Doporučené články

Jaký bude týden od 29. 4. 2024 do 5. 5. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle karet Tarot magie druidů. Na prastarý svátek lásky a vášně se staví májka, která přináší ochranu, požehnání a plodivou sílu. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jana Fišerová Jana Fišerová

Které znamení je to nejbohatší?

Které znamení je dle vašich osobních zkušeností to nejbohatší. Hlasujte v anketách na webech Zvěrokruhu

Milan Gelnar Milan Gelnar

Rok 2024 pro ČR dle Tarotu po jednotlivých měsících / Karta roku - 2 hole neutralita, nutnost se rozhodnout

Astrologie a horoskopy Budoucnost Tarot a výklad karet

Vibrační číslo 8 - síla, vášeň, změna tabu o morálce. Klíčová slova pro tento rok - Užít si radost, péče o sebe sama. Co nás bude držet nad vodou - být oporou sobě i druhým, alternativní léčení pomocí vodních procedur. Orgán roku - nosní mandle - výměna názorů v rodině. Předpověď pro inspiraci připravila kartářka Ilona* Brejchová

Ilona Brejchová Ilona Brejchová

Etická pravidla výkladu osudu

Astrologie a horoskopy Budoucnost Tarot a výklad karet

Věštbou nelze odhalit celou skutečnost, pouze její určitou část. Každý poradce je schopen odhalit jinou část, proto mohou mít různí věštci různé pohledy. Každému člověku během výkladu zdůrazněte, že se můžete mýlit. Tím zabráníte nežádoucí vazbě na vaši věštbu.

Zuzana Antares Zuzana Antares

Tajemství esoteriky II.

Čarodějnictví a magie Okultní vědění

Kabala a tajemství vesmíru O kabale, jejím významu, smyslu, počátku, případně možnostech, kolují mnohé zvěsti psané laiky, které nepřesně nebo nepravdi-vě popisují její význam. Pokusme se teď podívat na tuto tajemnou nauku jednak v historicko-magických, jednak v symbolických souvislostech, abychom aspoň částečně poodhalili její význam, tak jak jej užívali dávní zasvěcenci.

Zuzana Antares Zuzana Antares

Abeceda vitamínů, pomoc z přírodní lékárny.

Zdraví Abeceda vitamínů

Abychom předešli podzimní únavě, můžeme tělo posílit vitamínem B1. Víte, která oblast v našem těle je nejcitlivější? Tabulka potravin obsahující tento vitamín. Pohled psychosomatiky na nedostatek a potřebu Béčka. Chutný recept na smažené fazolky.

Ilona Brejchová Ilona Brejchová

Zlepšení vztahů

Emoce a naděje Čarodějnictví a magie

Darujte zahradní květinu, vypěstovanou v přirozeném prostředí (ne skleník). Pokud jste květinu pěstovali sami nebo ji aspoň sami trhali, je účinek jistější, zvláště myslíte-li při trhání na usmíření a je čas po novu.

Zuzana Antares Zuzana Antares

Kouzla proti nevěře

Emoce a naděje Čarodějnictví a magie

Chcete-li zabránit tomu, aby byli partner či partnerka nevěrní, je váš úkol jednoduchý. Nejdříve si musíte posvětit sůl. Vezmete misku a do ní odsypete malou trošku soli.

Zuzana Antares Zuzana Antares

Abeceda vitamínů, pomoc z přírodní lékárny

Zdraví Abeceda vitamínů

Abychom předešli podzimní únavě, můžeme posílit tělo dalším vitamínem z abecedy, tentoktár B2. Recept na chutný špenát.

Ilona Brejchová Ilona Brejchová

7 tipů pro Váhy - jak využít své silné stránky

Astrologie a horoskopy

Váhy jsou vzdušné znamení, které je spojeno s planetou Venuše. Jsou to lidé, kteří milují harmonii, krásu, umění a spravedlnost. Mají smysl pro estetiku a diplomacii. Jsou společenské, družné a přátelské . Nicméně, mohou být také nerozhodné, váhavé, závislé na druhých a povrchní.

Pavla Kopalová Pavla Kopalová
Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu