Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 18. září

Karta dne - Všudypřítomná Láska. Láskyplný den. 🎀 „Láska je větší než příval slov. O lásce se nediskutuje. Láska je.“ —  Antoine de Saint-Exupéry

Dnešní  horoskop pro všechna znamení - 18. září

Beran

Při navazování nových vztahů buďte věrni především sobě. Bude vyžadováno jasné rozhodnutí a nemít hlavu v oblacích. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Nápomocni vám mohou být vaše instinkty, spoléhejte na ně. Taktéž dejte pozor, abyste určili správnou míru tam, kde se při nedodržení střídmosti dostanete do stavu závislosti. Pomoci může poslech motivačních videí, semináře nebo osoby narozené ve znamení Štíra. Zlepšete své stravovací návyky a doplńte spánkový deficit.

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

 

Býk

Ještě jeden den vydržte bez vměšování okolí a využijte odloučení od radovánek pro samostudium, vzdělávání se, hledání nových obzorů, poznávání sebe sama, pak můžete slyšet svůj vnitřní hlas a zmírnit tak našeptávání velkému množství myšlenek. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. Stejně jako světelné majáky často vedou lodě ke břehu, tak mudrc a poustevník v jednom zahajuje období osobního růstu a zkoumání. Říká se, že kniha je nejlepší přítel a tím by se vám dnes měla stát.

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Blíženci

Co je pro vás žádoucí, je opustit toxické prostředí, změnit pohled na vztahy, pak může nastat obrat po období stagnace. I když máte pocit, který je blízko tomu, že jste uvíznuti ve slepé uličce, odkud není cesty ven, je to jen obrácený pohled na věc samotnou. Tato situace je zde proto, že je potřeba být chvilku nečinný a zpytovat svědomí. Někdy je méně více. Dejte i své hlavě odpočinek, nejspíš se cítí jako přetížená hlava.  

Afirmace: Čekám z dobrého důvodu a čas, který získám využiji co nejlépe k novému pochopení.

Rak

Nemusíte za každé situace a za každou cenu stát na straně vítězů. Myslete na sebe sama v tom nejlepším světle. To, že má druhý jiný názor než vy, neznamená, že ho musíte hned postavit na stranu protihráče. Jedná se o to, že můžete být svědkem intrik, pomluv a snahy dostat se přes špinavost na druhém dál. Celá podstata ale spočívá v tom, zachovat klid. Podaří-li se vám to, získáte čas a časem získáte z této situace mnohem více, než kdybyste se teď snažili obhájit. Tady platí, čím méně se zapojíte, tím více časem získáte a přestoupíte na stranu vítězů. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Lev

Teď už víte, že jste na správné cestě. Ta by vás měla dovést ke skvělé budoucnosti, protože máte postavené pevné základy. Proto je na místě doufat v ten nejlepší průběh událostí. Ten, kdo vystoupal až na vrchol, může oproti těm, co se drží při zemi sledovat svět s nadhledem. Propusťte minulost, ta už je prožitá, obraťte se k ní zády a nevzdávejte se při prvním nezdaru. Kdo chce být úspěšný, nesmí se bát vstoupit na nový, neznámý břeh.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Panna

Ti, kteří studují mohou ocitnout na vlně úspěšných, zrovna jako ti, co se pohybují ve světě financí. Vaše okolí uvítá vaši pomoc, dobrou radu. Buďte trpěliví, zaměřte se na kreativitu, pozor si však dejte na tvrdohlavé jednání. Zkontrolujte si a ověřte vaše uložené finance. Využijte své již získané zkušenosti a poučení z vlastních chyb. Především vaše logické uvažování s věcnými argumenty, které nejsou sobecké. 

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.

 

Váhy

Tento den se pro vás ukazuje jako příležitost, kdy můžete zasít semínko nějakého projektu a následující dny se o něho starat, třeba v přírodě nebo v mateřství. Atributy, které budou mít hlavní slovo jsou především mateřství, důraz na péči o sebe sama a štěstí v rodinném zázemí. Ženy nechť jsou starostlivou matkou, která tráví hodně času s rodinou, dětmi i prarodiči. Věnujte jim Lásku a prociťte svou ženskou energii. Muži, ti ať se obklopují člověkem, který představuje mateřskost a ženskost. 

Afirmace: Jsem v souladu se životem, jsem přitažlivá/ý a mé myšlenky mají úspěch.

Štír

Co by vám mohlo přinést nemalou radost je šance se setkat se svojí spřízněnou duší nebo s člověkem, který má podobně naladěného ducha jako vy a je zastáncem těch opravdových hodnot jako přítel. Řeč je o vztahu, který je založen na rovnováze a důvěře. A o tom sní v realitě i ve snech nejedna nezadaná žena. Celkově to znamená přitahování protikladů, vyhledávat společnost milých lidí a sdružovat se.  

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

 

Střelec

Je možné setkání s někým, s kým nemáte vyjasněno spoustu nevyřčených otázek a odpovědí. Mnoho okolností okolo vás bude v pohybu, tím mohou být změny vašeho nastavení, vnějšího i vnitřního. Vydejte se na seminář, rozhodněte se pro změnu povolání. Také to může znamenat rozpad partnerských svazků, změna pohledu na věc. Vytvořte si svůj názor bez převzatých myšlenek a překonejte vnitřní protiklady, tj. rozpor mezi rozumem a city, vůlí a pudy, přáním a skutečností. 

Afirmace : Dívám se dopředu a soustřeďuji se na svůj cíl.

Kozoroh

Máte na to, abyste se postavili čelem vašim fantaziím, obavám, které se budou chtít dostat na povrch a tím vás zneklidňovat. Dost možná dojde i k uvědomění, že jste v pozici, kdy se bráníte novým poznatkům a zkušenostem. Možná se vynořily pocity ohrožení kvůli něčemu, co jste kdysi prožili. Pak nastalo to, že jste se stáhli do kouta a zdráháte se jít dál. Cíl, ač prozatím není vidět, je už na dosah. Mějte se na pozoru před rádoby dobrými radami.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Vodnář

Pokud jste měli na dnešní den sen, který měl za následek neklidný spánek, je dobré se hlídat, abyste svůj strach nepřenesli i do běžného dne. Mohlo by vám to způsobit destruktivní smýšlení o vás samotných. Vaše starosti vám nejspíš zakrývají výhled vpřed. Možná cítíte sklíčenost, pesimismus a drobné starosti okolo vás. Možná by stačilo dojít k uvědomění, že to jsou převzaté vzorce z dětství, kdy jste byli trestáni učiteli a nebo vašimi rodiči. Bude-li příležitost, promluvte si s nimi o tom. 

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Ryby

Rozvrhněte si svůj denní plán včas, upřednostněte si priority, protože je dosti pravděpodobné, že můžete zažívat úzkost a klesající hladinu životní energie. Pak je být v předstihu velmi dobré řešení. Pokud byste se nepřipravili, nebylo by daleko od pravdy zvolat, zda nestojí celý svět proti vám! Klidně se může stát, že bude přicházet jedna výzva za druhou. Vyjeďte dříve do práce, ať nejste zaskočeni kolonou, nabijte si mobil a nezapomeňte si doma svačinu. :-)  

Afirmace: S důvěrou ve svou vlastní sílu jdu vlastní cestou .  

Video k poslechu- Eso pohárů - https://www.youtube.com/watch?v=cgXiH-Hr10o 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 19. září

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Stabilita, stát si za svým slovem. 🎀 „Jeden otec je lepší než sto učitelů.“ —  Norské přísloví 🎀

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu