Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 6. 9. 2024

Karta dne –  Vypusťte páru. Hledejte pravdu. 🎀 „Když už musíš vypustit šíp pravdy, obal jej nejdříve v medu.“ —  Rick Warren 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní  horoskop  pro všechna znamení - 6. 9. 2024

 

Beran

Tento den budete popoháněni vášní, zvýšeným sebevědomím, touhou hledat dobrodružství. Má to však jeden předpoklad, aby vám nebylo zasahováno do svobody. To co se po vás žádá je pomocí odvahy a vnitřního náboje začít něco nového, nevšedního, co vyžaduje soběstačnost. Tím může být třeba částečné podnikání, kdy vás povede touha a individualita něco dokázat. Využívejte intuici a sebekontrolu, abyste se nehrnuli do situací bez promyšlení a zbrkle.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Býk

Převezměte odpovědnost za sebe i své blízké, taktéž otěže k vedení tohoto dne. Prosazujte se jako autorita a soustřeďte se na výkonnost v práci i ve svém domově. Nasaďte disciplínu a uspořádejte si své věci, které jste doposud odkládali nebo dělali jen tak na půl, aby se neřeklo. Vedoucí zaměstnanci budou dnes v dobré formě a mohou motivovat druhé k těm nejlepším výkonům. Pobývejte hodně času na čerstvém vzduchu se svojí rodinou a večer odpočívejte, relaxujte, meditujte na solar plexus.

Afirmace: Jsem silná/ý, pevná/ý a mám svůj život ve svých rukou.


Blíženci

Říká se na co myslíme a čeho se bojíme, to přitahujeme, proto si dnes dejte pozor na sílu svých myšlenek, protože je dosti pravděpodobné, že těch záporných přijde na mysl více, a tím byste si zbytečně do života přitáhnuli negace a nedorozumění. Přesto nebo právě proto bude dobré být ve střehu, protože tato energie bude výhodná pro zloděje a spekulanty. Buďte poctiví a nepodvádějte tam, kde si myslíte, že vás nikdo nevidí. Dodržujte pravidla a smlouvy. Jen vy sami jste strůjcem svých myšlenek a očekávání. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Rak

Vyjadřujte spontánně své názory, aniž byste trnuli, co na to řeknou ostatní. Pak je tu velká naděje, že prožijte velmi pohodový den, protože z vás bude vyzařovat osobnost, charisma, optimismus a s ním spojená energie, která se potřebuje přirozeně projevit. Na místě je i návštěva kadeřníka, nový topík do garderoby. Očekávejte příjemné změny. Možná zažijete touhu být v jednotě s okolím, budete Lásku rozdávat, ale i přijímat. Setkání se ženou středního věku, která vám s radostí a Láskou bude vyprávět o svých úspěších a dá dobrou radu, bude pro vás k zisku. Měla by to být žena soucitná, tvořivá, plná ideálů. 

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Lev

Ženy, zůstaňte klidné a počkejte na příznivý okamžik, nenechte se rozhodit kolísáním nálady. Budete cítit své pudy a chuť k životu. Možná zažije pocit, že se okolo vás neviditelně pohybuje strážce moudrosti, že vás provázejí sny, záhady a tajemství, jež se skrývají pod povrchem. Můžete se setkat s učitelem, který vás nasměruje tak, abyste rozvinuli své spirituální schopnosti. Tím vás navede na správnou cestu. Můžete druhým poskytnout dobrou radu, ale pouze tehdy, když vás o ní někdo sám požádá.

Afirmace: Cením si své intuice a důvěřuji vzkazům, které dostávám.

Panna

Čehokoliv se dnes ujmete, vám může přinést trvalou radost. Rodinná pohoda se hlásí o slovo a přeje veškerým finančním transakcím, uzavírání smluv, investic do rodinného majetku, dědictví. Ti, kdo upřímně věří ve výhru v podobě sázení, mohou zkusit štěstí v Šťastných deset nebo na burze. Byli jste nějaký čas odloučeni od rodiny nebo jste o nich neslyšeli a očekáváte zprávu? Věřte, že budete potěšeni. Vaše spolupráce s kolegy by vám měla přinést radost. Buďte pružní v názorech, pak neustrne vaše šíje.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Váhy

Nejspíš se ocitnete na vlně bojovnosti, riskování se schopností se prosadit. Vyplatí se stát si pevně za svým názorem. To se může hodit v případě nutnosti k udržení dosažené pozice. Možná budou rivalové ve vašem okolí v převaze. Pokud jste nějakou věc nebo situaci považovali již za ztracenou, je tady ještě šance celou situaci zachránit, pokud se rozhodnete pro odvážný krok. Vytrvejte ve svém odhodlání, i když se to bude z počátku jevit jako krok do neznáma. Je to zkouška odvahy. Tak jako kdysi v oddílu skautů. Vhodný je čaj z kopřivy a smetánky lékařské. Už jste zkusili výborný salát z listů pampelišky? Vaše játra zajásají.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Štír

Čekají na vás nevšední nabídky, nové příležitosti, kontakty a pracovní smlouvy. Někteří z vás mohou být v práci povýšeni nebo jim bude přidělen vysněný úkol, projekt. Zabývejte se proto tím, co je zrovna v této době aktuální a dejte do toho píli a váš zájem. To vše padne na úrodnou půdu a pracovní příležitosti se jen pohrnou. Taktéž je žádoucí se zamyslet nad tím, jak zhodnotit vaše finance, aby se rozmnožily a neležely ladem. Pokud je váš sen mít vlastnit kousek své půdy, začněte plánovat, spořit a dělat vše, abyste se přiblížili ke svému cíli.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Střelec

Začněte se orientovat novým směrem. Změňte utkvělé představy, které vás brzdí od nového poznání a následně jste se stali vlastní obětí. A to díky umíněnosti a tvrdohlavosti.Odstraňte zkostnatělé postoje, zvyky. Hledejte rovnováhu mezi hmotným světem a duchem.Vaše obavy o bezpečí vám nikdo nebere, ale někdy méně je více. Uvědomte si, že moc a síla peněz jsou pomíjivé, ale křivda na duši přetrvává. Pozor, abyste na své okolí nepůsobili jako lakomec.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.


 

Kozoroh

Výzva tohoto dne je taková, že vás to bude nabádat a postrkovat k započetí nových projektů, úkolů, učení. Možná na vás čeká v zaměstnání nějaký nový úkol, projekt, o kterém jste dlouho potají snili. Chodili jste rádi do školy, učíte se rádi novým věcem, získáváte podnětné informace? Máte šanci se sebevzdělávat, třeba docházením do vzdělávacího kurzu. Nespěchejte však na výsledky a postupujte krůček po krůčku, bude zapotřebí zvídavosti a síly vůle se vším dosud neznámým a novým se obeznámit. 

Vodnář

Nové začátky s dobrou vyhlídkou vpřed klepou na dveře. Pokud vás čekají nějaké zkoušky, nenechte prostoupit trému. Ve vztahu se naopak nechte inspirovat partnerem a všímejte si rozdílu vaší komunikace. Jestliže zvažujete se přestěhovat, pořídit si domácího chlupáče, změnit svůj dosavadní job, to vše může mít skvělý předpoklad k jejich uskutečnění. Berte však na vědomí, pokud se pro něco takového rozhodnete je moudré toto rozhodnutí zvážit. Pak už nemusí být cesty zpět.

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Ryby

Zdá se, že vám dělá starosti, jak skloubit pracovní a domácí povinnosti. Pak si připadáte, že jste pod tlakem a ztrácíte povědomí o tom, kam kráčíte. Je na místě si nastolit odstup, nejste zodpovědní za všechny a za všechno. Pokud žijete singl, dost možná vám to připadá jako věčnost a nevidíte východisko z toho, jak tuto situaci změnit. Stejně tak jako zadaní partneři mohou ve vztahu prožívat starosti a překážky. Je dobré vzít na vědomí, že je na čase se zbavit přebytečné zátěže a zachovat si jasnou mysl. Pro další dny si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Video výklad k poslechu - Páže mečů - https://www.youtube.com/watch?v=g36ufFxmPfc 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný den. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu