Zpět na články

Denní motivační horoskop pro všechna znamení - 15. říjen

Karta dne -  Všudypřítomná Láska. „Vezměte v úvahu, že velká láska a velké skutky zahrnují velké riskování.“ —  Dalajláma.

Denní motivační horoskop pro všechna znamení - 15. říjen

Beran

Je na místě udělat rozhodnutí, které povede ke změně. Štěstí přitom sehraje svou roli. Tomu se říká dítě osudu. Pak tedy vezměte osud do svých rukou a nenechte okolnosti, aby vás svedly na cestu, která není tou vaší vysněnou. Chcete-li změnu místa, připravte si ten nejlepší životopis a odešlete ho firmám právě dnes. Nechcete-li žít solo, vydejte se do společnosti lidí a nalaďte se na vlnu zamilovaných a těch, jež žijí v páru. 

Afirmace: Vnímám svůj život jako součást kola osudu a přijímám své místo.

Klíčové slovo dne - tanec. 

Býk

Mělo by vám jít vše jako po másle, to proto, že uvítáte dostatek sil na to, uskutečnit vše v jednom dni, s čím byste se v jiné dny zaobírali i týdny. Využijte toho, pozvěte kamarády na oběd, na výlet, na výstavu. Nejdříve si ujasněte svůj záměr, protože síla z vašich rukou může mít podobu přetlakované energetické bomby, kterou můžete využít k čemukoliv, avšak nezapomeňte na zodpovědnost svých činů.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Klíčové slovo dne - smích.

Blíženci

Zúčastněte se rodinné sešlosti, kde by měla kralovat pohoda, a to nejen při řešení finanční záležitosti, investování do rodinného majetku, dědictví. Dědictví nemusí být přímé, leč od nějaké pratetičky, kterou ani neznáte. Někteří ze starší generace se vám nezvaně mohou vměšovat do vašich záležitostí.  

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou tomu otevřeni.  

Klíčové slovo dne - moře.

Rak

Vaše znamení dostává do vínku přátelství, naději, Lásku, přátelství. To se může projevit v zaměstnání tím, že se setkáte se svým budoucím obchodním partnerem, který je nastaven v podnikání na stejné vlně, jako jste vy sami. Vztahy, které vznikly z počátečního kamarádství mají dobrý základ. Na kamaráda nemáte takové nároky jako na partnera.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Klíčové slovo dne - dieta.

Lev

Máte na to dospět k jistému poznání a rovněž vyjasnění sužujících otázek. Následně můžete dojít k osvobození od starostí, které vás dlouho zneklidňovaly.Ti, co mysleli, že jsou prohrávající, budou na vzestupu. Umělci dnes zazáří. Třeba zrovna vám je předurčeno povýšení nebo získání pracovního místa snů všech kolegů. Pokud jste přednášející a čeká vás dnes vaše přednáška, pak věřte, že na vás čeká uznání, ocenění, zrovna tak jako ti, co se chystají složit zkoušky.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Klíčové slovo dne -dovolená .  

Panna

Začněte něco viditelného vytvářet, aby se mohl uplatnit váš potenciál a nezůstal ladem. Věnujte čas společným koníčkům se svým partnerem. Pohráváte si s myšlenkou, že byste rádi studovali a získáli informace pro postup v zaměstnání? Pusťte se do toho. Příležitosti jsou za dveřmi, nepropásněte je. Bude-li vaše vynaložené úsilí opravdové, odměna na sebe nenechá dlouho čekat. 

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly

Klíčové slovo dne - přátelství. 

Váhy

Dá se předpokládat, že situace nadcházejícího dne vás přivede k zaujmutí odlišného stanoviska a nový úhel pohledu na věc. Dalo by se říct, že přijde prozření. Dost možná zjistíte, že jste v nějaké situaci měli mlhu před očima.  Vaše ego bude dnes podrobeno zkoušce a bude zkoušeno. Uvolněte se z omezení, do kterého jste se uvěznili vy sami a nežeňte se hlavou proti zdi.

Afirmace: Nyní mohu úplně vše nechat plynout.

Klíčové slovo dne - pes - přítel. 

Štír

Je stále nedokončený jistý projekt, o kterém potají sníte? Pak do toho vstupte rovnýma nohama, přihlaste se do kursu nebo si kupte knihy a začněte se sebevzdělávat. Jedná se o vše, co vás může posunout o pracovní stupínek výše. Sledujte svůj cíl a důvěřujte svým schopnostem. Nespěchejte však na výsledky a postupujte krůček po krůčku, bude zapotřebí zvídavosti a síly vůle se vším dosud neznámým se obeznámit.

Afirmace: Uvolňuji, pouštím, důvěřuji.

Klíčové slovo dne - příroda. 

Střelec

Buďte sami sebou, protože vás budou provázet energie, které je příhodné vložit do kreativity, a to hlavně v umělecké činnosti, tanci, modelování, hudbě a prostě všude tam, kde se můžete vyjádřit a projevit svou citlivost. Buďte druhým vřelým přítelem, který umí naslouchat i poskytnout dobrou radu, která pohladí na duši. Je dobré druhým naslouchat i být dobrým rádcem. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Klíčové slovo dne - Láska. 

Kozoroh

Dost možná se okolo vás přežene energie smutku a ztráty. Chcete-li, oplačte tuto ztrátu. Je to proces sebezdokonalování. Nevyšlo vám povýšení? Rozpadá se vám vztah? Pak bude na místě zpytovat svědomí, zda to nemůže být třeba proto, že jste do toho vložili malou snahu? Ještě je tu druhá šance tyto okolnosti napravit .

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Klíčové slovo dne - dieta.

Vodnář

Vztahy na dálku nejsou zrovna to nejlepší řešení, ale pokud by se vám tato příležitost nabízela, vezměte tuto možnost jako přechodné řešení. To ostatní nechte prozatím koňovi. Zvažte uvážlivě konečná rozhodnutí, vše by mělo být v rovnováze a ještě chvíli potrvá, než se ukáže vaše rozhodnutí jako to nejlepší. Je možné, že nebudete schopni udržet pozornost pro jednu věc a budete častěji v rozpacích, pro kterou volbu se rozhodnout. Pokud to půjde, zůstaňte v klidu. Zítra je taky den. 

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Klíčové slovo dne - dovolená.

Ryby

Počínaje tímto dnem a ještě nějakou dobu by k vám měly přicházet nadějné vyhlídky, slibná budoucnost. Ten, kdo stojí pod šťastnou hvězdou, nemá nouzi o slibná spojení, přátelství, kontakty. I tehdy, pokud prožíváte dočasnou krizi je dobré důvěřovat v budoucnost a neztrácet naději. Buďte si navzájem oporou a prosvětlujte sobě i jiným lidem cestu svým štěstím a vyzařováním. Choďte tam, kde se nachází přírodní vodní zdroje.

Afirmace. Zbavuji se tlaku a veškerých břemen.

Klíčové slovo dne - bohatství.  

Video k poslechu- Eso pohárů - https://www.youtube.com/watch?v=2qSiO5-34vU 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 22. říjen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Harmonie v Lásce, klid. 🎀 „Láska je duší světa, je harmonií vesmíru.“   Channing Pollock

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu