Zpět na články

Dnešní horoskop - 4. říjen 2024

Karta dne -  Sluha dvou pánů. Nerozhodnost.  🎀 „I ten, kdo sedával na dvou židlích, líhával ve dvou postelích a sloužíval dvěma pánům, končí v jedné rakvi.“ Jan Sobotka 🎀

Dnešní  horoskop  -  4. říjen   2024

Beran

Přespříliš citů je někdy na obtíž. Pak existuje nebezpečí fantazírování, mrzutost, až sebeklam. Další pokračování je v podobě strachu a závislostí. Teď, když víte, o čem by mohl být váš den, buďte vědomější, kam soustředíte vaši pozornost. Neoddávejte se závislostem a neřešte své oslabení a únavu návykovými látkami a pochutinami. Mějte oči na stopkách. Rozhodně není nejlepší čas si stavět vzdušné zámky. Více jak v jiné dny budete zvažovat mezi ano a ne. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Býk

Situace minulých dnů mohla ukazovat něco jiného, avšak nastala vaše chvíle, kdy se dostáváte na stranu vítězů. Takto se mění situace při soudní při, opravné zkoušky testů, umělci mohou být na vzestupu své slávy. Možná i změna nějakého zajímavého pracovního místa by pro vás znamenala satisfakci. Bude totiž zúročena vaše dosavadní snaha, to znamená, že jste vyhráli. A to třeba i sami nad sebou, svými zvyklostmi. Dospěli jste k uvědomění, že aby vztah vzkvétal, nesmí být v něm pocit svázanosti. A to ani přehnaná snaživost a kontrola. Dostane se k vám radostná zpráva. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Blíženci

Nechte si větší část svého volna pro sebe bez kamarádů a vyměňte je za jednoho přítele, který se jmenuje kniha. Nebo se podívejte na motivační film. Odpočiňte si už dnes, ať vstoupíte do víkendu odpočatí. Vaše mysl uvítá, že ji nebudete přetěžovat neustálým analyzováním a zůstanete sami sebou. Překvapivě můžete změnit názor, že i samota může být pro vás přínosná, než se účastnit společného štěbetání. To, jak přemýšlí a vidí to druzí, je jejich názor, jejich zkušenost. Ta se vás v tento okamžik netýká. Vy potřebujete svou životní zkušenost. 

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Rak

Oslava, večírek, návštěva kina i divadla se dá uskutečnit již dnes, nemusíte čekat na víkend. Využijte této příznivé situace a pusťte se do příprav a pozvěte známé na večírek. V každém případě by na oslavě měly být nejméně tři osoby. Nepřehlédněte šanci získat novou lukrativní pracovní nabídku. Ti, kdo žádali o povýšení mají velkou naději, zrovna tak i na zvýšení platu. Někteří z vás budou obdařeni cenným darem, který vyvolá pocit vděčnosti.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Lev

Nenechte pocity ohrožení, aby vám pokazily den. Ty se mohou drát na povrch z dávných dob, kvůli něčemu, co jste kdysi prožili, nevyjasnili jste si okolnosti a stáhli jste se do kouta. To vám brání jít dál a také na někoho můžete působit jako drsňák a uzavřený člověk, který si málo koho připustí k tělu. Mějte se na pozoru, abyste nebyli egocentričtí a nevychloubali se před svým okolím. I kdyby to mělo být použito k vlastní obraně. Je na čase vypnout a oprostit se od starostí. Zvyšte svou sebekázeň a tam, kde to bude zapotřebí, nebraňte se vzdorovat nebo nastolit smír. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Panna

Těšíte se na víkend, na lenošení? Proč ne. Ale pátek ještě berte jako akční den. Využijte ho k vyřízení pochůzek, k prohlídce bytu, pokud toužíte po novém bydlení. Budete více jak jindy na cestách. Při komunikaci zvolte jen takové chování, které vás neuvede do rozpaků a nebudete muset byť jen slovně kličkovat. Zde se vyplatí mluvit pravdu, člověk si pak nemusí pamatovat, co říkal. Pokud vás partner nějakým způsobem omezuje, vydejte se na cestu bez něho. Soustřeďte se na svůj cíl a vydejte se novým směrem.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Váhy

Nelekněte se, ale i takové situace přicházejí, které mohou provázet značné pochybnosti. Berte to i z druhé strany mince a tou je nabídka k očistnému vliv této situace, která vás bude popohánět k přezkoumání hodnot a pravdy vašeho lehkomyslného přesvědčení a pohledu na věc, ať se jedná o jakékoliv prostředí. Dovolte svým emocím, aby vyšly na povrch, projevte svůj hněv. Vypusťte páru. Tím se uvolní nahromaděný tlak. Přivítá to vaše duše. Pokud budou druzí okolo vás chybovat, neměli byste být tolik přísní k jejich škole života. 

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Štír

Ženy se dnes budou cítit a chovat jako opravdová Žena. Ta má takové vlastnosti jako jsou vnímavost, oddanost ovládaná vnitřní moudrostí. Vyčkejte na příznivý okamžik, nenechte se rozhodit kolísáním nálady. Budete cítit své pudy a chuť k životu. Můžete se setkat s mentorem, který vás nasměruje k rozvinutí svých spirituálních schopností. Tím vás navede na správnou cestu. Pak zažijete pocit, že jste vrženi spátky k sobě, ke svému vnitřnímu světu a šestému smyslu. 

Afirmace: Cením si své intuice a důvěřuji vzkazům, které dostávám.

Střelec

Která přesvědčení jste postavili vzhůru nohama a to vás uvnitř svazuje a omezuje? Postavili jste si rozum výš, než své srdce. Možná potřebujete počkat s nějakým rozhodnutím, s pracovní nabídkou. Zatímco budete vyčkávat je možné, že se dostaví nový pohled na situaci. Žádoucí je připustit si svou dočasnou bezmoc, nastavit si modul trpělivosti a vyčkat na příznivější den.

Afirmace: Obrat mi opět vrátí sílu, jsem trpělivý/á.

Kozoroh

Život vám přinese do tohoto dne to, co nejvíce potřebujete a tím může být prověření a opuštění zažitých vzorců, konvence a začali uznávat nové hodnoty a nežili jen z tradic a dosavadních úspěchů. S tím vším se dostaví nová chuť do života, osvícení, zlepšení zdravotního stavu. V osobních vztazích se ukazují lepší časy, možná jste něco v sobě změnili a chcete se usadit, zasnoubit, plánovat rodičovství. Děti ocení, když je rodiče doprovodí do zájmového kroužku nebo je do jednoho z jejich oblíbeného alespoň zapíšou. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

 

Vodnář

Prožívali jste pocit, že se toho okolo vás moc neděje a je nuda? Pak zajásejte. tento den bude úplně o něčem jiném. Nabízí se nějaká příležitost, která vás vytrhne z rutiny. Příležitosti tohoto dne přivítejte s nadšením. Možná se k vám dostane pozvánka na přednášku, seminář, do divadla. Také se lze díky nějakému rozhovoru posunout o pár kroků vpřed. Rozhodně se jedná o den nabitý aktivitou, sedět doma vás to zcela jistě nenechá. Ve vztahu se nabízí výzva k dobrodružství , obohacení vašeho současného vztahu. V zaměstnání buďte ten, kdo nabídne pomocnou ruku kolektivu a ukáže svou dobrou vůli jít příkladem.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Ryby

Nebude od věci prozkoumat situaci, podívat se pod pokličku, než abyste jí mlčky přijali. To vám pomůže zjistit, co je potřeba změnit, abyste se dostali opět do centra dění. Vaši obvyklou chuť něco podniknout zahalila nuda a tím i vaše odklady způsobují, že máte málo energie. Nezůstávejte nečiní. Kdo se brání nejste vy, ale nejspíš jen vaše ego, které nerado opouští zaběhnuté vzorce. Pro tento provizorní stav jste si možná nevšimli příležitostí, které už k vám nevtíravě přicházejí.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Karta dne k poslechu - Eso mečů - https://www.youtube.com/watch?v=MzvtHeYHoGY 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 22. říjen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Harmonie v Lásce, klid. 🎀 „Láska je duší světa, je harmonií vesmíru.“   Channing Pollock

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu