Zpět na články

Kouzla proti nevěře

Chcete-li zabránit tomu, aby byli partner či partnerka nevěrní, je váš úkol jednoduchý. Nejdříve si musíte posvětit sůl. Vezmete misku a do ní odsypete malou trošku soli.

Kouzla proti nevěře

Za novu vezmete misku do levé ruky, pravou ruku vztáhnete nad ni a řeknete jednoduché zaklínadlo, s nímž se budete obracet k vyšší moci, jíž věříte, např. „nejvyšší sílo (Matko, Anděli strážče), prodchni tento nástroj očisty tím, co je tvojí podstatou“. Sůl můžete světit před použitím i 3x, vždy to ale musí být za nového měsíce. Posvěcenou sůl pak uschovejte na místo skryté cizím očím.

Když začnete podezírat partnera, že myslí na nevěru, vezměte krajíc chleba. Mírně jej posypte posvěcenou solí a při tom říkejte: „Očisti mého milého /moji milou … (jméno) od všech špatných myšlenek, které v sobě nosí.“ Kouzlo je třeba provést ve čtvrtek.
Pokud už vám partner nevěrný je, vyžaduje to složitější úkon. Špetičku posvěcené soli rozpusťte ve zvláštní misce a každou noc, až bude spát, mu lehce potřete čelo. Přitom odříkejte tatáž slova co v předchozím případě, co nejvroucněji a nejnaléhavěji. Na posílení kouzla můžete partnerovi vložit do peněženky malý papírek, na němž budou namalovány dva propojené kruhy, v nichž jsou vepsána křestní jména obou partnerů. I papírek je třeba posvětit solí. Složitější a spolehlivější varianta kouzla radí, abyste místo papíru použili kůže z mladého dobytčete, kterou jste sami vydělali.
Připravte rajčatový salát. Užívejte octa a citronu jen nejnutněji, osolte posvěcenou solí. Nasekejte květy či listy růže, ibišku nebo hořce, tak aby jich nebylo víc než čtvrt lžičky. Smíchejte s kapkou krve a zamíchejte do salátu. Snězte společně s nevěrným partnerem.

Sdílet na Facebooku
Zuzana Antares

Zuzana Antares

Tarot Výklad snů Čarodějnictví Magická poradna

Studuji skryté skutečnosti světa, magické schopnosti člověka a zákonitosti běhu věcí i našeho osudu od roku 1982. V posledních třiadvaceti letech se profesionálně zabývám poradenstvím, které mi předtím bylo koníčkem.

Podobné články

Etická pravidla výkladu osudu

Astrologie a horoskopy Budoucnost Tarot a výklad karet

Věštbou nelze odhalit celou skutečnost, pouze její určitou část. Každý poradce je schopen odhalit jinou část, proto mohou mít různí věštci různé pohledy. Každému člověku během výkladu zdůrazněte, že se můžete mýlit. Tím zabráníte nežádoucí vazbě na vaši věštbu.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - pátek 5. 5..2023

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet Čarodějnictví a magie

Rady a inspirace nejen v oblasti vztahů, partnerství Lásky. Jak to vidí Tarot v měsíci Lásky? Afirmace pro úspěšný vztah.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu