Zpět na články

Dnešní horoskop - 22. říjen 2024

Karta dne -  Harmonie v Lásce, klid. 🎀 „Láska je duší světa, je harmonií vesmíru.“   Channing Pollock

Dnešní  horoskop  - 22. říjen   2024

Beran

Ponesete odpovědnost za vlastní jednání, bude vyžadována slušnost, nepodplatitelnost. Proto tam, kde se budete chovat laskavě a poctivě, bude vaše chování přijato a budete doceněni, ale tam, kde by byly použity pochybné prostředky, tam s takovým chováním nepochodíte. V zaměstnání můžete počítat se slušným zacházením i hodnocením, za předpokladu, že nebudete klamat a naopak jednat čestně. Použijte proto otevřené a poctivé jednání a to nejen jako účastníci silniční dopravy.  

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Býk

Na druhé budete svým vyzařováním působit jako přátelská osoba, od které si rádi nechají poradit. Tím jim můžete sehrát roli duchovního učitele, který si vyslechne příběh, aniž by zúčastněného hodnotil. Vžijte se do role terapeuta. V pracovní oblasti můžete zariskovat více, než jindy, protože vaše intuice a předtucha by vám měly být tím nejlepším pomocníkem. přihlaste se na lekci jógy nebo orientálního tance. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Blíženci

Zdá se, že vám dělá vrásky na čele to, že nevíte, jak skloubit pracovní a domácí povinnosti. Pak si připadáte, že jste pod tlakem a ztrácíte povědomí o tom, kam kráčíte. Je na místě nastolit odstup, nejste zodpovědní za všechny a za všechno. Zažili jste v posledních dnech pocit, že jste neměli na růžích ustláno? Pak je na místě uvěřit, že i ty dnešní překážky malého rázu překonáte snáze, když si řeknete, že už jste zdolali větší výzvy. K večeru si dopřejte relax a vše, co vám pomůže znovu nabrat síly, třeba s šálkem Ginkgo biloba, lípy, řebříčku, rakytníku, který předchází migréně.  

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Rak

Při navazování nových kontaktů buďte věrni především své osobě, to proto, že bude vyžadováno jasné rozhodnutí, kterému by bránilo nastavení takříkajíc hlavy v oblacích. Neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Dívejte se na věci tak, jak se chovají v realitě a spoléhejte na svůj instinkt. Pokud budete stát před volbou, vsaďte na to, co je vám nabízeno a vidíte, než abyste se nechali omámit kočičím zlatem. Ne vše, co se hlásí k pravdě, musí pravdou opravdu být. Zlepšete své stravovací návyky a obnovte spánkový deficit.

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Lev

Vyžaduje se od vás důležitý krok. Ten vás povede k navrácení se k jednoduchosti ve způsobu života a komunikace bez vysvětlování. K tomu vám může být nápomocný návrat do vzpomínky na dětství, kdy jste jednali spontánně jako děti, které mají radost ze života a to se po vás právě chce. Bude odtajněno a následně pojmenováno vše, co se skrývalo. Obstojí jen ten, kdo má upřímné srdce, jako upřímná a zranitelná nevinnost dítěte. V práci můžete zažít finanční ohodnocení, ve vztahu oboustrannou náklonnost s možností plánování a založení rodiny. 

Afirmace: Jsem spokojená/ý a věřím si.

Panna

Tak už se opravdu rozhodněte! Čeho chcete v povolání dosáhnout? Jste ten, kdo raději vyhoví laciným a povrchním důvodům, které chce vaše okolí nebo se rozhodnete pro váš odlišný, menšinový postoj? Stůjte si za svou pravdou. V řešení nehledejte logiku, zachovejte rozvahu a klid.   Možná se vám stane, že se těžko dokážete nadchnout pro nové úkoly, to proto, že se vám ta věc zdá nudná a vůbec nezajímavá. To se občas stává, když člověk uvízne v citové apatii. Věřte, že zítra už budete více aktivní k větší podnikavosti.  

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Váhy

Ve vztahu raději neočekávejte otevřenou náruč, co se zdá jako přicházející realita je možnost prožít od partnera chlad, odstup až jízlivé odmlouvání. Mezi kolegy odstup, posměch a ironické poznámky. To vám přinese vystřízlivění ze zaslepenosti a zaujmete kritické stanovisko tam, kde jste si dosud mysleli, že je to přátelské ovzduší. Nepouštějte se do zbytečných slovních potyček. Prověřte tedy své ideály s konkrétní skutečností, ty v pravý čas přinesou ovoce. Jindy spolehlivé základy obchodních i jiných plánů mohou dnes snadno selhat.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.


 

Štír

Je čas k uvědomění, že to jsou právě trýznivé myšlenky, kdo vám zraňuje duši. Během dne se tedy nad nimi pozastavte a přeměňte je na pozitivní. Chybovat je lidské, odpusťte si tam, kde jste si vědomi toho, že jste pochybili. Nezapomeňte odpustit i někomu z vašeho okolí. Promluvte si o tom, co vás tíží. Starosti jsou brzdou v rozvoji a pak není divu, že se projeví jejich dopad v podobě nahromaděného stresu. To pak způsobuje nespavost, noční můry. Říká se sdílené starosti, poloviční starosti, máte-li možnost si s někým o nich promluvit, udělejte to. 

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Střelec

Zapomeňte na rady od kolegů, buďte sami sebou, dejte do práce větší vášeň a odhodlání, vyneste vaše přednosti na světlo světa. Možná zaznamenáte zbystření smyslů pro realitu a budete chtít najít nový směr k uskutečnění vašich představ a nápadů. Nápomocna vám může být vzpomínka na to, co vám přineslo úspěch jako dítěti. Ten, kdo je spokojený se svým materiálním životem, ho může propojit se svým životem duchovním.

Afirmace: Přizpůsobuji se běhu života.

Kozoroh

Dělejte takovou činnost a práci, která vám bude dávat smysl bez ohledu na to, jaká je za to finanční odměna. Vyhledejte seminář a vše, co vás přivede k novým poznatkům a dovednostem. Pak budete moci realizovat v zaměstnání nějaký nový úkol, projekt, o kterém jste dlouho potají snili. Vaše snaha bude oceněna, tréma a pochyby, zda se to naučíte správně je na místě. V každém případě si díky znalostem polepšíte v současném zaměstnání nebo si můžete zažádat o povýšení. To vše ukáže čas. 

Afirmace: Uvolňuji, pouštím, důvěřuji.

 

Vodnář

Můžete si připadat jako vrba, a to proto, že lidé se vám budou rádi svěřovat se svým tajemstvím. Pak buďte tou, která nemá problém toto tajemství udržet u sebe a tím se nezklamete jejich důvěru ve vás. Můžete jim dát i podnětnou radu, ale pouze tehdy, když vás o ní někdo sám požádá. Buďte si vědoma toho, že nevyžádaná rada - žádná rada. Věřte ve svůj instinkt a šestý smysl. Večer využijte k relaxování, meditování a soustředění se na zvýšený příjem pozitivní energie.

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

 

Ryby

Věnujte kousek svého času na sledování protikladů okolo vás. Pak se vám snadněji podaří sjednotit plus a mínus. Bez poznání druhé strany mince bychom si nevážili toho příjemného. Projevte vděk za to, co vám způsobuje radost a nezaměřujte pozornost na to, co není vaše parketa. Přesto, že protiklady se vzájemně přitahují. Ve vztahu to platí ze začátku poznávání. Pak vás to učí si vážit svých předností a zapracovat na tom, co se vám u partnera nelíbí. 

Afirmace: Počkám na správnou chvíli a pak budu jednat.

 

 Karta dne k poslechu - Eso pohárů - https://www.youtube.com/watch?v=JIWhsmFp2nI

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní denní horoskop pro všechna znamení - 21. 10. 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Bohatý obchodník, prosperita.  🎀 „Je lepší bohatě žít, než bohatě zemřít.“ —  Samuel Johnson

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu