Zpět na články

Dnešní denní horoskop - 19. říjen 2024

Karta dne -  Překvapení k vám letí rychlostí blesku. 🎀 „Na lásku, která přišla znenadání jako blesk, až později hromujeme.“ —  Kamil Bednář 🎀

Dnešní denní  horoskop - 19. říjen  2024

Beran

Přestože je tu víkend, u vás se rozhodně nebude dařit nudě, čeká vás den plný výzev, kdy se možná necháte strhnout okolnostmi a budete si hrát na dobrodruha s horkou hlavou, budete ve své energii neposedného beránka. Do okolí budete šířit náladu plnou podnikavosti, budete mít větší ochotu riskovat. Takto se chovají mladí lidé, kteří překypují vitalitou a temperamentem, nadšením z tvořivosti. Svou dychtivostí můžete postrčit někoho kupředu, protože on by se rozmýšlel ještě příští měsíc.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Býk

Mystika zasahuje do našich životů od nepaměti. K vám přichází možnost instinktivně rozeznat užitečné od neužitečného, to co přichází z vnitra jako opravdové. Tak vznikne možnost nahlédnout za závoj nevědomí, avšak ne zcela. Při rozhodování zůstaňte nestranní, vyhledávejte střed, soucit, soulad a pochopení. Sen, který vám bude chtít něco zdělit, nebude jen tak nahodilý. Hledejte v něm znamení, možná bude mít nádech proroctví. Dost často se k vám dostane tajemství, za předpokladu, že už ho nepustíte dál.

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Blíženci

V zaměstnání jste znehybnělí v zajetých stopách, takže pokud chcete znovu prožívat hojnost, je potřeba nasměrovat nový vítr do plachet. V oblasti zdraví nevěnujte přílišnou pozornost zdravotnímu problému, změňte pohled na nemoc a věnujte péči sobě sama.  Každý konec s sebou nese nový počátek. Je to výzva a nutnost se vnitřně proměnit a něčeho se vzdát, aby mohly přijít nové začátky. 

Afirmace: Přijímám změnu a nové začátky.

Rak

Ženy budou více jak v jiné období vnímavé, citlivé a ovládané vnitřní moudrostí. Počkejte na příznivý okamžik, nenechte se rozhodit kolísáním nálady. Možná zažije pocit, že se okolo vás neviditelně pohybuje strážce moudrosti, že vás provázejí sny, záhady a tajemství, jež se ukrývají hluboko pod povrchem. Neignorujte svůj šestý smysl a nehledejte logiku tam, kde jsou problémy zahaleny hluboko pod běžným vnímáním. 

Afirmace: Cením si své intuice a důvěřuji vzkazům, které dostávám.

Lev

Mluvte na rovinu a ne v hádánkách. Tak třeba místo toho, abyste řekli, pojďme společně počítat hvězdy a sledovat komety, mluvte na rovinu a nebojte se vyjádřit, že máte chuť se milovat. Je potřeba zastávat jasné stanovisko. Potřebujete-li něco vyřídit, udělejte to právě teď, to proto, že využijte pohotovou komunikaci. Vaše myšlenky uveďte do praxe a sdělujte je přímo a bez omáčky okolo. Příchozí události se seběhnou rychle a na koncept nanečisto nebude kdy.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Panna

Co je žádoucí pro tento den je zbavit se negativního myšlení, které s sebou nese pocit strachu. Myslíte si, že v konkrétní situaci neuspěje? Buďte rozhodní a sebejistí. Strach a tréma není na místě, díky nim si nezdar k politování snadněji přitahujete.  Možná budete dnešní výzvy a úkoly prosazovat přísně a budete sobě nebo i druhým přičítat vinu. Máte na to poznat, kdy je boj s druhými nevyhnutelný a nebo kdy s ním přestat. Není nutné stát na bedně vítězů za každé situace a za každou cenu.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Váhy

Potěšilo by vás, kdybyste našli to podstatné, zásadní pro vás, jež jste považovali za ztracené? Povede vás to k vyřešení problému. K vaší podstatě a k vašim pravým schopnostem. Problémy ve vztahu ustanou a najde se rozuzlení. Zanechte za sebou nefunkční minulost a přehodnoťte své minulé skutky. Je to o tom, umět neřešit minulost a odpustit tomu, kdo si zaslouží druhou šanci. Ti, kteří trpěli bolestí zad mohou dnes pocítit úlevu. 

Afirmace: Uvolňuji se ze starých pout.

Štír

Někdy je potřeba odpustit, pochopit a dát sbohem a šáteček minulosti, aby bylo možné začít nově. Ve vztahu možná dojdete k uvědomění a pochopení sil proč vás svedly dohromady. Vstupujete do nového životního období. Pokud se vám naskytne příležitost, využijte ji k nápravě sporů v rodinných záležitostech. Každý ví, kde by rád napravil něco, co ho někde uvnitř tíží. Zkuste svého partnera pochopit bez kritizování a přijmout jeho plusy i minusy. Řekněte mu, jak se ve vztahu cítíte a projasněte váš vztah. 

Afirmace : Odpouštím poučen/a z minulých chyb.

Střelec

Víkend je tady a pokud jste si naplánovali nicnedělání a toužíte po klidně prožitém dni, pak možná budete zaskočeni, protože se dá očekávat, že budete skrz určité situace zkoušeni, jak dokážete přijímat výzvy, učit se z nich a růst. Pasivní chování nebude dnes na programu dne, proto se připravte, že to bude docela fofr. Mezi partnery lze očekávat chvilky vzrušení a flirtování. Týká se to vašeho nitra a také dynamiky ve vztahu s partnerem.

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

Kozoroh

Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání. To pro vás znamená dát přednost jistotě, jít do práce s odhodláním, které vyžaduje vytrvalost a zaměření na úspěch a výnos. Prodejte své přednosti a talenty. Zkuste se zamyslet, kde máte dveře otevřené k nabytí majetku a zajímejte se, jak dojít k hojnosti. Věnujte svoji pozornost do toho, co je zrovna v této době in a dejte do toho píli a váš zájem. Kdo je spokojený se svým materiálním životem, ho může propojit se svým životem duchovním.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Vodnář

Nebojte se odkrýt pravdu i takovým způsobem, že odložíte svou starou kůži a půjdete věcem na kloub, až na dřeň. Pak nastane okamžik znovuzrození. Den přináší osvobození od starostí a nouze, od nepříjemných situací a zábran. Odhodlání k důležitému kroku, osvobození se od opomíjené temné stránky vaší osobnosti, vymanění se z pletek a svazků. To, co se vám zrodí jako záměr, se může stát časem nalezení hluboko ukrytého pokladu. V oblasti zdraví je potřeba se věnovat pročištění slinivky a nosních dutin, kdy jsou tyto orgány propojeni. Vhodná je inhalace tymiánu.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Ryby

Dalo by se říct, že jste v pozici balancování a nerozhodnosti. Pak bude v jisté záležitosti výhodné zaujmout neutrální stanovisko, protože se může stát, že se budete muset rozhodnout mezi dvěma odlišnými názory. Váš problém je v tom, že nevíte, jak přijít na řešení, abyste dosáhli toho, po čem toužíte. Jestliže ve vztazích nedokážete jasně a stručně dát najevo, co po partnerovi žádáte, pak se nedivte, že vás kvůli tomu nebere příliš vážně. 

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Karta dne k poslechu - 8. holí  - https://www.youtube.com/watch?v=uNPQvhya-Ns 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 22. říjen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Harmonie v Lásce, klid. 🎀 „Láska je duší světa, je harmonií vesmíru.“   Channing Pollock

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu