Zpět na články

Dnešní denní horoskop - 10. říjen 2024

Karta dne -  Ženská intuice, předtucha. 🎀 „Důvěřujte svým předtuchám. . Obvykle se zakládají na faktech uložených těsně pod úrovní vědomí.“ —  Joyce Brothers

Dnešní denní  horoskop - 10. říjen  2024

Beran

Čeká vás menší souboj vaší osobnosti, a to tak, že se vaše hlava nejspíš utká s vaším srdcem. Pak uvítejte, že pro tentokrát rozum zvítězí nad city. Berte ho jako nejlepšího rádce tam, kde byste se jinak nepohnuli dál. Zkuste se podívat na to, jak to máte se svou žárlivostí. Slunce neví nic o temnotě, Láska o žárlivosti. Žárlivost je vlastnost, která za zaměřena na přivlastňování, nenávist, násilí. Tyto vlastnosti vám dávají možnost k zamyšlení, jak velký sklon máte vzdalovat se sami od sobe skrze druhého. Když dokážete přijímat a milovat, přestanou platit vzorce, které vás k žárlivosti nutí. Manželský trojúhelník bude prozrazen. 

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Býk

Abyste nebyli oslabení, bude potřeba se hned v zárodku postavili čelem vašim obavám, jistému fantazírování, které by vás mohlo chtít zneklidňovat. Tím možná dojde i k uvědomění, že jste v pozici, kdy se bráníte novým poznatkům a zkušenostem. Opatrnost je na místě, ale ne v době, kdy nehrozí žádná hrozba. Abyste prosadili své přesvědčení, bude na místě nastolit odvahu. Návštěva, která k vám přijde na čaj nakonec nemusí působit jako přátelská, a to možná proto, že je ve hře nesplacená půjčka. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Blíženci

Měli byste naslouchat vnitřnímu hlasu bez komentářů a vměšování svého okolí a autorit. A to nejen v případě, kdy se potřebujete pohnout z místa, jak v zaměstnání, tak s partnerem. Vaši jinak obdivuhodnou chuť do práce ovlivnila nejspíš nuda a vaše odklady jisté záležitosti. Ty pak způsobují, že máte málo energie, protože stagnuje ona i vy. Neupadněte do apatie, přehlédli byste tím gesto k usmíření. Co kdybyste to byli právě vy, kdo přiloží ruku k dílu? 

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

 

Rak

Živnostníci mohou být potěšeni změnou k lepšímu ve firemním majetku, kdy se dá očekávat nárůst dlouhodobých investic. Těch, které byly uloženy v časech minulých. Po tomto úspěchu je na místě tento zisk přijmout a vydat se novým směrem a nežít jen z předešlých úspěchů. Žádá se po vás změna v pohledu na finance. Výsledky, které se objeví vás ujistí, že jste pochopili principy, které vedou k prosperitě a ty vám přinesou pocit blahobytu. Neočekávejte jenom ten materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže vzít. I to je vaše, ač neviditelné bohatství. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou tomu otevřeni. moč. měchýř

Lev

Znáte ten pocit, když s někým mluvíte o svých plánech a najednou se najde někdo, kdo vás chce zviklat? To může mít skrytý podtext, a proto si chraňte si své nápady i myšlenky, někdo by vás mohl o vaši ideu připravit a vzít ji za svou a pýřit se cizím peřím. Před odchodem z domu zkontrolujte zabezpečení domácnosti. Dodržujte pravidla a smlouvy. Můžete vnímat, že vás mnozí omezují. Nedejte na jejich sladké mámení a plané naděje. Víte, že negativní očekávání přitahuje negativní situace? Ve vztazích možná pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To může být snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Panna

Poznejte své slabiny. Máte velkou podporu Vyšší moci se vymanit z pout, které vás omezují. To pro někoho znamená vztah, který odebírá svobodu, jisté závislosti, třeba nezvladatelné chutě na kávu a na sladké. Možná zažijete pocit beznaděje, poznáte svou temnou stránku vaší osobnosti, což vás přivede k uvědomění přijmout i temnou stránku vaší duše, váš stín. Neustupujte od svého morálního nastavení ani po malých krůčkách, tím spíše byste si nebyli vědomi následného změkčování vašich zásad. Nesázejte vše na jednu kartu. 

Afirmace: Svou situaci jsem si způsobil/a sama, a proto ji také sám/sama změním.


Váhy

Co uděláte s uvědoměním, že se těžko dokážete nadchnout pro nové úkoly? Nemohlo by to být proto, že se vám ta věc zdá nudná a vůbec nezajímavá? Nu, občas se to stane, a to hlavně, když člověk uvízne v citové apatii, kdy jsou city chladné a vlažné. Nacházíte se ve fázi, kdy je zpočátku těžké se rozhodnout nebo prostě nemůžete. Okolnosti tomu nejsou nakloněny. Někdy může být stagnace i ku prospěchu věci, pak nebudete dělat ukvapené závěry. Řekněte si, že co mohu odložit na zítřek, ať se stane skutečností. 

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Štír

Je na zvážení a k zamyšlení, jak se má situace ve vašem vztahu. Pokud jeden z partnerů pochybuje o společné budoucnosti je klidně možné, že se rozhodne pro dočasné nebo opravdové odloučení. Pak to berte jako příležitost pod vlivem volby. Jak se rozhodnete, alternativní medicína nebo léky? Partner nebo práce? Volba mezi dvěma partnery, děti a prarodiče? Je to aspekt nutnosti provést volbu mezi fyzickou stránkou a duševní kvalitou. Nechte se vést přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů. 

Afirmace: Nechť proudí do mě Láska, prozařující a léčivá síla.

Střelec

Mezi partnery se dá zaznamenat odstup a sexuální zábrany. Zdrženlivost a chlad. Nastává čas pro ústup a rekonvalescenci. Zvyšte pozornost a nastavte majáky, které vysílají alarmující signály vašemu tělu. Dopřejte si malou přestávku a uklidněte vliv svých myšlenek. V tichu a odproštěni od povinností uděláte pro sebe víc, než když se budete neustále přepínat. Pakliže byste odpočinek nezařadili do svých priorit, okolnosti vás mohou v podobě náhlé nemoci pozastavit a donutit do nečinnosti i na pár týdnů. Je na zvážení nastolit včasný odpočinek, byť i jen na pár dní.

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Kozoroh

Jestliže potřebujete vyřídit nějakou pracovní nebo úřední záležitost, uvítejte, že to jste právě vy, kdo bude pod taktovkou skvělé vyřídilky. Ta se dá využít v zaměstnání u toho, kdo si pohrává s myšlenkou zvýšení platu. Přehrajte si předem rozhovor s tím, za kým s tímto návrhem přijdete. Tato energie se taktéž dá využít při adrenalinovém sportu. Čeká vás dobrodružství, velký přísun energie. Ti, kteří se v jisté záležitosti nedokázali zatím rozhodnout ji mohou využít pro svůj posun dopředu. 

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Vodnář

 

Potěšilo by vás, kdybyste našli to zásadní pro vás, jež jste považovali za ztracené? Povede vás to k vyřešení problému. K vaší pravé podstatě a k vašim schopnostem. Vzdálená minulost vám může vkročit nečekaně do života, a to proto, že přišla šance se posunout dál. Někdy je potřeba odpustit, pochopit a dát valé minulosti, aby bylo možné začít nově. Chvilka k zamyšlení. Dokážete odpustit sobě a druhým? Pak můžete zažít pocit, jakoby vám někdo odebral břemeno z vašich zad a tu se před vámi otevřou nové možnosti. Tam, kde máte pocit, že jste pochybili dostanete druhou šanci a můžete změnit to, co se zdálo už konečné, neměnné. Věnujte péči vylučovacím orgánům.

Afirmace: Uvolňuji se ze starých pout.

Ryby

Jste to právě vy, kdo toužil po povýšení nebo už dlouho očekáváte dokončení svého projektu? A místo dokončení se stalo, že vaše úsilí bylo zmařeno a nedovedli jste ho ke zdárnému uskutečnění? Máte ještě pár dní na to vyvinout větší píli a snahu. Postavte se čelem ke zjištěné skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu, nadměrná pýcha nebo sebestřednost. Pozor však, abyste svému zklamání nepodlehli, jinak si budete připadat zranitelní a bezmocní. Využijte zklamání jako hybnou sílu se dostat opět do centra dění. 

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Karta dne k poslechu - Královna pohárů  - https://www.youtube.com/watch?v=rt1If7R_6iY 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 22. říjen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Harmonie v Lásce, klid. 🎀 „Láska je duší světa, je harmonií vesmíru.“   Channing Pollock

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu