Zpět na články

Dnešní horoskop - 16. říjen 2024

Karta dne -  Spravedlnost, úřední jednání 🎀 „Jak by umělá inteligence mohla mít práva, aniž by to dávalo práva navíc výrobci?“ —  Sebastián Wortys

Dnešní  horoskop  - 16. říjen   2024

Beran

Nenechte, aby dávné obavy a fantazírování ovlivňovalo současnou realitu. Pokud se vynoří, je dobré najít příčinu, která toto vše způsobila. To by vás mohlo přivést i k uvědomění, že jste v pozici, kdy se bráníte novým poznatkům a zkušenostem.  Život nám občas hází klacky pod nohy. Je na každém z nás, jak se s touto výzvou popere nebo se nechá zahnat do kouta. na nás pak je, jak tyto výzvy přijmeme. Zda se necháme zahnat do kouta nebo to přijmeme jako výzvu. Na místě je nevzdávat se a vydržet až do konce a postavit se výzvě čelem.  

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Býk

Byl to sen, který měl za následek neklidný spánek? Ne vše, co se tam odehrálo se musí odehrát i v běžném životě, to by mohlo způsobit destruktivní smýšlení o vás samotných. Vaše starosti vám nejspíš zakrývají výhled do budoucna. Zkuste si připustit, že to jsou převzaté vzorce z dětství, kdy jste byli trestáni autoritou nebo vašimi rodiči. Máte-li možnost, promluvte si s nimi o tom, co vás tíží. Chybovat je lidské, odpusťte si tam, kde jste si vědomi toho, že jste pochybili a odpusťte i svému okolí. 

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Blíženci

Ve vašem srdci hoří plamínek Lásky. Zažehněte ho, nechť určí ten správný směr vašich dalších kroků. Třeba některé ženy mají předurčeno počít vytouženého potomka. Dlouhodobě svobodní nepropásněte možnost osudového setkání a emocionálního vznícení. V nejedné pohádce byla Láska mocnější, než všechny lektvary a vy tohoto kouzla dnes můžete využít díky svému srdečnímu nastavení.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.

Rak

Zaobíráte-li se myšlenkou pořídit si vlastní dům, pak využijte přízně na tento den, který je vhodný pro praktické věci. Kam patří i koupě domu, složení zkoušek a investování do hmotných statků, financí, dlouhodobých projektů a pracovní vizi. Uplatněte své schopnosti v každodenní činnosti, tvořte a mějte radost z něčeho smyslového. Mezi partnery, kteří procházeli obdobím nejistoty se blýská na lepší časy a dojde k vyjasnění problematických otázek a sporů. Mějte své finanční prostředky a výdaje pod kontrolou. 

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

 

Lev

Nemusíte vstoupit do žádné duchovní skupiny ani sekty,abyste zažili pocit znovuzrození. Ta šance přichází v této chvíli, na tomto místě. Změňte své nastavení dvojí tváře a buďte tím, kým opravdu jste. Opusťte nefunkční minulost a přehodnoťte své minulé činy. Je to o tom, umět opustit minulost a odpustit tomu, kdo si zaslouží druhou šanci. Jestliže se vám zatoulal mazlíček nebo jste nemohli pohnout s nějakou věcí, dnešní den se tyto skutečnosti jako mávnutím proutku mohou vyřešit za vás. Všímejte si znamení. 

Afirmace: Uvolňuji se ze starých pout.

Panna

Čeká na vás uvědomění, že jste překonali starý postoj k určité záležitosti a tím jste postoupili na vyšší úroveň porozumění a vědomí. Tím jste učinili rozhodující spirituální posun. Takže jste vlastně dokázali a ukázali okolí, co ve vás je, co umíte. To pro vás znamená uzavřít dosavadní životní fázi a pokračovat už na vyšší úrovni. Zeptejte se sami sebe zda se neomezujete v práci, zda postupujete prakticky, abyste dosáhli vytouženého výsledku. Abyste se přiblížili k vytouženému cíli, bude potřeba sbírat zkušenosti, znalosti a poznatky. Nebojte si říct o radu zkušenějšímu kolegovi.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Váhy

Tam, kde jste ztratili víru a naději, zkuste opět uvěřit. Je nějaká situace, kde si myslíte, že máte malou naději na úspěch? Pak ještě vytrvejte. Můžete se s radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů a věřit ve slibnou budoucnost. Ten, kdo zastává pozice šéfa, by měl využít svých schopností a spojit ty správné kolegy ke společnému úkolu. Hlavně tam, kde spolupracuje větší kolektiv a obzvláště na projektech se sociálním zaměřením. Buďte si navzájem oporou a prosvětlujte sobě i jiným lidem cestu svým štěstím.  

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Štír

Co by mělo být zúročeno je uposlechnout a dát na radu vnímavého muže, který naslouchá intuici. takového dnes můžete potkat a nechat se jím inspirovat. Důvěřujte mu nebo ho obeznamte se svým problémem a nechte ho do něho vtáhnout, aby se mohl aktivně zapojit. Pokud bude někdo ve vašem okolí v úzkých, věnujte mu laskavost a soucitné naslouchání. Uklidňující hudba, tanec a tvořivost budou nejlepším přítelem.  

Potraviny oranžové barvy, citrusy, mrkev.

Čakra dne - sakrální, křížová.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Střelec

Zamyslete se nad tím, co je váš největší vnitřní potenciál vašeho talentu a ten pak proměňte v hmatatelný a viditelný, finanční úspěch. Příchozí efekt, který se následně dostaví vás usvědčí, že jste pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství. To nemusí být jenom materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, o které vás nikdo nemůže připravit. Je jen vaše. Inspiraci a radu můžete využít od někoho, kdo je narozen ve znamení Panny. Vydejte s přáteli na místo, které jste ještě nenavštívili.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Kozoroh

Dnes budete pod částečným vlivem své ženské stránky, pod taktovkou vzdušného elementu. Ta představuje chytrost, jasné a analytické myšlení, přístup k logickým argumentům, silný charakter provázený bystrým rozumem. Komunikace vám tudíž půjde jako po másle. Má to i jedno úskalý a tím je ostrý jazyk. Zároveň ale taková osoba může působit na své okolí chladně a odtažitě. V práci je možné se setkat s nepřiměřenou náladovostí šéfové. Toto chování na vás bude působit, že jedná jako nezávislá žena, která se drží ideálů, využívá bystrý rozum a nenechá si jen tak něco líbit. Přesto jí je ale ku prospěchu, že má schopnost řešit problematické situace rozumem.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

 

Vodnář

Víte o něčem, co vám vytváří pocit viny? Ten vás následně může zbavit odvahy a vy se pak ve vztahu snadno necháte strhnout k takovému jednání, kdy si uděláte z partnera obětního beránka. I z této nepříjemné situace je cesta ven. Vezměte v potaz, že vaše kritika a sebeodsuzování a destrukce vám může způsobit bezesnou noc. Vaše trýznivé myšlenky vám zraňují duši. Starosti jsou brzdou v rozvoji a pak není divu, že se projeví jejich dopad v podobě nahromaděného stresu. Říká se sdílené starosti, poloviční starosti, máte-li možnost si s někým o nich promluvit, učiňte tak, hledejte řešení, ale neupadněte do apatie a smutku.

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

 

Ryby

Jsou situace, nad kterými přemýšlíme spoustu dnů a nemůžeme najít řešení a skládáme kousky okolností a čekáme na výsledek. A ten stále nepřichází. Jenže vesmír si dokáže pomoci i bez vašeho přičinění a ukončí trápení tam, kde není jiné východisko. To se může na první dobrou jevit jako kruté, avšak za čas pochopíte, že už nemělo cenu pokračovat v sebetrýznění a změnu přivítáte. Jak se říká dvakrát měř, jednou řež, proto nebuďte zbrklí, abyste něco neuváženě nehodili přes palubu, což by vás později mohlo mrzet.  Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Karta dne k poslechu - Spravedlnost - https://www.youtube.com/watch?v=RCi1q-533Uw 

Kolektivní 🔮  výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 22. říjen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Harmonie v Lásce, klid. 🎀 „Láska je duší světa, je harmonií vesmíru.“   Channing Pollock

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu