Zpět na články

Dnešní horoskop - 18. říjen 2024

Karta dne -  Obranný postoj, nedůvěra 🎀 „Kdo ztratil důvěru, nemůže již nic víc ztratit.“ FIDEM QUI PERDIT, NIL POTEST ULTRA PERDERE. —  Latinské přísloví

Dnešní  horoskop  - 18. říjen   2024

Beran

Nelekněte se, pokud se přistihnete, že se těžko dokážete nadchnout pro nově přicházející výzvy a úkoly. Nemohlo by to být proto, že už hned z počátku se vám ta věc zdá nudná a vůbec nezajímavá? Takto se člověk chová, když To se občas stává, když člověk uvízne v citové apatii. Jeho city jsou vlažné a je ve stavu nerozhodnosti. Nacházíte se ve fázi, kdy je zpočátku těžké se rozhodnout nebo prostě nemůžete. Okolnosti a prostředí tomu nejsou nakloněny. Překonejte obavy, zůstaňte v klidu s vírou, že zítra je taky den.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Býk

Nenechávejte vztek doutnat pod kobercem, mohlo by se vám stát, že nahromaděná energie bude chtít ven a vám bouchnou saze. Proto tomu předejděte včas a pokud potřebujete vypustit páru, vložte ji do sportu nebo do konstruktivní výměny názorů. Avšak mějte své chování pod kontrolou, abyste nebyli ten, kdo svou energií rozhoupá loď na klidném moři. Využijte tuto silnou energii pro své odhodlání a nebojte se  si říct o zvýšení platu. detaily si v klidu promyslete.  

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Blíženci

Prožívejte radost při společném bytí s ostatními. Dejte najevo životu, že jste zde rádi a užívejte si toho, co máte rádi. Nezůstávejte v ústraní a neudržujte si od ostatních zbytečný odstup. Být s druhými se rozhodně vyplatí, rozhodně to nebude o setrvávání v samotě, naopak vybízí k sdružování, společenskému životu a oslavám všeho druhu. Máte šanci získat novou, zajímavou pracovní nabídku, povýšení nebo zvýšení platu. Také je tu příležitost uzavřít velmi zajímavý obchod. 

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Rak

Poznejte své slabiny, které se budou chtít projevit, nápocna vám k tomu bude Vyšší moc, to proto, že je potřeba se vymanit z pout, jež vás omezují. U někoho třeba vztah, který odebírá svobodu, malé, ale zásadní závislosti, třeba na kávě, sýru a sladkém. Odolejte pokušení v podobě touhy po moci. Co si nechcete přiznat? Co jste dělali proti svému přesvědčení? Kde jste pasivně přihlíželi bezpráví? Kdo vás ovládá a negativně ovlivňuje? Dnes nezačínejte nic zásadního a termín odsuňte na jiný den. 

Afirmace: Svou situaci jsem si způsobil/a sama, a proto ji také sám/sama změním.

Lev

Nejen na své kolegy budete svým vyzařováním působit jako přátelská osoba, od které si rádi nechají poradit, dalo by se říci, že budete duchovní učitel. Vaše vnitřní naladění by mohlo ovlivnit pozitivně okolí, buďte druhým ten, kdo si vyslechne příběh, aniž by zúčastněného hodnotil. Vžijte se do role terapeuta. I vy sami sobě naslouchejte a pozorujte se, možná dojdete k uvědomění, že někde uvnitř máte ukrytou žárlivost, pocit ohrožení, který pramení právě z této vlastnosti. Dopřejte druhým svobodu a tím ji dáte především sobě. 

Orgán dne- krk.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Panna

Vaše dosavadní jistota může být náhle mystifikovaná a vám se může zhroutit vytvořená virtuální zeď před okolím jako domeček z karet, před nímž jste se uzavřeli. Vaše ego se najednou může cítit jako loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána.  Nemáte pocit, že jste dobrovolně zahnali do kouta? Vy sami jste v jisté záležitosti svým vězněm. Těšte se na vše nové, až se uvolníte z pout, nové příležitosti začnou přicházet. 

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Váhy

Budou přicházet výzvy, zda se rozhodnete pro změnu a vymaníte se z neutrálního postoje. Dlouhodobé váhání vám v tento den nebude k velkému užitku. Aby se věci mohly pohnout z místa, odložte dlouhodobé plánování, rozhodněte se a začněte jednat. Váháte mezi dvěma partnery? Je na místě už se rozhodnout na jakou stranu se přidáte, ať už to dopadne jakkoliv, ale nebuďte ten, který stojí v koutě. 

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Štír

Je tady den, kdy se můžete těšit do práce, tam lze prožít skvělou spolupráci s kolegy, srdečné přivítání na obchodních cestách. Někteří uvítají, že jim někdo z okolí vyjde vstříc a bude k vám přistupovat s otevřenou náručí. Večer pak tento den můžete zhodnotit jako zážitek z prožití duality ve vztazích. To by se mělo projevit jako dávání Lásky, ale i přijímání. Pak se ocitnete v rozpoložení, které bude mít hodně blízko k pocitu zamilovanosti, srdečnosti, oboustranné vstřícnosti, uzavírání míru, usmiřování se. Po létě je čas na kosmetiku, masáž, využijte slev a oživte si garderobu. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

 

Střelec

Ženy a maminky, věnujte čas i svým koníčkům a osobním zájmům. Kdo dává více druhým než sobě, dostane se do deficitu vápníku. Víte, že nejvíce ho je v čaji ze sedmikrásek? Nebojte se udělat první krok, pokud by bylo potřeba navázat upřímné styky s druhými. Uvidíte, že to přivítají. Třeba se vám naskytne i osvěžující možnost si s někým zakoketovat. Taktéž je šance narazit na nové, skvělé zaměstnání, vyhrát v konkurzu. Takto může vypadat několikanásobné štěstí.

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Kozoroh

Vaše dosavadní snaha a píle se vyplatila. To by vám měla potvrdit příchozí příznivá zpráva. Znamená to, ocitnout se na straně vítěze. Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy. To vše je sklízení úrody za vyvinuté úsilí z minulého období. Tento úspěch a ocenění vám dá sílu pokračovat dál v započatém díle. To může znamenat výhru v soudní při, skvělé výsledky testů. Ve vztahu lze zažít pocit, že to, po čem jste tak dlouho prahli a bylo vaše skryté přání je na startovní čáře k zhmotnění a uvedení do reality. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

 

Vodnář

Nelekněte se, ale možná právě zjistíte, že jste v konkrétním postavení a zastávání svého pohledu na věc měli mlhu před očima. Pak může přijít uvědomění, že změna pohledu na pravdu nemusí být vždy přijatelná. Je žádoucí stavět na jistotě. Navázali jste právě nový vztah? Pak je na místě prověření, zda dotyčná osoba má vyřešenou minulost a může začít s čistým štítem na novo. Nepřisuzujte velký význam pomíjivým věcem, situacím a událostem, které byste získali za každou cenu.

Afirmace: Nyní mohu úplně vše nechat plynout.

Ryby

Každý sám nejlépe ví, kde by rád něco změnil, napravil,tam, kde ho tíží svědomí. S chutí do toho, dostává se k vám druhá šance, znovuzrození. Aby se mohla uskutečnit, nesmíte přistoupit na žádné polovičatosti. Propusťte dvojí tvář a buďte tím, kým opravdu jste. Zanechte za sebou nefunkční minulost a přehodnoťte své minulé skutky. Vstupujete do nového životního období. Ve vztahu je moudré přijmout dramatický konec, než další závislost. Řešení vašeho problému je blízko. Máte šanci najít své poslání, je to váš úkol.

Afirmace: Uvolňuji se ze starých pout.

Karta dne k poslechu - 9. holí - https://www.youtube.com/watch?v=c8l30ztyxyM 

Kolektivní 🔮  výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní denní horoskop - 17 . říjen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Dělat z komára velblouda. Péče o nohy. 🎀 „Je to ten typ, který dělá hory z komára a pak prodává horolezecké vybavení.“ —  Ivern Ball 🎀

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu