Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 14. 9.

Karta dne- Někdo třetí vstoupil mezi nás. 🎀 „Nehádejme se spolu, lidé dobří. Cožpak vám je, to naše pořekadlo, cizí? Jakmile se dva perou mezi sebou, ten třetí se bude smát. A věřte, že ten třetí, tam je vždycky.“

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 14. 9.

Beran

Je zapotřebí přijít na to, co je to za situaci, kdy zapíráte sebe sama, nasadili jste si masku a snažíte se zavděčit okolí. Pokud se opět vrátíte do své přirozenosti, pak nastane možnost pochopit, z čeho pramení překážky ve vašem rozvoji. Nemohla by být jedna z možností, že se nestaráte jen o sebe, ale berete si i na svá bedra starosti někoho, co vám vůbec nepřísluší? Uvědomte si, že nejste zodpovědní za všechno a za všechny. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Klíčové slovo dne - Láska. 

Býk

Po všech těch povinnostech přichází čas užít si zábavu, družnost a radost ze života, zapojit se do společenských událostí. Pokud jste odkládali něco, do čeho se vám nechtělo, třeba nějaký hovor, pusťte se do toho hned teď. Využijte k tomu své kouzlo osobnosti. V rodinném zázemí můžete prožít radost, pohodu, oslavu. 

Afirmace pro tento den: Zbavuji se starého a vítám vše nové.

Klíčové slovo dne - Motivace.

Blíženci

Zkuste zas na chvilku být na tím malým dítětem, které jste kdysi byli. To znamená být spontánní, plní radosti a chovali jste se přirozeně bez ohledu na okolí. Dokázali jste vyjádřit pozitivní emoce, ale i to, co se vám nelíbilo. Popusťte uzdu své fantazie. V oblasti pracovních vztahů můžete dostat pochvalu, která vás potěší nebo nějakou přátelskou nabídku v kolektivu, zasloužený kompliment. 

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Klíčové slovo dne - Moře.

Rak

Víkend je přímo ideální k tomu, abyste se sešli s rodinou a zažili pocit naplnění ze šťastného domova. Život vám sám přichystá to, co nejvíce potřebujete a tím i povede k tomu, abyste prověřili své zažité konvence a začali vytvářet nové hodnoty a nežili jen z tradic. Dejte průchod situacím, aby se vyvinuly samy s tím, že k vám přijde vše samo v pravý čas. Prožijte tento den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli nebo navštivte společenské akce. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Klíčové slovo dne - Hudba.

Lev

Ve vztazích vás čeká výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. Tu můžete dojít k uvědomění, že opravdový partnerský vztah není jen o žhavých víkendových radovánkách, ale obsahuje i starosti, nedorozumění, hněv. Nenechte se přemoci každodenními problémy, spíše je vědomě prozkoumejte a vyjasněte si možnosti.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Klíčové slovo dne - Moře.  


 

Panna

Je dost možné, že jste v minulých dnech neměli na růžích ustláno. Dobře, ale přežili jste to, takže berte na vědomí, že i nadcházející překážky malého rázu překonáte snáze, když si řeknete, že už jste zdolali větší výzvy. Můžete se cítit vyčerpáni a potřebujete odpočinek. K večeru si dopřejte relax a vše, co vám pomůže znovu nabrat síly. Starosti druhých přenechte jen jim.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Klíčové slovo dne - Motivace.

Váhy

Propojte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události, což se o víkendu doslova nabízí. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Ukažte svou velkorysost a upřímné zaujetí. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají. Ti z vás, kteří dnes budou prosazovat více činů, nežli řečí, mohou zdárně uzavřít několik obchodů.

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Klíčové slovo dne - Dovolená. 

 

Štír

Zdržujte se nejvíce tam, kde se nachází přírodní vodní zdroje. To by mohly být fontány, jezy, navštivte saunu a užijte si saunový ceremoniál. Zařaďte do pitného režimu pramenitou vodu, uskutečněte výlet do lesa ke studánce nebo navštivte léčitele. Podpořte své ledviny klidem, odpočinkem, dostatečným spánkem. Zařaďte do stravovacích návyků více zdravého tuku, méně sodíku a navyšte minerály a vitamíny. 

Afirmace: Má hvězda svítí pro mě.

Klíčové slovo dne - Bohatství. 

Střelec

Využijte volný den a spojte se s matkou přírodou pobytem v přírodě, kde se pohybují zvířátka, či posledním zahradničením. Buďte trpěliví, zaměřte se na kreativitu, pozor si však dejte na tvrdohlavé jednání. Zkontrolujte si a zhodnoťte, zda máte dobře uložené vaše finanční prostředky. Využijte své dosavadní zkušenosti a poučení z vlastních chyb. Hlavně při komunikaci s partnerem. 

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.

Klíčové slovo dne - Smích. 

Kozoroh

Čeká na vás převzetí nevšedních úkolů, neobvyklých angažmá. Mládí má dnes zelenou. To pro vás může znamenat, že se setkáte s mladou, dynamickou osobou, která bude z rukávu tahat jeden nápad za druhým. Otevře vám oči a vy dostanete nový úhel pohledu. V zaměstnání buďte tou, kdo nabídne pomocnou ruku kolektivu. Ukažte svou dobrou vůli jít příkladem. Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, stejně jako koupě zájezdu u moře na poslední chvíli.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Klíčové slovo dne - Dieta .

Vodnář

Vaše vnímání a naciťování se do druhých bude vycházet z míst hluboko ukrytých ve vás, budete pronikat hluboko pod povrch věcí. Nepřehlédněte tedy řeč vašeho šestého smyslu. Pro toto vše nehledejte logiku tam, kde jsou problémy ukryty hluboko pod běžným vnímáním. Ve vztahu se můžete vzájemně podporovat v rozvíjení intuitivních schopností. Při odloučeni na větší vzdálenost můžete vyzkoušet vaše spojení telepaticky.

Afirmace: Cením si své intuice a důvěřuji vzkazům, které dostávám.

Klíčové slovo dne - Moře.


 

Ryby

Nevyšel vám jeden vztah? Co se neodehrálo tak, jak jste očekávali? Někdy nás nejvíce může zklamat právě naše očekávání. Pomůže-li vám to, oplačte tuto situaci a prostě se s ní smiřte. Chce to se podívat pravdě do očí a být upřímní hlavně sami k sobě. Je to prostě další životní zkušenost, lekce prožitá na vlastní kůži. Svou bolest ovšem nemusíte prožívat sami. Obraťte se v této nelehké chvíli na podporu vašich přátel.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Klíčové slovo dne - Cestování.  

Video k poslechu- 3. meče - https://www.youtube.com/watch?v=ES7jL4sYh9k 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 18. říjen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Obranný postoj, nedůvěra 🎀 „Kdo ztratil důvěru, nemůže již nic víc ztratit.“ FIDEM QUI PERDIT, NIL POTEST ULTRA PERDERE. —  Latinské přísloví

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu