Pak se vydejte do lesa. Dělá vám radost pohyb? Cvičte doma nebo jděte do fitka. Milujete hudbu? Pak si jí dnes dopřejte do sytosti. Máte rádi moře? Vezměte si katalog a vyberte si dovolenou již v tento den. Buďte v kontaktu s těmi, kteří vás umějí rozveselit a užívejte si koníčků, které vám přinesou pocit naplnění a blaženosti.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Vodnář

Vyzkoušejte něco nového, i když se vám to třeba nepodaří hned napoprvé, zkoušejte to tak dlouho, dokud vám to trpělivost dovolí. Je tady možnost, že zažijete pocit, že jste zkoušeni, pak věřte, že život je vrtkavý. Nedá se stavět na jistotě, a proto zkuste tento den brát pružně a lehce a postavte se k výzvám a proměnlivým událostem s kladným postojem. Jednou jste nahoře, pak dole, je to neustálé dorovnávání protichůdných sil. Takže můžete mít chvilku radost a náhle se objeví zpráva, která vás bude chtít připravit o pozitivní energii. jak se zachováte? 

Afirmace: Jsem otevřená vnějším i vnitřním změnám ve svém partnerství.

Ryby

Očekávejte moc a sílu bystrého a vtipného rozumu, duchaplnost. Na druhou stranu i protiklad těchto vlastností a těmi jsou lstivost a ironie. Ne každý dokáže mít pochopení pro dvojsmyslnost a cynickou kritiku, proto více jak jindypřemýšlejte, co vypustíte z úst. Pro dnešek neplatí, co na srdci, to na jazyku. Mezi partnery lze zaznamenat odstup, a to kvůli absenci vciťování se do toho druhého. Při komunikaci jděte rovnou k jádru věci a zjistěte, jak se věci doopravdy mají. Je tady příznivá doba k projevům a realizaci nových myšlenek, propusťte vše, co svazuje vaši mysl i ducha. Přijímejte názory ostatních, straňte se vychytralosti a lesti. 

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Video výklad k poslechu - 7. holí - https://www.youtube.com/watch?v=sQwauYX34kE&t=4s 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný předposlední srpnový den. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu