Zpět na články

Jaký bude týden od 7. 10. 2024 do 13. 10. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 7. 10.  2024 do 13. 10. 2024  podle kartářky

Berani:

Bez závazků a povinností snad ani neumíte žít. Máte plno nápadů a plánů, ale chybí vám čas pro jejich realizaci. Nebojte se řešit více záležitostí najednou. Máte dostatek energie a všechno hravě zvládnete. Jste dobří v tom, co děláte, ale výsledky své práce neumíte dostatečně prodat. Zkuste to změnit. S partnerem dojde k přímé konfrontaci, budete muset nalézt příčiny minulých nedorozumění. Vaše finanční situace se zlepší po 24. říjnu. Ve vaší blízkosti se vyskytuje někdo, kdo by se chtěl s vámi blíže seznámit, ale netroufá si vás přímo oslovit. Jestli tušíte, kdo to je, zahajte konverzaci vy.

Býci:

Začněte si více všímat svého partnera, partnerky. A pokud tak učiníte, váš milostný život se změní k lepšímu. V zaměstnání se připravuje reorganizace, nespoléhejte na nic a na nikoho. Tajně byste se měli zajímat o možnost přejít někam jinam. Hlavně o svých plánech, potížích, osobním životě apod. s nikým nemluvte. Situaci na pracovišti nekomentujte, mohli byste se zaplést do nicotných sporů. V noci někdy nemůžete usnout, protože se vám v hlavě rojí plno myšlenek. Vedle postele mějte po ruce tužku a papír. To, co vás napadne, si rychle zapište. A nezapomeňte na nějakou meditační techniku.

Blíženci:

Díky své dobrosrdečné povaze děláte pro druhé více, než musíte. Toužíte po klidu, souladu, odpočinku. Zanedbávejte společenský život a soustřeďte se raději na vytváření rodinné pohody. Dařit se bude těm zrozencům, kteří se zabývají tvůrčími aktivitami. Jestli máte školou povinné potomky, začněte se více zajímat o jejich školní prospěch. Nespokojte se s odpovědí DOBŘE, když se zeptáte, jak bylo ve škole. Prohlédněte si sešity, prozkoušejte znalost anglických slovíček, zaměřte se i na pravopis českých slov.

Raci:

Domov a rodinu považujete za svůj bezpečný přístav. Budete ale muset více pečovat o svůj vzhled, protože vám bude nabídnuta nějaká významná funkce ve státní správě. Setkáte se s lidmi, kteří v budoucnu sehrají ve vašem životě významnou roli. V nové funkci ale příliš spokojeni nebudete, mezi mnoha lidmi se budete cítit osamoceně a opuštěně. Nejraději byste z veřejného života utekli někam do ústraní. Na druhé straně máte v sobě hodnoty, které můžete nabídnout, aby se ostatním zlepšila kvalita života. Okolí si vás rovněž váží pro odpovědnost a kázeň ve finančních záležitostech.

Lvi:

Zvýšenou pozornost bude od vás vyžadovat jedna starší osoba. Přitahovat budete osoby narozené v Kozorohu a v Raku. Někdo, o kom jste pochybovali, vám dopisem nebo formou telefonátu sdělí, že k vám cítí hlubokou lásku. Dohodnete se na společném setkání. Koncem měsíce se váš domov stane místem setkání příbuzných a dobrých známých. Ještě do konce roku budete chtít s partnerem nebo partnerkou někam vycestovat, aspoň na prodloužený víkend. Nachlazení a rýmu začněte léčit lipovým medem. Lžička medu do čaje nebo také do kávy vám určitě kila nenažene.

Panny:

V pracovním kolektivu přitahujete osoby narozené v Rybách a v Býku. Budete muset odpovídat na jejich otázky. Peníze, které jste očekávali, přijdou v období od 16. října do konce měsíce. Uleví se vám, protože jste měli spoustu výdajů. Nic se nemá přehánět, ani pohyb ne. Přílišná sportovní zátěž by mohla být příčinou zdravotních problémů, především problémů s klouby. Raději se věnujte procházkám na čerstvém vzduchu a pokud možno na rovnějším terénu. Na další cestování letos zapomeňte, hlavním důvodem jsou peníze.

Váhy:

V poslední době jste měli hodně aktivit a utráceli a utráceli. Bude třeba brzdit, vrátit dluhy a připravovat jistotu pro budoucnost. Hodně času vám v tomto týdnu zaberou domácí záležitosti. Klíčovou roli budou hrát rodiče, bude třeba se zamýšlet nad jejich radami. Sice si neradi připouštíte, že mají pravdu, ale na druhé straně víte, že jim jde o vaše dobro. Přemýšlejte o přivýdělku, v němž uplatníte svou profesi. Někteří zrozenci se rozhodnou pro podnikání, pomocníkem jim budou Lvi a Vodnáři. Připravte se na účast na společenských akcích. Sice se vám tam nechce jít, ale povinnosti volají.

Štíři:

Zkuste se začít chovat nenápadně, neupozorňujte  na sebe, tiše pracujte v ústraní. Pokud se do konce měsíce budete řídit touto radou, kterou vám nabízejí tarotové karty, pak ze všeho, do čeho se pustíte, vám bude plynout prospěch. Vzrušující láska se promění v klidný a spokojený vztah. Některý člen vaší rodiny bude od vás vyžadovat více pozornosti i času. Právě v říjnu budete muset převzít v péči o své nejbližší větší závazky. V zaměstnání zapomeňte na přesčasy, zvolněte své soukromé aktivity, protože rodina vás potřebuje.

Střelci:

Stále toužíte po vzrušení, dobrodružství, cestování. Právě nějaká cesta do blízkého zahraničí je v říjnu před vámi. Uvítali byste na ní doprovod osoby, kterou platonicky zbožňujete a která vás přitahuje po stránce intelektu. Za vašimi zády se připravuje něco, o čem nemáte ani zdání. Proto si všímejte pozorně drobných signálů, abyste něco nepřehlédli. Pokud vás kdokoliv nebo cokoliv nemile překvapí, netrapte se zbytečně. Starosti hoďte za hlavu a začněte se více věnovat praktickým záležitostem. Přidejte trochu více pohybu, aby kila nešla nahoru. A naplánujte si delší dovolenou.

Kozorozi:

Trochu se nudíte, potřebujete poznat více lásky, zábavy a vzrušení. Začněte aktivněji žít, to je jediná rada, kterou vám tarotové karty mohou poskytnout. Přitahováni budete k učitelům, cestovatelům spisovatelům a k lidem, kteří pobývali nebo pobývají v zahraničí. Vyhýbejte se ale lidem, kteří chtějí být za každou cenu vtipní a středem pozornosti. Koncem měsíce vám někdo vrátí půjčené peníze. Vzhledem k tomu, že se konečně zamýšlíte nad svým jídelníčkem, dojde ke zlepšení zdravotního stavu. Sportování ale nepřehánějte, hrozí úrazy.

Vodnáři:

V brzké době očekávejte v zaměstnání povýšení. Někdo z minulosti bude chtít s vámi sdílet více než telefonáty nebo SMS zprávy. Intuitivně cítíte, že je to někdo, koho už dlouho hledáte. Pozor na nechtěné těhotenství, pokud nechcete záměrně otěhotnět. Jinak váš zdravotní stav je bez problémů, zaplaví vás nečekaný pocit klidu a pohody. Jste plni pozitivní energie, stále budete mít dobrou náladu a práce vám půjde rychle od ruky. Pokud není třeba, s blízkou rodinou se raději nestýkejte, naložili by na vaše záda svoje problémy. A neustále by po vás něco požadovali.

Ryby:

Obdržíte dárek od někoho, kdo vás má hodně rád. V partnerském vztahu může u některých zrozenců dojít k hádce kvůli finančním záležitostem. Peníze nechejte ležet ve své bance, do žádných pochybných transakcí se nepouštějte. Volný den v týdnu využijte k dlouho odkládanému úklidu bytu. Pozor si dávejte při nákupu potravin ve slevách. Také nekupujte zbytečnosti, které podléhají brzké zkáze. Máte-li problémy se zády, běžte někam tančit. Tanec a pohyb stimulují uvolňování endorfinů, což jsou chemikálie v mozku, které vyvolávají pocity štěstí a spokojenosti, a tak pomáhají snižovat deprese a úzkosti.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 14. 10. 2024 do 20. 10. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. Moudra z Diáře 2024: Nevěř tomu, kdo tě jednou napálil. Dej si pozor na přítele, s nímž ses usmířil. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu