Zpět na články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Dnešní  horoskop  - 16. září   2024

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

🎀

Beran

Nebuďte zaskočeni a připravte se na možnost, že ve vztazích je možné prožít chlad, odstup. Někdo si neodpustí ani jízlivé odmlouvání. Mezi kolegy v práci raději očekávejte odstup, posměch a ironické vyjadřování. Nepouštějte se do zbytečných slovních potyček. Váš pohled na sebe sama může vést k sebe kritickému pozorování. Pozitivní stránkou této skutečnosti je očistný vliv této situace, která vás povede přezkoumat hodnotu a pravdu vašeho lehkomyslného přesvědčení, ať se jedná o jakékoliv prostředí.  

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Býk

Bude dobré dbát na to mít pod kontrolou svou zbrklost či netrpělivost. Ten, kdo to dokáže, může využít této ohnivé energie a vyřídit i nemožné, budete mít zcela jistě skvělou vyřídilku. Naopak ti, co se dlouho nemohli rozhoupat, zda napsat své tajné Lásce a pozvat ji na rande nebo přednést nárok na zvýšení platu, mohou této energie využít k rozpohybování situací, které stagnovaly. Má to však jistý předpoklad a tím je si vše připravit a promyslet do detailů, abyste nebyli zaskočeni.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.


Blíženci

Podělte se o své nápady a sny s přáteli. Budete pod vlivem hravosti a působit dojmem mladého člověka s mladým duchem, který je dokonalý společník, který nezkazí žádnou zábavu. Možná vás vaše okolí tím pádem bude více vyhledávat, dá se tudíž očekávat větší množství zpráv od kamarádů s nabídkou ke společnému výletu, kde zažijete pocit, že vás někdo svádí. Nebraňte se vyjádřit své pocity. Partneři by měli snadněji překonat svou žárlivost, posílit sebedůvěru, zažít spontánní náklonnost. Získáte větší nezávislost.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Rak

Dejte si práci s tím, abyste věnovali pozornost protikladům, které vás budou provázet. Máte na to sjednotit plus a mínus. Bez poznání druhé strany mince bychom nepoznali opak a nevážili toho příjemného. Projevujte vděk tomu, co vám činí radost a nedávejte pozornost tomu, co je vám proti srsti. Protiklady se vzájemně přitahují. Mistrem svého života a dne se stane ten, kdo zůstane v klidu i v okamžiku, kdy se dostane do úzkých. Je příhodný čas pro dlouhodobou abstinenci.

Afirmace: Počkám na správnou chvíli a pak budu jednat.


Lev

Potřebujete rádce v pracovní oblasti? můžete zariskovat více, Vaše intuice a předtucha by vám měly být tím nejlepším pomocníkem, zkuste na ně spoléhat více, jak v jiné dny. V osobních vztazích někteří prožijí den plný citů, náklonnosti, porozumění. Je dobré druhým naslouchat i být dobrým rádcem V opačném případě se z vás může stát mrzout a tím vy jistě nechcete být. Využijte svou kreativitu při nějakém oblíbeném koníčku nebo při lekci jógy a břišních tanců. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.


 

Panna

Neplýtvejte energií do lidí, od kterých se vám nevrací nic zpět. Nedovolte smutku, aby se u vás usadil, pokud vás opustí něco, v co jste věřili, brzy zjistíte, že každá mince má dvě strany a pokud se uvolní místo, může přijít něco nového. Změna je k vašemu prospěchu. Možná budete odcházet s těžkým srdcem, nebudete se chtít loučit, ale věřte, že najdete nové cesty. Zavane nový vítr naděje a před vámi se otevřou nové obzory. Za pár dní ucítíte úlevu. Je potřeba nasbírat novou tvůrčí energii a vydat se novým směrem. Nebojte se říkat ne. 

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Váhy

Vaše okolí zcela jistě ocení, že to budete vy, kdo bude sršit nápady, inspirací, energií a svobodou ducha. To vás přiměje k cestování, pohybu, rozhodně se vyhnete nudě. Čeká vás zvýšení napínavosti vašeho bytí, tím překonáte sebe sama, vrátíte se do energie svého mládí. Čeká vás převzetí nevšedních úkolů, neobvyklých angažmá, nesnadných úkolů. Možná vás někdo pozve na přednášku, seminář, do divadla nebo na rozhovor, který vás posune o pár kroků dál.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Štír

Nastavte si vysokou míru sebehodnoty, víry v sebe sama a hranice. Vaše vyzařování vás dovede k úspěchu a tím budete v pomyslném konkurenčním boji ve výhodě. V oblasti zdraví si dejte pozor, abyste se příliš nepozorovali, nebrečeli nad každou bolístkou, měli byste pak blízko k chování hypochondra. Takto se chovají lidé, kteří vyžadují od okolí pozornost více, nežli, aby mu něco opravdu bylo. Přesto je moudré dát větší péči játrům a své krvi. Vhodný je čaj z kopřivy a smetánky lékařské a třeba salátu z její listů.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Střelec

Propusťte staré obavy a strach jednou pro vždy. To se vám může podařit, když se podíváte strachu přímo do očí a projdete tím temným lesem. Bojíte se výšek? Sbohem a šáteček. Z čeho máte dnes strach, měli jste sen, který vám nedal spát a myslíte si, že to všechno se vám stane i v realitě? Někdy stojíme před branou a bojíme se vzít za kliku, vždyť je stejně zamčeno. Jenže ty dveře jsou otevřené po celou dobu, kdy chodíte okolo a strach vám nedovolí prostě vejít. 

Afirmace: Projdu temnotou a dostanu se ke světlu.

Kozoroh

Výzva tohoto dne pro vás zní vymanit se z pochyb a nedůvěry. Někde uvnitř máte tušení, že musí nastat změna, jenže na vědomé úrovni nevíte, jak. Možná jste se ocitli v opozici vůči ostatním. Je na čase si vyjasnit okolnosti a neuzavírat se do sebe. Vaše myšlenky způsobují, že jste se ocitly v začarovaném kruhu. Vpusťte do života opět slunce, Lásku a důvěru. Vše co se vám bude dít je nyní jen a jen na vás. Tedy to, co okolí dovolíte.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Vodnář

Zdá se, že víkend vám nestačil a bude potřeba i dnes vypnout a odpočívat, oprostit se od starostí. Zvyšte svou sebekázeň a tam, kde to bude zapotřebí, nebraňte se vzdorovat. Velké ambice však potřebují nastavit správnou míru. V každém případě to znamená, nevzdávat se a vydržet až do konce. Může se k vám přijít neohlášená návštěva a nebo vám někdo sdělí, že slíbenou půjčku vám dnes prostě nevrátí. Toto vše by vám nemělo narušit den, pokud si uvědomíte, že není každý den posvícení. Patent na rozum nebyl nikomu dán shůry.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Ryby

Otevřete se všem vašim pocitům a vesmírným silám. O slovo se hlásí vaše vnitřní moudrost. To pro vás znamená, že vás povede vaše srdce a vášně. Budete v silné symbióze s vlastní představivostí a intuitivní stránkou. Čeká vás opojení na frekvenci Lásky. Nezadaní mají šanci najít Láskyplný vztah, pokud se budou pohybovat ve společnosti lidí a nebudou sedět doma u zpráv. Proto mějte oči otevřené, můžete zažít pocit splynutí s vesmírem. K tomu může být nápomocna meditace na srdeční čakru. 

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.

Karta dne k poslechu - Eso holí - https://www.youtube.com/watch?v=_2VKSWOVfRo 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 19. září

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Stabilita, stát si za svým slovem. 🎀 „Jeden otec je lepší než sto učitelů.“ —  Norské přísloví 🎀

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu