Zpět na články

Dnešní víkendový horoskop - 3. 8. 2024

Karta dne -  harmonie. Propojení protipólů. 🎀 „Ve tvé hlavě nesmí být nic ne-ga-tiv-ní-ho. Jenom pozitivní myšlenky! Tehdy nebudeš muset ztrácet čas na boj sám se sebou a tvoje skutky budou vždy pozitivní. Harmonie by měla být v prvé řadě uvnitř tebe. Harmonie a mír.“   Anastasia Novych 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní víkendový   horoskop -  3. 8.  2024

 

Beran

Dnes si na sobě můžete vyzkoušet a pozorovat, jaké to je, když člověk myslí negativně. Na co myslíme, to přitahujeme, proto buďte obezřetní kam a jaké myšlenky budete směrovat. Buďte upřímní i k sobě samotným a uvědomte si, že jsou situace, kde se obelháváte a vyhýbáte se konstruktivní výměně názorů s partnerem. Možná ho budete podezírat. Možná opodstatněně, možná to bude jen pocit nejistoty. Uvidíte večer.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.


Býk

Čeká se od vás, že uděláte závažné rozhodnutí. Možná v Lásce a ve vztahu nebo v otázkách financí a vašeho domova. Měli byste se rozhodovat srdcem a spojit protiklady mezi mužem a ženou. Co byste naopak neměli je být v přílišné závislosti na druhých lidech. Projevujte si Lásku s okolím i v maličkostech. Láska je silnější než všechny kouzla čáry. Vaše srdce vám napoví, bude pro vás nejlepším rádcem. Jak se to pozná? Že ucítíte splynutí duší nebo s vesmírem.  

Afirmace: Oddávám se beze strachu pocitu štěstí a pohody.

Blíženci

Bylo by uvážlivé se vzdálit od situace, která vám způsobuje stres a oslabení. Běh událostí se zastavil na mrtvém místě, vaše síly jsou vyčerpány a zdá se, že vám toho moc nevychází. Co v takové situaci potřebujete je klid a dovolenou. A zrovna tam k vám může přijít dlouho očekávaná inspirace a po návratu domů hlava plná nápadů, která v této době potřebuje odpočinek. Mezi parnery nenechávejte nevyslovené napětí doutnat pod zemí, předejdete tím destruktivním střetům. 

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Rak

Situace tohoto dne vyžaduje mít otevřenou mysl a podpořit svou obrazotvornost. To platí zejména pro ty, jež dlouhodobě přemýšlí o nějakém plánu, neobvyklém nápadu. Mějte oči otevřené, ta šance právě nastala. . Motivujte sebe i druhé, využijte ohnivé energie, která patří právě vám. Štěstí tohoto dne je pro vás nakloněno ve všech směrech, nejvíce však ve finanční oblasti. Nabídky, které můžete obdržet jsou zcela nečekaného a neobvyklého rázu, než které se nabízejí obvykle. Je tudíž moudré mít oči na stopkách a zapojit se i do nevšedních projektů.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Lev

Nezůstávejte sami, využijte víkendového naladění i ostatních lidí. Je žádoucí zúčastnit se společných záměrů a koníčků. Ať už se jedná o vydělávání peněz nebo docházení do skupiny duchovního růstu a rozvoje. Tady jsou velké předpoklady k růstu a seberealizaci. Našli jste se, abyste se vzájemně podporovali při plném rozvíjení vnějšího i vnitřního bohatství.  Držte se svého přesvědčení, pak se k vám dostane to nejlepší. 

Afirmace: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Panna

Ve vztahu se nechte inspirovat partnerem a všímejte si rozdílu, když spolu hovoříte. Využijte přicházející energii k rozhodnutí o velké změně ve vašem životě. Jestli už dlouho pokukujete po novém bydlení, rozhodněte se, že vaše priorita bude přestěhování, rekonstrukce nebo výměna bytu. Nelíbí se vám vaše zaměstnání, pak je na místě odchod za prací snů. Nebo zvažujete se zasnoubit? Čeká vás přestup na nový břeh. 

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Váhy

Čekáte na zásilku a není dodržen čas určení? Pak přijměte fakt, že vás to učí zůstat v klidu i ve stresující situaci. Ne každý má dochvilnost jako dar od Boha. Pokud potřebujete vypustit páru, nebojte se nechat se strhnout energií a nebojte se následného rizika. Mějte na paměti, že ne všichni budou dynamičtí jako vy. Svou dychtivostí naopak vy můžete postrčit někoho dál, protože on by se rozmýšlel ještě příští měsíc.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Štír

Pokud jste nezadaní, máte se na co těšit, nejspíš budete svědky pár milostných setkání a dost možná i toho, že budete více jak v jiné dny stát před volbou se rozhodnout mezi vícero možnostmi. Pro rozhodování vám může být nejlepším rádcem vaše srdce. Vyplatí se mu naslouchat. Nikoliv vedením přání vašich smyslů. Ten, kdo k vám patří se vždy vrátí neboli nikdy neodloučí. To, co k sobě patří ani vzdálenost nerozdělí. Říká se, že Láska i hory přenáší.  

Afirmace: Láska není problém, který by se měl řešit,je to mystérium, které se musí žít.

Střelec

Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, máte v sobě vrozeného diplomata, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Nenechávejte se využívat od ostatních lidí. Vaše odhodlání bude nakažlivé i pro členy vaší rodiny. S partnerem nejste proto, že byste měli něčeho nedostatek a on vám ho nahrazoval, ale proto, že vaše Láska došla do bodu zralosti, má sílu získanou zkouškami. 

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Kozoroh

Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu, třeba pocítíte, že jste na správné cestě. Mějte slunce v duši. Zažili jste s někým nedorozumění? Vyjasněte si neshody a tím vneste světlo do vztazů jak na pracovním poli nebo s partnerem. Otevřete své srdce a dveře Lásce. Dosáhnete tím nejvyššího bodu ve vztazích. V rodině zažijete stabilitu, radost z příjemného zázemí, pohodlí a klid. Děti vám budou činit radost. 

Afirmace: Jsem spokojená/ý a věřím si.

Vodnář

Ti, kdo touží po zplození potomka, mají dnes velké šance. Rozhodněte se pro uskutečnění velkých věcí ve vašem životě a nechte věci okolo vás růst. Pomalu, jako když zasadíte semínko a trpělivě čekáte, až se objeví první lístky. U umělců, spisovatelů se dnes může uvolnit velké množství tvůrčí energie, u návrhářů nové překvapivé nápady, v ostatních odvětvích se může projevit ochota přijímat změny, obnovit růst. Pokud můžete, potěšte svou matku příjemnou návštěvou.

Afirmace: Jsem v souladu se životem, jsem přitažlivá/ý a mé myšlenky mají úspěch.

Ryby

Přijměte stagnaci jako součást života. Zřejmě budete vyzváni podstoupit riziko nebo přinést nějakou oběť, vzdát se světských hodnot a tím se ponořit do vlastního nitra. Je to taková zkouška, kdy jste prověřováni bezvýchodnými situacemi, zkoumání vašeho svědomí, prověřování závislosti na čemkoliv, komukoliv. Do hry bude potřeba vložit svůj pocit vlastní hodnoty a pak nastane obrat a pochopení. Je nejvyšší čas se vzdát toxického vztahu, který už vás nenaplňuje, ba naopak oslabuje.

Afirmace: Čekám z dobrého důvodu a čas, který získám využiji co nejlépe k novému pochopení.

Denní karta k poslechu - video - Mírnost - https://www.youtube.com/watch?v=DLJfIH_bIrU 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný letní den. 🎀

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu